Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה מיכל של 3 ליטר , בדקתי את המיכל ואין חור מה הבעיה?

עריכה אחרונה על ידי roov
פורסם

תתחיל לשפוך מחדש ובו זמנית תסתכל מלמטה כמעט בטוח שיש לך שם נזילה

או שפשוט נסתם לך החור באבנית תנסה להכניס סיכה או מחט

פורסם

עשה כפי שביקשו קודם לכן, רכוש מים מזוקקים או הבא איתך דלי מים/מספר בקבוקים ושפוך אל המיכל מילוי בזהירות מבלי לשפוך.

נסה לראות האם יש דליפה ממיקום כלשהו כשאתה ממלא עד הסוף?

הפקק סגור היטב?

היות והנוזל הזה מתאדה מהר מאוד בגלל הרכיבים שלו, די בוודאות כי יש פריצה/סדק/קרע באחד מחלקי המערכת, נסה לאבחן את זה טוב יותר.

במידה וזה ממש מציק לך? רכוש נוזל UV DYE לצביעה ועשה שימוש בפנס UV לאיתור נזילות.

אתה יכול לרכוש באמאזון נוזל UV DYE ופנס UV LED לשפוך קצת מהבקבוקון למערכת וזה יאתר נזילות.

אזהרה - החומר יהיה על השמשות והרכב ומערכות שונות בתא המנוע מה שימנע איתור תקין של נזילות לעתיד, על אחריותך בלבד היות ולא חקרתי השפעת החומר על לכת הרכב ומערכותיו החיצוניות.

פורסם

אני יכול להעלות שתי סברות וזאת בהנחה שאתה שומע את המשאבה עובדת אך לא מוציאה מים:

1. יכול להיות שעליך למזוג את נוזל השמשות לאט. אני יכול להעיד מנסיוני שיש מיכלי שמשות שחייבים למזוג אליהם את הנוזל לאט (ואני מתכוון ממש לאט) על מנת שהאוויר יתנקז והמיכל יתמלא.

2. יכול להיות שהמשאבה ממוקמת בחלקו העליון של המיכל ויש נתק בצינורית היורדת מטה, כך שברגע שהמפלס יורד מעט מתחת למקסימום המשאבה מפסיקה לשאוב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...