Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג`ט פורס 125

ג'ילרה VXR 200

TGB RS303

אני רוצה ליקנות קטנוע חדש ומתלבט בין השלושה שרשמתי בכותרת.

הדרישות שלי מהקטנוע:

אמינות

מהירות(ספורטיבי)

חסכוני

תמורה הכי טובה לכסף?

אם יש לכם עוד מידע על הקטנועים אני ישמח ליקרוא..

מי מבין 3 קטנועים הכי כדאי להוציא עליו כסף?

אני פתוח להצעות נוספות.

תודה מראש

עריכה:

משום שאף פעם לא היה לי אופנוע אני מעוניין לדעת כמה עולה אחזקה שנתית של כזה קטנוע?

פורסם

תשמע, דבר אחד אני יכול להגיד לך, אני גם חשבתי לקנות את הTGB בזמנו, ופשוט אני שמח שלא עשיתי כך. אין לי מושג לגבי אמינות הקטנוע, המהירות שלו וכו', אבל דבר אחד אני יכול להגיד לך: לTGB פשוט אין שוק. אתה לא תמכור אותו.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

לך אל הג'לרה כי זה קטנוע "וותיק" בארץ, ויש אליו הרבה יותר מידע מאשר אל השנים האחרים.

הוא גם אמין וגם חזק מכל השאר, אבל גם יקר יותר.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם
תשמע, דבר אחד אני יכול להגיד לך, אני גם חשבתי לקנות את הTGB בזמנו, ופשוט אני שמח שלא עשיתי כך. אין לי מושג לגבי אמינות הקטנוע, המהירות שלו וכו', אבל דבר אחד אני יכול להגיד לך: לTGB פשוט אין שוק. אתה לא תמכור אותו.
ועל סמך מה אתה רושם מידע בלתי מבוסס שכזה, בבטחון רב ומוחלט כל כך?

אם אין לך מספרים שמראים כמה "אין לו שוק" וזה מתבסס על 2.5

שמועות ששמעת לגביו, עדיף שבעתיד תחסוך מאיתנו את המידע הבלתי רלוונטי בעליל הנ"ל

להזכיר לך שהקטנועים משווקים בארץ פחות משנה ועל כן אין לאף אחד מושג אמיתי לגבי אמינותם / הסחירות שלהם?

אלא אם כן, כמובן, תעלה עכשיו גרפים וטבלאות שמוכיחים אחרת

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...