Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הזמנתי אינסטלטור להחליף חנוכיית מים בבית.

בגלל שהוא היה צריך לחתוך את צינור הפלסטיק ביציאות מהחנוכייה הישנה, אז כשהחנוכייה החדשה נכנסה היא הייתה נמוכה יותר בהשוואה למצב הקודם.

אז האינסטלטור הזיז את יציאת ההזנה "החוצה" והוציא צינור גמיש בצורה מעגלית אל החנוכייה (הצינור השחור בתמונה)

השאלה שלי אם זה נקרא עבודה נורמלית או חובבנית

האם היה עליו לעשות הנמכה עם צינור פליז שירד בזוית אל החנוכיה או לחבר תוספות אל הצינורות שחתך כדי שהחנוכייה תשאר באותו גובה כמו ההזנה ?

ראו תמונה

IMG_20170825_132128.jpg

עריכה אחרונה על ידי drormik
פורסם

לא היה את זה קודם.

והחלפת החנוכיה נעשתה במסגרת פוליסת ביטוח נזקי מים. לא יודע אם הם מחוייבים לשים את זה או לא.

בכל מקרה יש את הברז בכניסה לחנוכיה (ידית אדומה העליונה בתמונה) אז מהבחינה הזו לא מפריע לי.

פורסם

תקין לדעתי, החיבור יכול להיות גם בצינור שעשה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אצלי כל החיבורים נעשו בצינורות SP גמישים, כולל החיבור ממד המים לדירה. חשוב שהעבודה תעשה בכלים המתאימים ועם המחברים המתאימים.

גם אצלי חסרים הברזים הקטנים (ומדובר במספר חנוכיות לכמה אזורים בדירה) - הבעיה היתה שכאשר ביצעו לי את העבודה לא הכרתי את הטכניקה. אבל הדבר הכי גרוע שיכול לקרות הוא שאאלץ לנתק מפלס אחד ויהיה צורך להתקלח באחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם מדובר על אינסטלטור של הביטוח,

בדרך כלל הם עושים את המינימום של המינימום,

לא הייתי מצפה ליותר.

שורה תחתונה - החיבור תקין אבל לא אסתטי.

מה שאתה הצעת לגבי צינור הפליז לא כל כך מעשי,

לדעתי הוא עשה שטות שחתך את הצנרת, עדיף שהיה מתאמץ טיפה לחלץ את הצינורות שלמים, מקסימום מחמם אותם קצת.

אם מפריע לך אפשר לנסות לקצר את הצינור הימני ביותר כדי להשוות גבהים...

פורסם

אני למדתי בדרך הקשה לא להזמין את האינסטלטור של הביטוח. משלם השתתפות עצמית ומזמין אינסטלטור נורמלי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אני למדתי בדרך הקשה לא להזמין את האינסטלטור של הביטוח. משלם השתתפות עצמית ומזמין אינסטלטור נורמלי.

מה זאת אומרת "משלם השתתפות עצמית ומזמין אינסטלטור נורמלי" ?

פורסם

זה אומר בעל מקצוע שמכבד את עצמו. לא הליצנים של "שחר" שהדבר היחיד שמעניין אותם הוא לצמצם עלויות.

הבעיה היא שחלק גדול מהפוליסות לא מכסות שירות של אינסטלטור בבחירה עצמית.

לפני מספר שנים היה לי סיפור שבו "שחר" הגיעו איזה 6 פעמים ולא הצליחו לאתר את מקור הנזילה. בסופו של דבר הביטוח אישר לי להזמין בעל מקצע ראוי, ובעבודה של 30 דקות הוא הגיע לסדק בצינור הביוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שחר האלה ליצנים רצינים,אחרי תיקון שלהם צריך לעשות שיפוץ.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

התיקון יעבוד ויחזיק אבל עשוי חובבני מאוד. איך ירכיבו חזרה את המכסה של החיבורים איך שהוא התקיןן את הכל?

עבודה נכונה זה לקחת שתי זויות ולהנמיך את ברז ההזנה.

עריכה: התקן לא דורש ברז לכל קו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...