Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם קודמת ששאלתי הפנו אותי למוסך טוב. מכיוון שעברתי לאיזור אחר מחפש מוסך טוב להונדה סיוויק שלי - 2012. אם מישהו מכיר מוסך טוב באיזור, אשמח לשמוע!

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מאור, אתה מכיר מוסך הונדה טוב? היה לי מוסך שאהבתי בטירת הכרמל (בדרך לעבודה) אבל הוא נסגר עם כל העסקים שפונו מאזור התעשיה שם. זקוק לטיפולים שוטפים, תיקונים אם וכשצריך, הרכב מתוחזק פיקס. תודה

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

יש את המוסך של שמעון בתדהר 10 , פרדס חנה .ראה המלצתי גם כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?644653-%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%D7%91%D7%90%D7%99%D7%96%D7%95%D7%A8-%D7%97%D7%93%D7%A8%D7%94-%D7%A4%D7%A8%D7%93%D7%A1-%D7%97%D7%A0%D7%94

זה לא רחוק מאור עקיבא .

אם אתה רוצה מורשה יבואן להונדה אז יפנמוטור בחדרה מאוד מקצועיים .מקום קטן יחסית עם צוות קבוע של 3 מכונאים מנוסים . באופן אישי טיפלתי שם את הסיוויק 2012 שלי .

לא זול , מחירים של מורשה הונדה , אבל מקצועיים וזריזים .

אקסטרות כמו ברקסים עשיתי אצל שמעון .

לגבי טיפול 75000 - כך בחשבון שהוראות היבואן (לא היצרן , היבואן ! ) אומרות להחליף את מסנן הדלק שזה הליך שמייקר את הטיפול בכ 1000 ש"ח ( מסנן + עבודה ) . אם אתה רוצה לעשות זאת , כדאי לך ללכת ליפנמוטור .זה דורש פירוק של אזור ידית ההילוכים בשביל להגיע למיכל הדלק .כדאי ללכת למקום שכבר עשה זאת כמה פעמים .

אם אתה מוותר על כך ( אין איזכור לכך בספר הרכב , בהוראות היצרן ) אז נשארת עם טיפול קטן פשוט שכל מקום יוכל לעשות .

פורסם
מאור, אתה מכיר מוסך הונדה טוב? היה לי מוסך שאהבתי בטירת הכרמל (בדרך לעבודה) אבל הוא נסגר עם כל העסקים שפונו מאזור התעשיה שם. זקוק לטיפולים שוטפים, תיקונים אם וכשצריך, הרכב מתוחזק פיקס. תודה

לא מיתעסק בכלל עם מוסכים ועושה הכל בעצמי אז יכול רק להמליץ לך לקנות את החלפים שדרוש לטיפול אם תרצה אעזור לך עם מחירים והנחות ולגבי העבודה אוכל להכווין אותך יש לי את כל כלי העבודה שתצטרך. יש ברשותי סקודה שהיא באחריות אז אין לי כל כך ברירה אלא כן לטפל בה במסודר במוסך מורשה גרמניות וברגע שתיגמר האחריות אטפל בה בעצמי אבל מעבר לזה כל הרכבים שעוברים לי בידיים אני מטפל בעצמי.

• תוכן חדש...