Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לקנות רכב בשבועות הקרובים ופתחתי כאן כבר אשכול על המיצובישי ספייס סטאר 2014.

עכשיו שמתי לב שסלריו מאוד זולה ומגיעה עם מערכת מוביליי ומערכת מולטימדיה נחמדה והמחיר של 2016 זהה לספייס סטאר 2014.

החיסרון היחידי שראיתי בסלריו זה התיבה הרובוטית שהיא הכי פחות מומלצת.

רציתי לשאול מה דעתכם על הסלריו ובמיוחד בהשוואה לספייס סטאר 2014.

הסלריו עם מנוע 1000 סמ"ק עם 68 כוחות סוס לעומת ה1200 במיצובישי ו80 כוחות סוס.

תודה רבה, יעקב.

פורסם

נהגתי על שתיהן. סלריו יחסית חזקה למרות מנוע 1.0, מאיצה וסוחבת בסדר גמור. מאוד מרווחת ביחס לגודל החיצוני. התיבה הרובוטית בהילוכים נמוכים עובדת לאט מאוד ולא חלק. אם מורידים את הרגל מהגז כל פעם שהתיבה עוברת הילוך זה משתפר אבל עדיין לא זה, לא בשביל זה קונים רכב אוטומטי.

בספייס סתאר התיבה הרציפה עובדת בסדר גמור, אותו מרווח פנים בערך (אולי אפילו מעט פחות מרווחת) מראה חיצוני לא משהו בכלל אבל עדיף על סלריו.

אם סלריו אז רק ידנית, כשמדובר על אוטומטיות הספייס סטאר עדיפה.

פורסם
נהגתי על שתיהן. סלריו יחסית חזקה למרות מנוע 1.0, מאיצה וסוחבת בסדר גמור. מאוד מרווחת ביחס לגודל החיצוני. התיבה הרובוטית בהילוכים נמוכים עובדת לאט מאוד ולא חלק. אם מורידים את הרגל מהגז כל פעם שהתיבה עוברת הילוך זה משתפר אבל עדיין לא זה, לא בשביל זה קונים רכב אוטומטי.

בספייס סתאר התיבה הרציפה עובדת בסדר גמור, אותו מרווח פנים בערך (אולי אפילו מעט פחות מרווחת) מראה חיצוני לא משהו בכלל אבל עדיף על סלריו.

אם סלריו אז רק ידנית, כשמדובר על אוטומטיות הספייס סטאר עדיפה.

הדגם של הסלריו ידני ממש זול ואטרקטיבי אבל אני מעוניין אוטומט - חשיבה לטווח הארוך - רוצה שהרכב ישמש לא רק אותי לפחות ב4 שנים הקרובות.

מה התיבה רובוטית כלכך גרועה?

המון תודה איש יקר!

פורסם

אני עם בוקי.

הסלריו נמכרת הרבה פחות מהאלטו שקדמה לה, אני מאמין שחלק מזה נובע מהמעבר מתיבה אוטומטית לרובוטית.

הספייס סטאר מרווחת יותר ומאובזרת יותר מהסלריו, ואתה מתייחס לתיבה כאל תיבה אוטומטית לכל דבר בניגוד לסלריו ששם אתה צריך להתאים את עצמך אליה אחרת היא תחבוט בהעברת הילוכים.

פורסם

כתבתי. אם אתה נוהג בזה כמו ברכב אוטומטי, החלפות של ההילוכים הנמוכים (ראשון שני-שלישי) איטיות ומורגשות, כמו נהג חדש שנוהג ברכב ידני. אם אתה רוצה להימנע מזה, אתה צריך להרפות מהגז בכל פעם שהתיבה מעהירה הילוך, זה משפר את המצב אבל זה דורש התסגלות ולימוד. ואי אפשר לקרוא לנהיגה כזאת נהיגה עם גיר אוטומטי.

פורסם

לא נהגתי בסלריו. נהגתי בספייס סטאר.. היא מרעישה - גם שומעים את המנוע חזק ובנוסף הבידוד רעשים שלה לא משהו בכלל.. אני הסתדרתי עם זה אבל טרמפיסטים שנסעו איתי חשבו שאחד החלונות פתוחים.

הגיר שלה רציף שלדעתי זה יתרון אבל כנראה הרעש נובע גם מזה..

בסלריו ישבתי אך לא נהגתי. מבחינת מרווח היא מרווחת וגם הבגאז' גדול. הפלסטיקה שלה לא איכותית בכלל.. לא שבספייס סטאר זה מי יודע מה אבל בסלריו הרגיש לי פחות איכותי.

מניסיון עם רכבים עם הילוכים רובוטים כמו פיאט 500, זה משהו מציק בהתחלה צריך להתרגל, אני לא אהבתי אבל יש כאלה שאין להם בעיה עם זה.

פורסם
אני עם בוקי.

הסלריו נמכרת הרבה פחות מהאלטו שקדמה לה, אני מאמין שחלק מזה נובע מהמעבר מתיבה אוטומטית לרובוטית.

הספייס סטאר מרווחת יותר ומאובזרת יותר מהסלריו, ואתה מתייחס לתיבה כאל תיבה אוטומטית לכל דבר בניגוד לסלריו ששם אתה צריך להתאים את עצמך אליה אחרת היא תחבוט בהעברת הילוכים.

ממש מבאסת התיבה הרובוטית, סוזוקי חברה מאוד אמינה ושומרת על ערך הרכבים שלה בארץ חבל שהכניסו את התיבה הרובוטית. הסלריו מאובזרת טיפה יותר כי היא חדשה גם יותר ב2 שנתונים ויתרון נוסף שלה היא פחות רועשת מהמיצובישי. המון תודה לך.

כתבתי. אם אתה נוהג בזה כמו ברכב אוטומטי, החלפות של ההילוכים הנמוכים (ראשון שני-שלישי) איטיות ומורגשות, כמו נהג חדש שנוהג ברכב ידני. אם אתה רוצה להימנע מזה, אתה צריך להרפות מהגז בכל פעם שהתיבה מעהירה הילוך, זה משפר את המצב אבל זה דורש התסגלות ולימוד. ואי אפשר לקרוא לנהיגה כזאת נהיגה עם גיר אוטומטי.

הבנתי אותך, הנסיעה תהיה פחות נוחה ושונה מנסיעה רגילה על גיר אוטומט רגיל.

אתה יודע כמה אמינה התיבה הרובוטית? הרבה אומרים שמ2014 התיבות הרובוטיות ממש אמינות - כמו תיבה אוטומטית רגילה. יש לי לפחות 5 חברים עם תיבה רובוטית בשנתונים 2014+. אבל ברשת יש המון חוות דעת להתרחק מהתיבה הרובוטית. הייתי שמח לשמוע את דעתך בנושא, תודה רבה!

לא נהגתי בסלריו. נהגתי בספייס סטאר.. היא מרעישה - גם שומעים את המנוע חזק ובנוסף הבידוד רעשים שלה לא משהו בכלל.. אני הסתדרתי עם זה אבל טרמפיסטים שנסעו איתי חשבו שאחד החלונות פתוחים.

הגיר שלה רציף שלדעתי זה יתרון אבל כנראה הרעש נובע גם מזה..

בסלריו ישבתי אך לא נהגתי. מבחינת מרווח היא מרווחת וגם הבגאז' גדול. הפלסטיקה שלה לא איכותית בכלל.. לא שבספייס סטאר זה מי יודע מה אבל בסלריו הרגיש לי פחות איכותי.

מניסיון עם רכבים עם הילוכים רובוטים כמו פיאט 500, זה משהו מציק בהתחלה צריך להתרגל, אני לא אהבתי אבל יש כאלה שאין להם בעיה עם זה.

כן החיסרון של המיצובישי שהיא ממש מרעישה, והרבה אומרים לי להתרחק ממנה רק בגלל הרעש.

צריך להשכיר את הרכב ליום ולראות כמה זה נסבל.

המון תודה לך.

פורסם

לספייסטאר יש פוטנציאל להיות רועשת בגלל האופי של הגיר הרציף שלה.

בהנחה ואתה נוהג בצורה יחסית רגועה ולא נותן קיקים ללא הבחנה, היא לא תהיה רועשת במיוחד יחסית לקטגוריה

• תוכן חדש...