Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לשדרג את היונדאי I20 2010 אוטומטי. הרכב נוסע רק בעיר (חיפה) ומסיע מבוגר + 3 ילדים, שכבר לא צריכים כסאות בטיחות. התקציב הוא בערך תוספת של 20K (אני לא יודע כמה בדיוק שווה היונדאי, אולי בסביבות 25K).

הדרישות מהרכב הם:

- בטיחות ואמינות סבירים

- להסתדר טוב עם העליות של חיפה כמו היונדאי

- בערך באותו הגודל במו היונדאי

- מרחב פנימי לפחות כמו היונדאי. רצוי קצת יותר, אבל לא חובה

- נוחות נסיעה טובה יותר מהיונדאי. היונדאי די רועש ולא משכך כ"כ טוב כבישים משובשים

- יותר חדיש (2013)

לא כ"כ חשוב:

- צריכת דלק

- נפח תא מטען

- סחירות

האופציות שבינתיים חשבתי עליהם (אבל יש בטח עוד המון דגמים שאני לא מכיר):

- יונדאי I20 יותר חדש, בהנחה שנוחות הנסיעה תשתפר. לא יודע אם זו הנחה סבירה

- פורד פיאסטה. נראה שעונה על הדרישות, אבל אנשים כותבים על בעיות בגיר, וזה קצת מרתיע

- מאזדה 2. עונה על הדרישות?

אשמח להמלצות ועצות

תודה,

רוני

פורסם

ממליץ לנסות מיקרוואנים כמו טויוטה ספייס וורסו, ניסאן נוט והונדה ג'אז.

ממדים חיצוניים של סופר מיני, עלויות אחזקה דומות ומרווח פנימי עדיף.

אם תלך על I20 חדשה יותר תקבל More of the same.

פיאסטה עם הגיר הרובוטי באמת לא מוצלחת. אני ממליץ להימנע.

מאזדה 2 לא נוחה במיוחד ותא הנוסעים שלה מאוד בסיסי. הדגם החדש התקדם משמעותית בתחומים האלה אבל לא נכנס בתקציב שלך.

פורסם

הייתי מוסיף לרשימה רנו קליאו דור 3, ששווקה עד 2013. אמורה להיות אמינה בצורה סבירה אם טופלה כמו שצריך. תהיה בעיקר קצת נוחה יותר מהיונדאי, וכבונוס היא גם תהיה זולה מאוד. שים לב שלא מדובר בקליאו החדשה (דור 4), שיש לה גיר רובוטי עם אמינות מוטלת בספק והיא גם פחות נוחה.

קיה ריו גם אופציה סבירה, היא תהיה מרווחת יותר מהיונדאי, השאר יהיה די דומה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אחרי שקראתי ביקורות, אני אנסה לסכם:

טויוטה ספייס ורסו - קשה למצוא. מעל התקציב

ניסאן נוט - קשה למצוא

הונדה ג'אז - קשה למצוא. מעל התקציב

רנו קליאו 3 - מרווחת מקדימה, צפופה מאחורה, נוחה בנסיעה, גימור זול ומחיר זול :wink:

קיה ריו - מאוד מרווחת, לא כ"כ נוחה בנסיעה. קצת מעל התקציב

אולי רנו קליאו זה הכיוון? אני אנסה לעשות סיבוב על אחת, להתרשם.

פורסם

לגבי הספייס וורסו, בסוכנויות של טויוטה יש מערך טרייד אין עצמאי, נסה להתעניין שם, לפעמים יש שם מציאות או שהם מקשרים בין לקוחות שלהם שרוצים למכור לאנשים שמחפשים דגם ספציפי.

פורסם
לגבי הספייס וורסו, בסוכנויות של טויוטה יש מערך טרייד אין עצמאי, נסה להתעניין שם, לפעמים יש שם מציאות או שהם מקשרים בין לקוחות שלהם שרוצים למכור לאנשים שמחפשים דגם ספציפי.

אם הכוונה לטויוטה סלקט , אין שם מציאות.

מותג חזק , השבחה ואחריות מעלים את המחיר למחירון לוי יצחק ++

פורסם

בשביל רכב במצב הכי קרוב למושלם עם ספר טיפולים חתום ומלא ואחרית אני מוכן לשלם מחירון. אם זה לא שווה מחירון אז מה כן?

• תוכן חדש...