Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית ג'ק וסטנדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אני רוצה להתחיל לעשות טיפולים פשוטים כגון החלפת שמן וכו' בבית, רציתי לשאול האם יש לכם חנות ( עדיף אינטרנטית או פיזית בצפון) שמוכרת ג'ק איכותי וסטנדים טובים? ראיתי בAPEX אחלה של סטנדים אבל קצת יקרים לי, האם הם שווים את ההשקעה? לגבי ג'ק, ראיתי רק של אמריקן איגל ויש לי נסיון מר עם החברה הזו...

אשמח בנוסף לקבל המלצה למפתח torque טוב שיתאים לרכב.

יש לי גם שאלה קטנה, אם אני מגביה את הרכב בעזרת ג'ק ומניח על הסטנדים, אבל החנייה עצמה היא בשיפוע שלילי (כלומר האוטו שואף להידרדר אחורה) צריך לשים משהו על הגלגלים האחוריים או שבלם יד מספיק? תודה!

פורסם
ממליץ על מפתח טורק של סיגנט דרייב 3/8

תודה, בשרשור ישן בפורום ראיתי שמישהו קנה אותו ב180 שח, נשמע לי מחיר טוב.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

בל.כ יש את כל המבחר הטוב והזול שיש.

הסטנדים שאתה מדבר אליהם, אני מניח שאתה מתכוון לבוקים.

אכן, בוקים.

לגבי ל.כ הם לא מפרסמים מכירים משום מה, להרים טלפון פשוט?

תודה על הלינקים, אלו מוצרים איכותיים לדעתך? מצד אחד אני לא מרים מכוניות למחייתי, מצד שני חשובה מאוד הבטיחות.

עדיף לעבוד על הרכב במקום מישורי . בכל מקרה שים אבנים מצידי הגלגלים כדי שהאוטו לא יוכל לנוע לא קדימה ולא אחורה .

תודה, אני אנסה לחשוב על מקום כזה כי ברחוב שלי לא נעים לעבוד, צר מאוד, והחנייה הפרטית שיש לי גם צרה וגם בשיפוע, אבל לפחות מופרדת מהכביש.

• תוכן חדש...