Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קשור למפונקים, אנשים כרוכשים רכב אוטומטי רוצים נוחות נסיעה ולא גיר שאינו מצליח לספק נסיעה חלקה.

לחלק זה מתאים לחלק זה לא.

אני למשל לא מתחבר לגירים הללו, אבא שלי שהיה בעל 107 דווקא די הסתדר איתו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1+

אין מה לעשות, כבר שנתיים וחצי עם הגיר הזה ובפקקים/בעיר ובנסיעה עם בלימות או עצירות מרובות הוא לא נעים במיוחד.

בבין עירוני הוא בסדר.

לך הוא נוח, אתה מסתדר איתו אבל יכול מאד להבין למה אנשים שונאים אותו.

הרכב הבא שלי יהיה עם כל גיר אוטומטי שהוא רק לא חד-מצמדי.

פורסם (נערך)

על מה אתה מדבר, מאיפה המצאת את המשפט הזה, ובכלל נראה לי שמעולם לא נהגת ברכב רובוטי כזה, וואלה אני כבר אחרי כ-25 אלף קילומטרים בשנה הזו עם התיבה הרובוטית הזו ואין לי שמץ של זפת מושג על מה אתה מדבר.

פותח השרשור תקשיב, אני נוהג כמו שאמרתי לך וזה כבר רכב שלישי שלי עם התיבה הזו ובצורה הזה אני עובר מאות אלפי קילומטרים ללא בעיה, פשוט תנהג רגיל כמו באוטומט.

תראה, פה ושם אפשר לשרוף קצת קלאץ׳, ממש כמו ברכב ידני.

אבל, למען יאריכון ימי מצמדך, עדיף להימנע מזה כמה שרק אפשר. וזה תקף גם לדו-מצמדי אגב. כשאתה מתחיל נסיעה או זוחל, דוושת הבלם היא דוושת המצמד.

וכן, זה דורש שינוי קל מהאופן שבו נוהגים באוטומט רגיל.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

פות״ש, ניתנו לך כאן כמה חוות דעת שונות על אותו הגיר או על גירים דומים כך שכאשר אחד לא אוהב את פעולת הגיר, לאחר אין איתו שום בעיה והוא אף מחזיק/החזיק כמה כאלה.

ה- 208 של אשתי שיש לנו מזה שנתיים וחצי, נבחרה רק לאחר שהיא נהגה בשתי נסיעות מבחן והחליטה שזה מתאים לה.

לפני כן היא עשתה גם שתיים כאלו ב- c1 (פרטית של סוכן לובינסקי) וקבע חד משמעית שלא מתאים לה לכן, ממליץ מאוד (כגולנצ׳יק לגולנצ׳יק :-) ), שבת הזוג שלך תעשה נסיעת מבחן טובה וארוכה ככל הניתן בתוואי דומה לזה שהיא תנהג ביום יום ורק אז תקבע אם מתאים לה או לא.

אנחנו לדוגמה כבר החלטנו שלהבא עם גיר רובוטי חד מצמדי גמרנו.

בהצלחה.

קרדיט ל- misterb על התמונה

• תוכן חדש...