Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מתעניין בשביל חבר ברכב הזה, בעל מנוע 1.6 משנת 2013, ראיתי שמוכרים אותו בכ 20-25K לשנת 2013 עם 80K ק"מ.

ביצעתי חיפוש בפורום, אך אין כל כך מידע על המנוע הזה רק על 1.2 עם גיר רובוטי - כך שזה לא רלוונטי.

חשוב בראש ובראשונה אמינות, נוחות (מזגן כסאות וכו'), צריכת דלק, כמה הילוכים יש ואיזה גיר זה, מחלות ידועות. כל מידע רלוונטי יעזור.

תודה רבה

פורסם

מדובר במנוע TU ותיק ואמין - אחד המוצלחים של פיג'ו סיטרואן בשני העשורים האחרונים.

בחזית הגיר מדובר על AL4 משופר עם ארבעה הילוכים, שאמינותו טובה בהחלט.

צריכת הדלק ממוצעת מינוס ועמדת על 10-11 ק"מ לליטר בממוצע.

הרכב נוח מאד ומזכיר צרפתיות של פעם.

במחיר שהוא נמכר, לדעתי הוא בהחלט תמורה ראויה לכסף, הרכב אינו מתאים למי שרוכש לתקופה קצרה, כי לא יהיה קל למכור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יצא לי כמה פעמים לנוע על ה301.

מבחינת נוחות היא תספק אותך לחלוטין מדובר על רכב נוח.

מאחור המרווח טוב מאוד לבירכים עם מושבים גם נוחים, תא מטען גדול.

איכות החומרים די פשוטה עם פלסטיק זול.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה אותו הרכב עם אותם מכלולים, אולי יש תוספות איבזור לאחד מהם עקב מבצע כלשהו שהיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצאתי בשבילו רכב שעלה לכביש ב 3/2013, בעלות מקורית קל אוטו השכרה.

הוא יד 2 מ 11/2014 קנה עם 13 אלף ק"מ וכיום הרכב עם 78K ק"מ. דורש אחרי מו"מ ראשוני 25K, טוען שאין תאונות ושהרכב מטופל מוכן להתחייב בבדיקה במכון או ללכת איתי למוסך שאבחר. מוכר מכיוון שרכש רכב אחר וחייב למכור.

הרע: המצבר מקורי, 2 צמיגים מקוריים, טיימינג (לא יודע אם יש וא"כ כמה עולה). כמו כן, אין לו תיעוד לטיפולים כי טיפל במוסך שהוא חבר לו, מוכן שאדבר עם החבר.

יש לי 2 שאלות:

1. האם שווה לקחת לבדיקה או להתרחק?

2. באיזה עוד רכבים יש את המנוע הזה? ראיתי שמנוע TU היה קיים כבר בשנת 95, הוא עד כדי כך ישן?

פורסם

1. יש במנוע הזה רצועת תזמון שדורשים החלפה כל 8 שנים או 120000 ק"מ.

2. המנוע הזה אכן מבוסס על מנוע שיצא ב-1995 והוא מוצלח ואמין.

3. אני לא הייתי פוסל את הרכב, הייתי בודק אותו, ואם הוא נטול תאונות, קונה, ועושה יישור קו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

יש - אבל נמכרו במספרים קטנים יחסית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...