Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב 7 מקומות


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על משפחה עם 5 ילדים שהגדול בן 9, כך שצריך מקום מרווח לבוסטרים וכסא תינוק.

בתא המטען צריך מקום לעגלת תינוק.

 

אומנם הרגליים שלהם עוד לא ארוכות, אבל הנהג העיקרי גבוה, כך שיש חשיבות מסוימת גם למרווח בין השורות.

 

נסועה מועטה, גרים קרוב לעבודה, סידורים עם הילדים וכו', אבל גם נסיעות לירושלים לבקר משפחה, כך שבכל זאת מעדיפים לא זללן.

 

צריך שיהיה אמין כי זה רכב יחיד במשפחה.

 

הרכב ילקח בליסינג פרטי תפעולי (אם יש המלצות גם לזה, מה טוב), כשהמטרה היא ללכת על הדגמים הזולים יותר כדי לצמצם הוצאות. פחות חשוב אבזור ולא צריך יכולות שטח בכלל.

 

תודה לכולם

פורסם

למה שאתה מתאר הרכבים המתאימים הם בסגנון קיה קרניבל, סאנגיונג רודיוס, גרנד וויאג'ר, טויוטה סיאנה או רכבים מסחריים.

אולי- אולי, אם העגלה ממש קטנה, אפשר לנסות רכבים יותר קטנים כמו סקודה קודיאק ( הבגאז' שלו טיפה יותר גדול מאשר בסיטרואן גרנד פיקאסו אבל החלוקה של הספסל בשורה השניה פחות טובה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בעיקרון כולם יקרים!

הרודיוס לדעתי הממומלצת עקב חסכון יחסי בדלק ואמינות מצויינת,

הטויטה צמאה מאוד בדלק, והקריזלר פחות אמינה וגם צמאה.

לדעתי גם בליסינג הרדיוס תהיה הזולה ביותר.

פורסם

תודה רבה על האינפורמציה.

 

אחרי חפירות הוחלט לוותר על תא מטען ולרדת מהגדולים באמת, ולהתמקד באופציות הקטנות יותר, (לנסיעות שמצריכות גם מטען יבדקו אופציה של צ'ימיגג)

לפי מה שקראתי, אלה שנחשבים למעט מרווחים יותר הם הC4 פיקאסו, השברולט אורלנדו והסיאט אלהמברה (שכנראה הגדולה משלושתם).

קראתי ביקורות לא רעות על שלושתם, אשמח לשמוע אם למישהו יש משהו לחלוק לגביהם.

שוב,

תודה לכולם

×
×
  • תוכן חדש...