Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

היום התפוצץ לי פקק סתימה, שיושב על הרדיאטור באחת היציאות שלו.( רדיאטור לא מקורי).

אחרי החלפת הפקק, מילוי dexcool וניקוז האויר. שמתי לב שישנם בועות אויר שעולות ממעמקי המערכת, ויוצאות דרך מיכל העיבוי ( שהפקק פתוח ).

לאחר סגירת הפקק, ומתן גז, ראיתי שבמיכל העיבוי יש סימנים של מן קצף.

אני מבין שרוב הסיכויים שנפרץ אחד האטמים, או גרוע יותר סדק בבלוק או בראש.

השאלה שלי אחרת, תופעה זהה היית לי לפני כשנתיים, אז גיליתי נזילה במשאבת מים וייחסתי את הבועות לאויר שנכנס דרך המשאבה הנוזלת.

מאז הרכב עשה משהו כמו 60,000 ק''מ ולא היו תופעות של התחממויות.

כן היו 'פריצות' במערכת הקירור: מיכל עיבוי, מעבר T לרדיאטור הפנימי, 2 צינורות עזר.צינור עליון ותחתון החלפתי מיוזמתי.

החלטתי שזה נורמלי ביחס לגיל הפלסטיק והגומי.

איך אני מוודא שזה אטם ראש ו/או לא בלוק סדוק?

תודה לעונים.

Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי diveman

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

ישנה ערכה לבדיקת המצאות גז CO במערכת הקירור. כל מוסך שמכבד את עצמו ידע לבצע לך בדיקה שכזו.

בדיקה זו מאבחנת בצורה ודאית מעבר גזי פליטה למערכת הקירור

יום טוב גם לך

פורסם

בדגם שלך יש מחלה שנסתם הצינור פלסטיק של המים החוזרים במיכל עיבוי וכדי לוודא זאת עליך לפרק את הצינור גומי שיושב עליו ולהחדיר מחט דקה ולראות.. אם הוא באמת סתום אפי' חלקית הוא ישבש את כל המערכת קירור וכן יגרום ללחץ בצינורות וכנל לבועות אוויר!

במידה והוא פתוח אז בעקרון הכי טוב זה בדיקת לחץ הפוך..

רק שבדגם שלך לראש הפנימי יש גישה נוראית אז צריך מישהו עם סבלנות..

גם מה שיגאל המליץ יכול לעשות את העבודה.. למרות שנתקלתי במקרים בהם הוא זייף ולחץ הפוך נתן את התשובה הנכונה

בצלחה

רמי

פורסם

תודה על התשובות!

באופן עקרוני, יכול להיות שהרכב יעבור יותר מ60,000 ק''מ עם אטם פרוץ או סדק בבלוק או בראש?

אציין כי הרכב לא מקרטע, לא מזייף, הפלגים ניראים זהים. מה שכן קיים, ביום גשום או קר, יש המון אדים שקופים מהאגזוז ( יחסית לשאר התנועה סביבי ).

Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

אטם פרוץ בקטנה אז כן ויהיה לחץ תמידי שיגרום לאיבוד מים ופיצוץ צינורות

סדק בבלוק או בראש אין מצב

לגבי האדים בחורף זה תקין ,כך זה במאליבו.. נוצר הרבה לחות באגזוז ובעמידה יוצא עננים של אדים שנראים מלחיצים במיוחד כשמישהו אחריך עם פנסים דלוקים

אם יש ספק אין ספק! גש לבדיקת co או לחץ הפוך ותהיה רגוע

בהצלחה

רמי

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בדגם שלך יש מחלה שנסתם הצינור פלסטיק של המים החוזרים במיכל עיבוי וכדי לוודא זאת עליך לפרק את הצינור גומי שיושב עליו ולהחדיר מחט דקה ולראות.. אם הוא באמת סתום אפי' חלקית הוא ישבש את כל המערכת קירור וכן יגרום ללחץ בצינורות וכנל לבועות אוויר!

במידה והוא פתוח אז בעקרון הכי טוב זה בדיקת לחץ הפוך..

רק שבדגם שלך לראש הפנימי יש גישה נוראית אז צריך מישהו עם סבלנות..

גם מה שיגאל המליץ יכול לעשות את העבודה.. למרות שנתקלתי במקרים בהם הוא זייף ולחץ הפוך נתן את התשובה הנכונה

בצלחה

רמי

מקפיץ את השרשור עקב בעיה דומה,

במידה והוא סתום צריך להחליף את המיכל עיבוי או שיש דרך לפתוח את הסתימה?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• תוכן חדש...