Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקי לגולש המתחיל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי משקיע יותר בביגוד הטרמי יותר מoutdoor (לפחות בחולצה).

לגבי הגרביים - גם אני מחפש. pure-athlete היא חברה מוכרת? איכותית?

פורסם

כבר עשרים ומשהו שנה שלא קניתי ביגוד סקי, אבל לא נראה לי הגיוני שמכנסיים שעולים כמו מכנס טרנייג מדלתא יהיו עמידים בקור ולחות וטובים לסקי. שוב, אולי אני לא מבין כלום והטכנולוגיה התקדמה, אבל אני לא מכיר ביגוד קיץ איכותי במחירים הללו, אז מכנסיים, שייפגשו את השלג כמה פעמים ביום, ויישמרו את הרגליים חמות גם במינוס 10 (שיכול להיות...), בלי לחנוק אותך עם כושר נידוף/ספיגת זעה אפסי?!

לא מאמין.

גם גטקס זה לא לבוש מתאים לסקי. אתה תזיע הרבה, וגם אם מדבר בבד סופר דופר מנדף, מכנס אי אפשר לפתוח (אחת הסיבות שאני גולש עם אוברול, כשאתה פותח רוכסן הכל מתאוורר, אבל כבר לא אופנתי היום, אז אין לקנות). סקיירים מנוסים מתקררים מהרוח, מתחילים לא. מצד שני, אתה המון עם התחת על השלג, אז רצוי ביגוד שיהיה אטום.

שוב, אני לא מבין בזה כלום, אבל הייתי קצת בודק מה ההבדלים בין ביגוד יקר לזול לפני שהייתי יוצא עם מכנסיים במאה ש"ח לסקי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ראשית אני מאחל לעצמי להיות יותר על הרגליים מאשר על הישבן :wink:.

מאד ייתכן שהצדק איתך בנוגע לביגוד זול בצורה מוגזמת, הבעיה שאצלנו הכל מופקע.

אפילו מכנס ממותג של קולומביה שנחשב לרב מכר עולה עם משלוח 300-350 ש"ח, בארץ כמעט כפול.

אי אפשר להגיד שזה לא נחמד לבצע את הקניות האלו אבל לא בעיניים עצומות.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

התמחור של קולומביה בארץ מאוד יקר, זו לא בהכרח דוגמא מייצגת.

מה שאני מנסה לאמר זה שביגוד שלא עושה את העבודה, יאכיל אותך מרורים. אין דבר יותר גרוע ממכנסיים רטובים. בעצם יש... גרביים (אבל עם איכות הנעליים היום זה כבר לא קורה). וכפפות. פעם, עד שהכפפות יתחילו להעביר לחות במזג אוויר מושלג היה רק עניין של זמן, אז אולי היום בזול יש ביגוד שעושה את העבודה. לא יודע, אבל שווה לחפש חוות דעת.

קניתי לבת שלי מעיל "סקי" קל בדקטלון (100-200 ש"ח, ללא זוכר בדיוק). הלכתי לבדוק אותו, נראה מאוד איכותי למחיר, עם תפרים כפולים ומשולשים. לא יודע כמה הוא דוחה רטיבות (לגבי מחמם, תמיד אפשר להוסיף שכבה מחממת/מנדפת מתחת למעיל קל), אבל אולי כן.

פורסם

לגבי כפפות סקי - תנסה את Hestra. כפפות מדהימות (במיוחד הכפפות עור) מכנסים, אני מאוד אהבתי את אלה של קולומביה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מבחינת שכבה עליונה (מעיל ומכנס), אני לא סומך על מוצרים שלא מפרסמים רמת עמידות למים. באתר של דקטלון באנגליה, לדוגמה, דרגת העמידות רשומה גם על מכנסיים ב- 17 פאונד. בלינק לאמזון אני לא רואה את הנתון הזה.

מבחינת גטקס, יש לי חברים שגולשים עם ויש כאלה שבלי, למכנסיים "מתקדמים" יחסית יש ריצ'רץ' לאורך הרגל שמאפשר פתח אוורור לא קטן.

פורסם

מסכים.

אני מאוד אוהב את אמאזון אבל קצת קשה לי לקנות בזול מדי משהו שסתם ישכב בארון.

וכן הפתח אוורור הזה למטה במכנסיים זה פשוט מציל , בקור הוא אוטם אותך טוב ובחום מכניס לך מזגן לגוף

אני אשמח להמלצות ציוד קצת יותר איכותי אבל בלי לקפוץ מעל הפופיק

וכן אני יוע שאנחנו לא בארה"ב או באאוטלט ועדיין

פורסם

רכשתי את המכנס הזה.

בארץ כמעט 1000 ש"ח!! בידידנו איביי 250 ש"ח.

זה עדין משתלם גם אם אאלץ לקנות אותו שוב במידה אחרת.

בחו"ל זה מכנס שמדורג טוב כבסט-סלר בעל איכות סבירה+ ומחיר נגיש :shock:.

לעניין הגלישה (הרי לשם כך התכנסנו) מתחילים להשתחרר מהמשולשים לכיון גלישה מקבילית.

כרגע נראה שהיעד המסתמן הראשון והנגיש יהיה בולגריה בבנסקו או שות'.

[CENTER] [/CENTER]

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כמה זה מרחק סביר להליכה עם נעלי סקי?

האם 500 מטר הליכה מהמלון לגונדולה זה מרחק ריאלי או שפשוט ללכת עם נעלים רגילות ולהתארגן בסמוך?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

תלוי עד כמה אתה מיומן ובכושר. יש כאלה שגם 20 מטר בנעליי סקי קשה להם. אחרים יכולים לטייל בכל העיירה ולרקוד באפרה סקי עם הנעליים...

פורסם

כן... זה תלוי בכושר. גם בסוף יום סקי, השרירים יהיו עייפים... אבל זה לגמרי אפשרי, אלא אם אתה הולך על מדרכה קרחית או שלג עמוק, שזה די סיוט.

אבל עם קצת מיומנות בהליכה עם נעלי סקי (לומדים לנעוץ קודם את העקב ואז להשען קדימה) זה לא נורא.

תזכור רק שבנוסף, יש לך סקי על הכתף. אם אתה עם חברה, אז עוד זוג על הכתף השנייה...

מצד שני, גם לסחוב את הבוטס זה לא תענוג.

פורסם

ברשותכם אתעלק על השרשור ואשאל:

אני מתחיל להרהר לגבי חופשת סקי, הראשונה שלי אי פעם.

לגבי קור וכו', לא מדאיג אותי (פוקד את אירופה אחת לסילבסטר כבר מספר שנים), מחפש אתר שיקבל בברכה NEWBIE כמוני. כולל השכרת ציוד וכל מה שצריך.

מוכן ללכת פחות על גיוון נופים/סקי פס שנותן מלא אתרים בשביל להשאר בBUDGET.

העדפתי למדינות דוברות גרמנית, אבל זה פחות משנה (סתם בונוס נחמד).

אשמח לקבל המלצה, סדרי גודל של מחירים שאתם מכירים (עלות הסקי עם השכרת הציוד, עלות של הלינה והטיסה בערך מניסיונכם.. לגבי כל השאר כבר אברר בעצמי), מיקום כמובן והכי חשוב, מתי בעצם העונה לעשות כזה דבר?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...