Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל נראה שמי שזרק לך רמקולים ב500 ש''ח זה אחד שמחפש לעשות עלייך כסף, 220w זאת סתם הגדרה שהוא זרק לך כי לנפח את העסקה.

המאזדה לא מוציאה 45w, אלא יחידת הראש של הרדיו, וגם זה אני בספק. אם אתה מרוצה מהעוצמה, לא הייתי משנה משהו מלבד רמקולים קואקסיאליים בפרונט, מאחורה אולי לנתק אפילו כי הם סתם יגרעו מהאיכות של השמע.

הייתי אומר לך להביא סט קומפוננט בשביל שתוכל למקם את האלמנטים במקום שונה (וופר וטוויטר) אבל דרוש מגבר וממה שאמרת אתה לא מעוניין להוסיף אז נרד מזה.

לדעתי לך על זוג קואקסיאליים של הרץ מהדגם של dieci שכולל התקנה לא יעברו אפילו את ה500 ש''ח ואתה תהיה יותר מרוצה. בזמנו התקנתי אותם באותו מצב כמוך, ללא הגברה וללא שום דבר נוסף ונוכחתי לקבל איכות אחרת.

לינק

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם

המאזדה לא מוציאה 45w, אלא יחידת הראש של הרדיו, וגם זה אני בספק.

לינק

אשמח להסבר

לא הייתי משנה משהו מלבד רמקולים קואקסיאליים בפרונט, מאחורה אולי לנתק אפילו כי הם סתם יגרעו מהאיכות של השמע.

לינק

אתה מתכוון לרמקולים dual coaxal בדלתות?

זה מה שהוא הציע לי, מה זה אומר אגב dual coaxal

ותוכל להסביר לי בבקשה מה זה סט קומפוננט?

ולמה דרוש לזה מגבר?

אגב סאב זה לצלילים הנמוכים.

טוויטר זה לגבוהים? (רק מוודא הבנה)

אגב אתה מתכוון לאלה?

http://www.hertzaudiovideo.com/car-audio-coaxials-dieci-dcx130_3/

ומה ב specs שלהם מסגיר שהאיכות טובה?

[TABLE=class: data_table, width: 480]

[TR=class: tr_colored, bgcolor: #F2F2F2]

[TD]Power Handling - Peak W[/TD]

[TD]80[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Power Handling - Continuous W[/TD]

[TD]40

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

והעצמה שרשומה שם היא לא מעט נמוכה? אני לא מבין במספרים, אני שואל.

ראיתי ברמקולים אחרים 220W.

יש דגמים נוספים שהיית ממליץ עליהם? (אני לא רוצה להיות על יש או אין בחנות את הדגם הזה והזה אם יש גם דגמים מומלצים אחרים)

פורסם (נערך)
אשמח להסבר

אתה מתכוון לרמקולים dual coaxal בדלתות?

זה מה שהוא הציע לי, מה זה אומר אגב dual coaxal

רמקולים קואקסיאלים אלה רמקולים שהטוויטר פשוט מחובר ליחידת הוופר.

ותוכל להסביר לי בבקשה מה זה סט קומפוננט?

ולמה דרוש לזה מגבר?

קומפוננט זה פשוט סט של וופר וטוויטר בנפרד, את הוופר ממקמים נניח בדלתות ואת הטוויטר בדשבורד על מנת לקבל חווית שמיעה יותר נקיה.

לרוב דרוש יותר כוח לקומפוננטים כדי ל"היפתח" מאחר והרדיו דיסק לא מסוגל לפעמים לספק זאת. קומפוננט עם הגברה חיצונית תמיד יישמע יותר טוב.

אגב סאב זה לצלילים הנמוכים.

טוויטר זה לגבוהים? (רק מוודא הבנה)

סאב מיועד לנגן את טווח התדרים התחתון שטוויטר ווופר לא מסוגלים לנגן, בדרך כלל מ80hz ומטה.

וופר נועד לנגן את טווח התדרים לרוב מ80hz עד 3.5k וטוויטר את הצלילים הגבוהים כגון 3.5K עד 22K.

אגב אתה מתכוון לאלה?

http://www.hertzaudiovideo.com/car-audio-coaxials-dieci-dcx130_3/

ומה ב specs שלהם מסגיר שהאיכות טובה?

[TABLE=class: data_table, width: 480]

[TR=class: tr_colored, bgcolor: #F2F2F2]

[TD]Power Handling - Peak W[/TD]

[TD]80[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Power Handling - Continuous W[/TD]

[TD]40

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

והעצמה שרשומה שם היא לא מעט נמוכה? אני לא מבין במספרים, אני שואל.

ראיתי ברמקולים אחרים 220W.

לכל אלמנט יש הספק מתמשך והספק לרגעי שנייה, אתה צריך להתייחס להספק המתמשך, אותו הספק שהאלמנט יוכל לנגן למשך זמן רציף מבלי לההרס.

במקרה הזה הרמקולים שהמלצתי לך מסוגלים לספוג 60rms לזמן מתמשך ל120w לרגע קצר עד שהסליל של הרמקול ישרף.

במקרה שלך אמרת שהרדיו דיסק מוציא 45rms, אז לא הייתי דואג.

יש דגמים נוספים שהיית ממליץ עליהם? (אני לא רוצה להיות על יש או אין בחנות את הדגם הזה והזה אם יש גם דגמים מומלצים אחרים)

הייתי חוסך טיפה כסף ורוכש כבר מגבר וסט קומפוננט, אתה תהיה יותר מרוצה.

אם אתה בכל זאת לא רוצה להיכנס לסיפור הזה, אז אולי אפילו ללכת על הדגם היותר מתקדם של הרץ וזה Hertz Energy.

מודגש.

עריכה אחרונה על ידי Omer Yaron

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם (נערך)

הייתי חוסך טיפה כסף ורוכש כבר מגבר וסט קומפוננט, אתה תהיה יותר מרוצה.

מודגש.

אז אני מבין שמגבר זה לא רק שאלה של הגברת הווליום?

ושאת הכוח הרמקולים מקבלים מיחידת הרדיו דיסק?

האם לא עדיף להחליף יחידת הרדיודיסק? זה לא יעלה פחות או כמו מגבר?

או ש HR בחיים לא יוכל להגיע למה שנדרש ללא הגברה?

ואיפה ממקמים את המגבר?

וב"חוסך טיפה כסף"

למה הכוונה אם אני רוצה להגיע לרמת שמע נעימה לאוזן

עריכה אחרונה על ידי Nirniron
פורסם
אין רדיו/דיסק שמעורב בעניין אלא רק חיבור BT AUX

מה זה אומר?

האם מודול BT שמחובר דרך AUX למערכת המקורית? אולי בעיית האיכות נעוצה בו?

נסה לנגן CD באיכות גבוהה (מקור) דרך הר"ד המקורי. האם האיכות מהרמקולים מספקת אותך?

אין בעיה להתקין קומפוננט גם ללא הגברה חיצונית, אבל מומלץ שיהיה נציל. במרבית המקרים, הסדרות הבסיסיות של כל חברה יתאימו למשימה זו.

שימוש בהגברה חיצונית ישפר את השמע בכל רמקול שהוא, מאחר ובמהותה היא מוצלחת בהרבה מהמגבר הפנימי של הר"ד.

פורסם
מה זה אומר?

האם מודול BT שמחובר דרך AUX למערכת המקורית? אולי בעיית האיכות נעוצה בו?

הנגן בטלפון מחובר דרך רכיב BT AUX כזה

https://www.groupon.com/deals/gs-bt-aux-bluetooth-car-auxiliary-port-audio-receiver-adapter

נסה לנגן CD באיכות גבוהה (מקור) דרך הר"ד המקורי. האם האיכות מהרמקולים מספקת אותך?

ארממ אין אפשרות כזאת.

קניתי את הרכב עם דיסק תקוע בתוך הר"ד - שזה לא ממש שינה לי כי אף פעם לא התכוונתי להשתמש בנגן הדיסקים. אבל זה אומר שגם עכשיו אי אפשר.

אני יכול לבדוק על תחנת רדיו אבל אני מניח שזה גם תלוי בקליטה.

אין בעיה להתקין קומפוננט גם ללא הגברה חיצונית, אבל מומלץ שיהיה נציל. במרבית המקרים, הסדרות הבסיסיות של כל חברה יתאימו למשימה זו.

שימוש בהגברה חיצונית ישפר את השמע בכל רמקול שהוא, מאחר ובמהותה היא מוצלחת בהרבה מהמגבר הפנימי של הר"ד.

כשאתה אומר מוצלחת, אתה מתכוון הגברה מ-0 לעצמת השמע שיש בצורה נקייה יותר וחפה מרעשים, לא בהכרח עניין של וויליום?

ונניח סדרה בסיסית של קומפוננט של הרץ תהיה עדיפה על הדגם שהצעת לי של הדו קואקסלי?

ואם נניח אלך על קומפוננט מסידרה בסיסית ומגבר בסיסי?

מה המשמעות מבחינת העלות ומבחינת הפער על פני רמקולי דלת איכותיים ללא הגברה וזהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...