Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקרה אבוד

זה הדבר הכי טיפשי שאתה יכול לכתוב בפורום הזה, אחרי כל מה שכתבו לך מספר לא מבוטל של אנשים. כש*באמת* תרצה לשנות את העתיד, תקרא את הכל פעם נוספת ותתחיל ליישם - בעיקר שיפור עצמי.

תחליט עם עצמך אם אתה שם או לא.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

במקום לחגוג עכשיו על התחת של מישהי אתה חוגג לנו על מוח. חלאס כבר. אתה כבר מעצבן עם הטמטום שלך.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
במקום לחגוג עכשיו על התחת של מישהי אתה חוגג לנו על מוח. חלאס כבר. אתה כבר מעצבן עם הטמטום שלך.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

הוא טרול אני מוכן לשים כסף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא נראה כמו יובב עם המשקפי שמש בפרסומות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

החלטת להפוך צד?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה העלתה את הנושא של ג'רמי.. מה מדגדג לך לגביו.

להוכיח כי בחורות מחפשות דבר מסויים.

או , אם תהיה עבריין ה סקסאפיל שלך יהיה מוצלח יותר.

ואולי ללכת עליו.. לשבור את הבחורות בהפוכה, לקחת להם אותו.

מה זה מקדם את הדיון, במקום להתמקד בביטחון העצמי שלכם , ולא לחשוש להכיר בחורות.

שוב להיתפס על הקצוות, בסדר אחרי ג'רמי ירוצו 1000 בחורות - עדיין נשארו כמה מיליוני בחורות.

אם אני לא טועה - יש עוד ג'רמי רון בסרטים למבוגרים - :wink: גם הוא מהווה תחרות או גיבור תרבות עבורך.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

על המדינה שלנו באמת שאין כבר מה לומר וכל מילה מיותרת .

לעומת זאת ג'רמי מיקס הוא תופעה בקנה מידה עולמי (או לכל הפחות עולמערבי)

פורסם (נערך)

מה זה מקדם את הדיון, במקום להתמקד בביטחון העצמי שלכם , ולא לחשוש להכיר בחורות.

שוב להיתפס על הקצוות, בסדר אחרי ג'רמי ירוצו 1000 בחורות - עדיין נשארו כמה מיליוני בחורות.

אם אני לא טועה - יש עוד ג'רמי רון בסרטים למבוגרים - :wink: גם הוא מהווה תחרות או גיבור תרבות עבורך.

אייל.

לא פיספסתי - רשמתי ברור בסוף התגובה.

אבל מה הקשר לדיון על איזה עולם דפוק יש לנו - בתוך דיון כי אתה מחפש את האחת.

אולי אם לא תתפזרו בלחפש את הדפוק.. תמצאו את הטוב.

זה מה שעכשיו מעניין לך את הבייצים בשעה 4:00 לפנות בוקר - דחוף מצאו חיים.

ופחות :grin: לאכול לנו את המוח.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• אחראי פורום
פורסם
פספסת את הנקודה - איך יתכן שעבריין שמורשע בשוד ותקיפה נעשה לגיבור תרבות?

אתה אוכל את המניפולציות הזולות של העיתונות הזולה.

דוגמנים יש בערימות, פה מצאו משהו להיתפס עליו כי זה עניין שהוא מקסימום רכילאי, אפילו לא עיתונאי.

בפועל, אני בטוח שלרוב הנשים (והאנשים) זה ינוע בין לא מעניין בכלל לבין התעכבות של כמה שניות על הכותרת.

מי שבאמת זה היה עושה לה משהו משום מה, צריכה להתבגר דחוף.

אבל אכלת את הלוקש של גיבור תרבות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...