Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר להשוואת צמיגים חדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , הגיע הזמן להחליף צמיגים לרכב של ההורים vw golf 2013 והייתי רוצה להשוות בין הצמיגים בכל הפרמטרים שקיימים כמו רעש , חיסכון בדלק וכו .. יש אתר כזה ? כיצד אתם בוחרים צמיג לרכב שלכם ?

תודה רבה מראש.

פורסם

תודה רבה על הקישור . האם יש אתרים נוספים ? יש לי תחושה שחסרים הרבה דגמים וחברות באתר של יד 2 ...

לא תמצא אתר יותר טוב מזה וגם לא תיהיה צריך, זה כמו זאפ של הצמיגים.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

יש רק באתרים בחו"ל.

שים לב שיש כמה סוגים, יש אתרים מסחריים שמוכרים צמיגים ושם אתה קורא ביקורות גולשים שאינם אנשי מקצוע. הנהג משווה את הצמיג למה שהוא הכיר לפני כן וכל אחד מתייחס לפרמטר שחשוב לו: אחד בחיסכון בדלק, אחד באחיזת כביש, אחד באחיזה בשלגים ואחד באורך חיים של הצמיג. בכל זאת יש לזה ערך כי אם 40 נהגים אמרו שיש בעיית אחיזה בצמיג הספציפי אז כנראה שבאמת יש לו.

לחלופין יש מבחנים של מגזינים שעובדים בצורה מתודית ומקצועית ולוקחים 12 סטים של צמיגים ועושים מבחן על רכב אחד, סט אחרי סט. הם יבדקו מגוון פרמטרים כגון נהיגה בסלאלום, בלימה על רטוב, בלימה על יבש, נהיגת מסלול ועוד. כאן הרבה יותר קל להתמקד בפרמטר שחשוב לך.

במיוחד באתרים אמריקאים יש הרבה דגמים שבכלל לא קיימים בארץ.

אתר יד2 משמש אותי אך ורק לדעת כיוונים של מה ניתן להשיג בארץ ובאיזה סדר גודל של מחיר, למרות שלא כל מה שמופיע שם קיים בפועל ולעיתים דורש הזמנה מיוחדת מחו"ל. בגדול, ניתן למצוא בשוק מחירים מעט יותר טובים ממה שכתוב שם, אבל תמיד לשים לב לתאריך הייצור של הצמיג.

בהצלחה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה רבה על ההסבר המפורט ! האם אני יכול להתבסס על הנתונים של הצמיג שיש לי ביד 2 ? כלומר החיסכון בדלק , מרחק בלימה וכו ולקנות ישר משם בלי לבדוק באתרים נוספים

פורסם

אם אתה מחפש צמיגים המצטיינים בחסכון בדלק ואחיזה ברטוב,

אני ממליץ לך על צמיגי Toyo תוצרת יפן, דגם הנקרא NE02.

תוכל לראות אותו כאן באתר שלנו.

שים לב שבנוסף להנחות מגיע לך גם Dream Card בשווי 200 ש"ח במתנה ברכישת רביעייה.

המחירים, המלאי והמבצע תקפים כמובן להזמנה דרך האתר או הטלפון בלבד.

לכל שאלה נוספת, אשמח לעזור.

פורסם

במידה הזו אני ממליץ על Continental PremiumContact 5.

סט עם קוד מהירות V עלה לי 1400 שח בתחילת השנה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כמות הדעות החלוקות כמספר המגיבים ... אני כבר לא יודע מה לקנות מרוב שאני מבולבל . מישהו יכול בבקשה לעשות לי סדר בראש ? :/

• תוכן חדש...