Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה סאבים מעניינים בפורום יד שניה.

אבל רוצה SPL? תצטרך גם להגביר את הסאב הנבחר כראוי (מונובלוק ולא בגישור כלשהו).

ובכך אני למעשה מצטרף לדעתו של אדי, קודם מגבר.

פורסם

שאלה נוספת:

כאשר שומעים שיר עם קטעים של 28/30HZ, אני שומע קצת מכיוון הסאב. האם אני אמור להרגיש משהו עם סאב ומגבר אימתניים?

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

שכחתי להוסיף:

כאשר אני שומע את אותם השירים שאני שומע ברכב דרך אוזניות איכותיות של SENNHEISER, בתדרים הנמוכים אפרכסות האוזניים שלי רועדות. שומעים ומרגישים את התדרים. מה צריך לעשות בכדי לשמוע ככה ברכב?

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

טוב, עכשיו הבנתי באמת שהבעיה העיקרית שלי היא המגבר... הסאב של הרץ פשוט מדהים!!!!!

הוצאתי את הסאב מהאוטו וחיברתי אותו למגבר סטריאו של DENON שמוציא 50RMS נקיים בזרם גבוה בתור רמקול באס (יציאת B).

הסאב נשמע מדהים! מדוייק ויורד טוב מאוד לנמוכים שרציתי.

עכשיו באמת צריך למצוא מגבר טוב.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

טוב, נועל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...