Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה שיהיה לי בתא כפפות מד למדידת לחץ אוויר. צריך שיהיה בו אפשרות של מעל 55PSI או שבכולם יש אפשרות כזאת.

מה אני לא הכי מצליח להבין, כשמכניסים את המד לוונטיל, בורח אוויר הרי, אז בכל מדידה ירד קצת הלחץ, או שבגלל שאלה בריחות קטנות אין לזה משמעות?

או נגעתי בנקודה של אם משתמשים במד כזה לעיתים תכופות, אז צריך גם למלא אוויר בתדירות גבוה?

מעדיף לרכוש מכני לא דיגיטלי. ראיתי כמה כאלה באיבי שנראים לי זול מדי. יש לכם המלצה לרכישה מאיבי או אמזון למכני מומלץ מניסיון?

פורסם

כמות האוויר שיוצאת זניחה מאוד.

קניתי בעבר מכאני מאיביי בכמה גרושים, אחרי כמה שימושים (עם לחץ לא גבוה במיוחד, 32PSI) הוא התפרק.

אם אין בעיה כלשהי עם הגלגלים, בנסיעה ממוצעת אני לא רואה סיבה לבדוק לחץ אוויר בתדירות גבוהה יותר מאחת לשבוע.

פורסם

יש המלצה לאחד מכני מ eBay או Amazon או אפילו פה בארץ אם ההפרש לא שווה את ההמתנה?

למרות שאני לא זקוק לו במהירות. רוצה שיהיה בתא כפפות ברכב.

אף אחד לא מחזיק כזה בתא כפפות?

פורסם (נערך)

על האריזה ובתיאור המוצר כתוב שהוא עד 50PSI אני צריך 55PSI

בשיטוט באתר מצאתי דגם שנראה שכן יתאים לי, כמה עלי להוסיף בכדי לשלוח אותו לארץ?

https://www.amazon.com/Milton-S-920-Pencil-Depth-Gauge/dp/B002YKB4BS

• Pressure range of 10 - 70 pounds per square inch or 60 - 500 kilopascal; Made in USA

70 pounds

עריכה אחרונה על ידי Mrmi
  • תוכן חדש...