Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

מעוניין לקנות רכב (אוטומט). הרכב הוא רכב ראשון (בן 22) שישמש אותי בעיקר הלוך חזור לעבודה (חצי שעה בערך כל כיוון) וקצת יציאות בסופ"שים. חשוב שפעם ב.. יהיה מסוגל גם להגיע לצפון או לדרום. שלא יהיה עגלה וייתקע על 30 קמ"ש בעליות לירושלים. שלא יהיה יקר מדי לאחזקה וסה"כ שיעשה את העבודה.

ההתלבטות היא בין מזדה 3, מנוע 1600, שנים 2006-2008 או פיאט בראבו אוטומטית שנים 2009-2010.

פתוח להצעות אם יש אופציות משתלמות יותר.

תודה רבה לכל העוזרים ושבוע טוב..

פורסם

איזה רכב מודרני שנמכר היום לא מסוגל להגיע לצפון או לדרום?

גם מכוניות מיני עם מנועים צנומים יעשו את העליות לירושלים ביותר מ30 קמ"ש ,פשוט על סלד גבוה יותר.

קיה סיד או יונדאי I30 גם יעשו את העבודה.

פורסם
איזה רכב מודרני שנמכר היום לא מסוגל להגיע לצפון או לדרום?

גם מכוניות מיני עם מנועים צנומים יעשו את העליות לירושלים ביותר מ30 קמ"ש ,פשוט על סלד גבוה יותר.

קיה סיד או יונדאי I30 גם יעשו את העבודה.

האמת היא שאין לי ממש מושג ברכבים ואני גם לא ממש נוהג לעתים קרובות. זכור לי שיצא לי לנסוע עם מישהו בשברולט ספארק ידנית שנת 2013 לירושלים והרכב פשוט לא סחב בעליות. אולי על בסיס המקרה הזה ההסתכלות שלי לא הכי מחוברת למציאות.

הi30 והקיה סיד פחות מדברות אליי. מבין 4 האופציות הנ"ל, איזה רכב הכי משתלם כמכלול?

פורסם

אם אין צורך ברכב בגודל הזה, הייתי חושב גם על פורד פיאסטה (מנוע 1.4, לא ה-1.6 עם הגיר הרובוטי שכנראה לא נכנסת לתקציב בכל אופן), דיהטסו סיריון, יונדאי I20, פיג'ו 207 אם אתה מוכן לקחת קצת סיכון של אמינות לא מושלמת, וניסאן מיקרה אם היא לא ספרטנית מדי עבורך.

הפיאסטה וה-i20 מעט יותר בטוחות מהשאר, ה-207 תהיה קצת חדשה יותר ויש ממנה מבחר גדול עם ק"מ נמוך יחסית, והסיריון והמיקרה יהיו קצת פחות נעימות וקצת צפופות יותר, אבל כנראה די אמינות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• 10 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...