Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Android Auto\Mirror GOLF TSI 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום

מישהוא יודע איך אפשר להתקין אנדרויד אוטו בגולף 2017 TSI

תודה

אתה צריך להתקין ידנית android auto בלי google play כי אין תמיכה מישראל לזה

תחפש android auto.apk תתקין ויעבוד לך

פורסם
אין לי בעיה להתקין בפלאפון , אבל מה קורה עם האוטו ?

איזה מערכת מולטימדיה מותקנת באוטו? התמיכה ב-Android Auto/Car Play היא מ-Bolero ומעלה. במערכת Swing אין לזה תמיכה.

בגדול לאחר שהתקנת את האפליקציה על הנייד פשוט תחבר אותו לרכב ל-USB עם כבל מקורי רצוי (יש כבלים שזה לא עובד איתם במיוחד חיכוים סינים בשקל וחצי, שמתאימים רק לטעינה של הטלפון ולא העברת מידע איכותית).

לא צריך להתקין שום דבר ברכב המערכת מזהה חיבור טלפון ובפעם ראשונה יעשה הגדרה ראשונית (כמו אישור תכנון וכוי).

פורסם

אתה צריך לבדוק אם יש לך FULL LINK (ככה זה נקראה בסיאט לפחות) אצלך ברכב.

אם ש לך:

1) תיכנס לפה: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ ותוריד את ה4 הגרסאות של הANDROID AUTO, כל נייד זה משהו אחר ולא יודע אזה יעבוד אצלך.

2) תחבר את הנייד שלך עם כבל מקורי לUSB של הרכב ואז יקפוץ לך חלון עם אפשרויות חיבור (ANDROID AUTO - CAR PLAY - MIRROR LINK) תבחר ANDROID AUTO ותאשר כל מה שהמערכת והנייד מבקשים (פשוט תעשה YES על הכל)

וזהו בגדול.

תמונה של המערכת שלי ואתה תראה שכתוב FULL LINK, כאשר מחובר אצלי הנייד והANDROID AUTO, פשוט כתוב ANDROID AUTO, חח

IMG_20180212_051424.jpg

פורסם
אתה צריך לבדוק אם יש לך FULL LINK (ככה זה נקראה בסיאט לפחות) אצלך ברכב.

אם ש לך:

1) תיכנס לפה: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ ותוריד את ה4 הגרסאות של הANDROID AUTO, כל נייד זה משהו אחר ולא יודע אזה יעבוד אצלך.

2) תחבר את הנייד שלך עם כבל מקורי לUSB של הרכב ואז יקפוץ לך חלון עם אפשרויות חיבור (ANDROID AUTO - CAR PLAY - MIRROR LINK) תבחר ANDROID AUTO ותאשר כל מה שהמערכת והנייד מבקשים (פשוט תעשה YES על הכל)

וזהו בגדול.

תמונה של המערכת שלי ואתה תראה שכתוב FULL LINK, כאשר מחובר אצלי הנייד והANDROID AUTO, פשוט כתוב ANDROID AUTO, חח

[ATTACH=CONFIG]501438[/ATTACH]

אין שום אופציה ברכב של android-auto או כל דבר אחר

בכל מקרה חיברתי את הטלפון בUSB כשהתכונה פתוחה, שום דבר לא מופיע אני רק מצליח לנגן קבצי אודיו מהמכשיר דרך הUSB ,

אין לי שום Mirror או כל דבר אחר

מאכזב

פורסם
אין שום אופציה ברכב של android-auto או כל דבר אחר

בכל מקרה חיברתי את הטלפון בUSB כשהתכונה פתוחה, שום דבר לא מופיע אני רק מצליח לנגן קבצי אודיו מהמכשיר דרך הUSB ,

אין לי שום Mirror או כל דבר אחר

מאכזב

אז כנראה שבגרסה שלך אין :-(

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם (נערך)
אז כנראה שבגרסה שלך אין :-(

קודם כל לפי מפרט טכני לפחות יש לו אפשרות של חיבור ל-Car Play/Android Auto.

golf.jpg

זה אבזור של דגם הפשוט (Trendline) לכן קיים בכולם.

1. האם התקנת את אפליקציה Android Auto? זה לא נמצא ב-Play Store לכן תוריד תוכנה (קובץ APK) ותתקין לבד

2. צלם מסך ראשי של המערכת באוטו צריך להיות אייקון של APP Connect

3. איזה מכשיר נייד יש לך אג"ב?

בוא נתחיל מזה ונתקדם...

עריכה אחרונה על ידי Johnik
פורסם
קודם כל לפי מפרט טכני לפחות יש לו אפשרות של חיבור ל-Car Play/Android Auto.

[ATTACH=CONFIG]501591[/ATTACH]

זה אבזור של דגם הפשוט (Trendline) לכן קיים בכולם.

1. האם התקנת את אפליקציה Android Auto? זה לא נמצא ב-Play Store לכן תוריד תוכנה (קובץ APK) ותתקין לבד

2. צלם מסך ראשי של המערכת באוטו צריך להיות אייקון של APP Connect

3. איזה מכשיר נייד יש לך אג"ב?

בוא נתחיל מזה ונתקדם...

גם קראתי את זה, אבל כנראה שיש בעיה כלשהי אם הוא לא מצליח

פורסם

ביוני 2017 התחילו למכור את הגולף החדשה (דהיינו דור 7.5) שמגיעה עם מסך מולטימדיה גדול יותר ותמיכה ב-CarPlay ו-Andorid Auto. עד אז לא הייתה תמיכה בתכונות האלו.

לך כנראה יש הדגם הקודם.

• תוכן חדש...