Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאציה רכב אמין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי מגיע לארץ הדאסטר התצורה החדשה ?

יש עוד דגמים משופרים שמגיעים לארץ ב 2018 ?

לכל דגמי דאצ'יה יש את כל אמצעי הבטיחות ההכרחיים. נכון, כיום מבחני הריסוק מחייבים אמצעי בטיחות אקטיביים שלא קיימים בדגמי דאצ'יה. אולם בכל הרכבים יש כריות אוויר, מערכות בלימה לחירום ומערכת בטיחות פאסיבית (מובאון או מוביליאיי). איכות ואמינות הדגמים של דאצ'יה - הם אלו שגורמים למותג להיות כל כך מצליח במערב אירופה וכעת גם בישראל.
פורסם

יש לי נסיון על סטפווי בנזין (אגב לצערי לא קיים יותר בגרסה הידנית) של שנתיים ו-35 אלף ק"מ.

עד כה נרשמו שתי תקלות (או תקלה וחצי):

הראשונה הייתה שהתנתק הכבל שמכוון את גובה הפנס (היה בשבוע וחצי הראשונים, הרכב נכנס למוסך ללא תיאום מראש, ביום שישי בבוקר כדי על הדרך למלא קצת מים מקוריים {נאמר לנו שזה יקרה בהתחלה, היה חסר ממש טיפה} ותוך 20 דקות הוא היה בחוץ מוכן.

תקלה שנייה זה ידית צופר ואורות שהפסיקה להפעיל את הצופר כאשר האורות דלקו. תוקן במהלך זמן הטיפול.

שתי תקלות קטנות ולא רציניות, אני יודע שמ2016 הוכנסה הידית המשופרת ולכל הידוע לי אין יותר תקלות בזה.

מעבר לכך מדובר ברכב פשוט יחסית אבל מאובזר מאוד נחמד למחיר שלו, הוא גבוה, נוח מאוד גם בנסיעות ארוכות, ובכללי רכב מאוד טוב ביחס למחירו.

פורסם
אתה בדיוק הטיפוס שזורק ססמאות נבובות מבלי ממש להבין במה מדובר. תרשה לי לנחש שלא קראת את מבדקי הבטיחות האירופאים אלא רק את הכותרת ולכן אינך יודע שבאירופה דאצ'יה מוכרת גם דגמים בסיסיים מאוד מבחינת ציוד הבטיחות והם "משכו" את הציון הכללי למטה. אם אתה מתרשם מדירוג הבטיחות של משרד התחבורה הישראלי אתה בטח בטוח שצפצפת המובילאי היא המצאת המאה... בצרפת דאצ'יה מקום שלישי במכירות אבל מה הצרפתים מבינים ברכבים...

אם היית נכנס לאתר של NCAP היית יודע שכדי לראות תוצאות צריך להכנס לדגם ספציפי אז מה אתה מבלבל את המוח? מי שלא נכנס וקרא וזורק פה ססמאות זה אתה.

ובכלל על מה הוויכוח לא הבנתי? אתה טוען שדאציה זה רכב בטיחותי? היית לוקח בו את המשפחה שלך? אם התשובה שלך היא כן אז אני מאחל לך הצלחה. ואם לא אז סתם מתווכח איתי

פורסם

דווקא הבטיחות הפסיבית די בסדר.

xnu876.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נשאלה פה שאלה האם דאצ'יה היא רכב אמין וחוץ ממך כולם ענו בצורה עניינית , אף אחד לא שאל לגבי הבטיחות של דאצ'יה , התנפלת על נציג היבואן וייחסת לו דברים שמעולם לא התיימר לטעון. דאצ'יות נמכרות היטב לא מפני שהן זולות אלא מפני שהן נותנות ייחס טוב של ערך מול כסף . אם זו הייתה הדאצ'יה של שנת 88 - לא היתה נמכרת גם ברבע מחיר. מי שמבלבל פה את המח זה בהחלט לא אני אך לא אגרר לוויכוח מפני שאתה באמת לא מצליח להבין...

אם היית נכנס לאתר של NCAP היית יודע שכדי לראות תוצאות צריך להכנס לדגם ספציפי אז מה אתה מבלבל את המוח? מי שלא נכנס וקרא וזורק פה ססמאות זה אתה.

ובכלל על מה הוויכוח לא הבנתי? אתה טוען שדאציה זה רכב בטיחותי? היית לוקח בו את המשפחה שלך? אם התשובה שלך היא כן אז אני מאחל לך הצלחה. ואם לא אז סתם מתווכח איתי

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי

דאצ'יה הוא רכב מאוד אמין אל תשכחו שהמנוע שלו כבר היה בשימוש בחלק מדגמי רנו בכל אופן אני יש לי דאציה לודגי מבחינת אמינות חבל"ז כבר 130000 ק"מ ורק בלאי ולא הרבה!

אבלללללל מי שחשוב לו נוחות שלא יתקרב לאוטו אי אפשר להגיד שהוא לא נח אבל גם אי אפשר להגיד שהוא נח מבחינת בטיחות הוא רמה0 אבל אבותינו הסתדרו אם זה.....

ותזכרו לא משנה איזה רכב יש לך משנה מי יושב מאחורי ההגה......

פורסם

לא ודע לגבי אמינות כלל רכבי דאצ'יה, אבל חבר טוב שלי קנה דאצ'יה דאסטר בנזין ידנית חדשה, אחרי חודשיים הלך הקלאצ' שלא נכלל באחריות. עלות הנזק (אם אני זוכר נכון את המחיר שהוא אמר) 6,000 ש"ח. נכון שבלאי קלאצ' זה הרבה פעמים תלוי נהג. אבל רבעק רכב בן חודשיים, קצת מוגזם.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

לפני שעה, gabizon79 כתב:

נכון שבלאי קלאצ' זה הרבה פעמים תלוי נהג.

לא ידוע על בעיות במצמד (קלאץ') בדאצ'יה דאסטר בנזין ידניים.
הרכבים נמכרים בישראל כבר למעלה מ- 6 שנים.

פורסם
בתאריך 12.7.2021 בשעה 13:01, אלחנן ר כתב:

אבלללללל מי שחשוב לו נוחות שלא יתקרב לאוטו אי אפשר להגיד שהוא לא נח אבל גם אי אפשר להגיד שהוא נח מבחינת בטיחות הוא רמה0 אבל אבותינו הסתדרו אם זה.....

ותזכרו לא משנה איזה רכב יש לך משנה מי יושב מאחורי ההגה......

לא ברור למה להקפיץ שרשור מלפני 3 שנים, אבל כבר עשו את זה.

רמת בטיחות בארץ לא קובעת כלום, באותה תקופה רכבים שקיבלו 3 כוכבים במבחני הריסוק (Euroncap) קיבלו מובילאיי בארץ ופתאום קיבלו ציון גבוה בבטיחות. 

בסדר, גם אבותיך הסתדרו בלי הגה כוח, בלי מזגן, אתה באמת משווה?

מאוד משנה איזה רכב יש לך, גם אם נוהג נהג סופר מיומן מאחוריי ההגה, עדיין לא חסרים מקרים שלא תוכל למנוע ב-100%, כמו למשל רכב שנכנס בך מאחור בזמן שאתה בפקק או עומד ברמזור (ועדיין יכול להיכנס בך במהירות גבוהה), רכב שנכנס בך מהצד ברמזור כי הוא עובר באדום ואפשר לחשוב על עוד הרבה סיבות שאתה לא תוכל למנוע תמיד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דווקא מנסיון שלי על מגוון רכבי דאציה, נוחות זה הצד היותר חזק שלהם.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...