Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יכולתת חוות דעת על הרכב? האם מקבלים מחירון? יודע שהשאלה כללית! מישהו נסע על סידרה שלוש gt? ובכלל האם סידרה שלוש של bmw מקבלת מחירון? אאודי דגם מומלץ עד תקציב 200 אלף. עם חווית נהיגה, חשוב לי חווית נהיגה וגם ספורטיביות . תודה לעוזרים

פורסם

לגבי המלצה על Audi -

אם חייב להיות חדש, הייתי בודק את ה-A3 e-tron החדשה. נכנסת בתקציב ונותנת ביצועים לא רעים.

אם אפשר משומש, S3 בת שנתיים היא אופציה מעניינת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אתה מאוד לא ממוקד.

אתה מחפש כל דגם של אאודי לא משנה איזה, אבל בב.מ.וו ספציפית רק שלוש GT?

אגב הערת שוליים, תמיד אפשר לערוך את הפוסט והכותרת מייד אחרי ששלחת...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מחפש רכב מהנה עד 200, שנתיים על הכביש גם מצויין. חשבתי על במוו סידרה שלוש דגם gt, אבל לא מכיר את הרכב ולא מכיר את הסדרה. מה לגבי סידרה 2 ? הרעיון רכב מהנה משפחתי כמה שניתן . ביד 2 המחירים שונים ואני לא יודע להעריך . לכן שאלתי אם סדרה 3 מקבלת מחיר מחירון. לגבי האודי לא מצליח להבין כמה דגמים יש

פורסם

סדרה 2 מאוד מהנה, במיוחד הדגמים החזקים. אם תמצא רכב שמור בן שנתיים זה יכול להיות מתאים לדרישות שלך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קח בחשבון שסדרה 2 היא רק עם 3 דלתות, לא יודע עד כמה היא "משפחתית" (בהנחה שאתה צריך לשנע גם יושבים מאחור).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...