Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 3.2 V6

Rubi Shua
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , בקשר לרכב אאודי A3 3.2

250 כס

V6

שנה 2005

160 אלף קילומטר ...

איך הרכב ? מבחינת אמינות אני מתכוון ... ידוע עליו משהו ? בעיות מנוע גיר ?

אשמח לחוות דעת ממישהו שמכיר/שמע משהו

תודה רבה

פורסם (נערך)

נשמע מעניין, אתה בטוח ש A3 ולא A6?

גיר מולטיטרוניק? גיר רציף כזה אבל לא רועש ומעפן כמו בטויוטה ובהונדה.

להבנתי שלרכב יש הרבה מחשבים ויש לשים לב שהכל טופל כמו שצריך - ששם יכולות להיות התקלות.

כמובן לוודא שהרכב טופל כפי שצריך - כמו כן - יש לעשות יישור קו שכולל החלפות של נוזל בלמים שמן מנוע וכו' - לבדוק שהגיר תקין - יש כאלה הממליצים להחליף ויש כאלה שלא ממליצים להחליף - הדעות די חלוקות בנושא - הייתי מתייעץ עם מוסך רון בנוגע לטיפולים וכאלה אם אתה מאזור המרכז, אם אתה מאזור חיפה - לך לאנרג'י של גרישה - הוא מומחה לגרמניות וואג ברמה גבוהה ביותר.

לפני כמה חודשים אבא שלי רכש אאודי A6 מנוע V6 2.4 שנת 2004 ,שהוא נחשב להכי אמין בסדרה של ה A6 באותה שנה, יש מנוע 2.8 220 סוס ומנוע 3.2 260 סוס בגרסת הקוואטרו שהיא גם 4X4.

אבא שלי מבסוט עד השמיים, הרכב עם 280 אק"מ ! נוסע חלק ושקט, מאיצה יפה מאוד - ~9.5 למאה ואתה בקלות גם ב 140 בלי לשים לב, מזגן מקפיא, סאונד נהדר - קיצר, פינוקים... ואני בטוח שבדגם 3.2 זה משתפר הרבה יותר.

מה שכן, לשים לב לאחזקה שהיא יקרה יחסית לרכבים אחרים אבל, בשביל פינוקים כאלה צריך לשלם.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי AloniM3

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
נשמע מעניין, אתה בטוח ש A3 ולא A6?

גיר מולטיטרוניק? גיר רציף כזה אבל לא רועש ומעפן כמו בטויוטה ובהונדה.

להבנתי שלרכב יש הרבה מחשבים ויש לשים לב שהכל טופל כמו שצריך - ששם יכולות להיות התקלות.

כמובן לוודא שהרכב טופל כפי שצריך - כמו כן - יש לעשות יישור קו שכולל החלפות של נוזל בלמים שמן מנוע וכו' - לבדוק שהגיר תקין - יש כאלה הממליצים להחליף ויש כאלה שלא ממליצים להחליף - הדעות די חלוקות בנושא - הייתי מתייעץ עם מוסך רון בנוגע לטיפולים וכאלה אם אתה מאזור המרכז, אם אתה מאזור חיפה - לך לאנרג'י של גרישה - הוא מומחה לגרמניות וואג ברמה גבוהה ביותר.

לפני כמה חודשים אבא שלי רכש אאודי A6 מנוע V6 2.4 שנת 2004 ,שהוא נחשב להכי אמין בסדרה של ה A6 באותה שנה, יש מנוע 2.8 220 סוס ומנוע 3.2 260 סוס בגרסת הקוואטרו שהיא גם 4X4.

אבא שלי מבסוט עד השמיים, הרכב עם 280 אק"מ ! נוסע חלק ושקט, מאיצה יפה מאוד - ~9.5 למאה ואתה בקלות גם ב 140 בלי לשים לב, מזגן מקפיא, סאונד נהדר - קיצר, פינוקים... ואני בטוח שבדגם 3.2 זה משתפר הרבה יותר.

מה שכן, לשים לב לאחזקה שהיא יקרה יחסית לרכבים אחרים אבל, בשביל פינוקים כאלה צריך לשלם.

בהצלחה.

כן אחי A3 חחח והגיר הוא DSG6

וסבבה לגמריי פשוט רציתי לדעת שאין לרכב איזהשהיא מחלה כלשהיא .. במידה ואני קונה את הרכב אני מטפל בו ומשפר אותו מהגוף ועד למנוע ככה שמבחינת של להשקיע עליו כסף אין לי בעיה .. פשוט רוצה לדעת שהוא שווה את זה

פורסם

אה, מעניין מאוד - DSG6 נחשב לאמין בהרבה מהDSG7 הידוע לשמצה, מדובר על גיר להספקים גבוהים יותר ורטוב - ולא יבש.

תוכל למצוא אותו בשלל דגמי וואג עם מנועים חזקים - אני חושב שזה למעל 30 קג"מ ובדגמי טורבו דיזל 2.0 גם כן.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
אה, מעניין מאוד - DSG6 נחשב לאמין בהרבה מהDSG7 הידוע לשמצה, מדובר על גיר להספקים גבוהים יותר ורטוב - ולא יבש.

תוכל למצוא אותו בשלל דגמי וואג עם מנועים חזקים - אני חושב שזה למעל 30 קג"מ ובדגמי טורבו דיזל 2.0 גם כן.

כן כן אני יודע שה6 יותר אמין וטוב תודה רבה אחי על ההסברים !

איך A3 מנוע 3.2 ?

בטוח ?

או שזה בגלל החופש הגדול ?

חחח יפה יפה .. האמת שמזמן לא היה לי חופש גדול

אבל מקסימום הייתה בודק אם יש לפניי שאתה מגיב ...

קיצר כן A3 מנוע 3.2 דיי נדיר בארץ

פורסם

במידה והרכב טופל בזמן בחלקים איכותיים הוא אמור להיות די אמין,

אך 160ק"מ זה לא מעט, ולך תדע איך נהגו ברכב,

אם אתה די נעול, אל תקנה לפני בדיקת הרכב ע"י מכון בדיקה מקצועי ולא סתם חבר,

ותבדוק הסטורית טיפולים שבוצעו בזמן בחלקים מקוריים.

אם הרכב נקי מתאונות וטופל כמו שצריך יסע ואתה תהנה ממנו, במידה ולא אתה פשוט לא תצא מזה, זה יכול להיות בור ללא תחתית, החל מבעיות במערכת הQUATTRO לבעיות בגיר, חשמל ומה לא....

אני מכיר את המידע הזה ממכונאים שתקנו את הרכבים האלה, ואני הייתי בתור אחד שעבד עם המוסכים האלה באזור חיפה בתחום חלקי חילוף לרכב.

פורסם
איך A3 מנוע 3.2 ?

בטוח ?

במקרה הנ"ל אין קשר לחופש גדול- ישנן A3 בגרסת 3.2 4X4 מסתובבות בכבישי ארצנו.

ישנן גם מס' בודדות 2.0 טורבו 4X4 (לפחות אחת DSG ואחת ידנית)

פורסם
איך A3 מנוע 3.2 ?

בטוח ?

אין מה ללעוג, דגם 3.2 ליטר בהחלט קיים ויוצר בין השנים 2003 עד 2006, שנים בהן לא הוצע דגם S3. מדובר במנוע VR6.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
במידה והרכב טופל בזמן בחלקים איכותיים הוא אמור להיות די אמין,

אך 160ק"מ זה לא מעט, ולך תדע איך נהגו ברכב,

אם אתה די נעול, אל תקנה לפני בדיקת הרכב ע"י מכון בדיקה מקצועי ולא סתם חבר,

ותבדוק הסטורית טיפולים שבוצעו בזמן בחלקים מקוריים.

אם הרכב נקי מתאונות וטופל כמו שצריך יסע ואתה תהנה ממנו, במידה ולא אתה פשוט לא תצא מזה, זה יכול להיות בור ללא תחתית, החל מבעיות במערכת הQUATTRO לבעיות בגיר, חשמל ומה לא....

אני מכיר את המידע הזה ממכונאים שתקנו את הרכבים האלה, ואני הייתי בתור אחד שעבד עם המוסכים האלה באזור חיפה בתחום חלקי חילוף לרכב.

תודה רבה אחי זאת התשובה שחיפשתי פחות או יותר .. אני דיי צעיר חח חייל משוחרר שהשתחרר לפניי חצי שנה מאוהב ברכבים ורוצה קצת להנות מרכב שמאיץ טוב ... להכנס לבורות של תיקונים ענקיים זה לא הכי כלכלי בשבילי בתקופה הזאת .

למרות שאין לי בעיה להשקיע ברכב במידה והוא שווה את זה מבחינה מכנית..על הרכב המוכר רשם שמקורי לחלוטין .. מטופל ומתוחזק ברמה גבוהה .. מהבודדים בארץ... מתחייב בבדיקה ..גמיש במחיר ...נמכר עקב מעבר לרכב חדש

אז אני מניח שאוליי יש לו היסטוריית טיפולים .. כי באמת 160 זה לא קצת .. אז נראה לי שאני קצת יחשוב על זה חח

פורסם

רובי, הרכב הזה עלול להתגלות כיקר מאוד לאחזקה אם יתגלו בעיות. יש לו מנוע 6 צילינדר, מערכת קואטרו והרבה מערכות נוחות כי מדובר בדגם היקר ביותר בסדרה שלו.

אם אתה יכול לשמור בצד כמה אלפים טובים אז יכול להיות שכדאי לך ללכת על זה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
תודה רבה אחי זאת התשובה שחיפשתי פחות או יותר .. אני דיי צעיר חח חייל משוחרר שהשתחרר לפניי חצי שנה מאוהב ברכבים ורוצה קצת להנות מרכב שמאיץ טוב ... להכנס לבורות של תיקונים ענקיים זה לא הכי כלכלי בשבילי בתקופה הזאת .

למה דווקא A3 3.2 V6? אם אתה חייל משוחרר ולא רוצה להיכנס לבורות ללא תחתית תן תקציב ודרישות ונייעץ לך על משהו פחות הרפתקני.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
רובי, הרכב הזה עלול להתגלות כיקר מאוד לאחזקה אם יתגלו בעיות. יש לו מנוע 6 צילינדר, מערכת קואטרו והרבה מערכות נוחות כי מדובר בדגם היקר ביותר בסדרה שלו.

אם אתה יכול לשמור בצד כמה אלפים טובים אז יכול להיות שכדאי לך ללכת על זה.

יש לי כמה אלפים טובים בצד וזה היה התכנון לקנות את הרכב .. וישר החליף לו BODY KIT וכדו .. אחרכך להגיע למנוע איפה שאפשר וכדו ..

אבל כן אתה צודק 6 צילינדרים , קואטרו .. חחח קצת נאחס ואני יפול חזק מאוד

למה דווקא A3 3.2 V6? אם אתה חייל משוחרר ולא רוצה להיכנס לבורות ללא תחתית תן תקציב ודרישות ונייעץ לך על משהו פחות הרפתקני.

חחח האמת שבגלל הביצועים .. ב35 אלף ביצועים כאלה דיי מושך ..

וכן נראה לי שאם אני אחליט שאני יורד מזה אני אפתח פה שאלה ותמליצו לי חח :-D

פורסם

בלי כל קשר לרכב הספציפי קצת מצחיק אותי לפעמים שאנשים חושבים שאם רכב הגיע ל- 160 אלף קילומטר אז לא כדאי לגעת בו. ראשית צריך להתייחס לשנתון של הרכב ולראות מה הממוצע של הקילומטרים לשנה. מעבר לכך יכול לתת כדוגמה את הרכב שלי שעם כמעט 160 אלף קילומטר, מודל 2011 והרכב נוסע מדהים. אני שומר על הרכב בקנאות, טיפולים כל 10,000 קילומטר, חלפים הכי איכותיים שיש, נהיגה לא כאסחיסטית ויש רכבים עם רבע מהקילומטרז הזה שנראים ונוסעים כבר כמו גרוטאות כי מי שנוהג עליהם לא שומר על הרכב. מעבר לכך עם הקילומטרים שנצברו הם בעיקר מנסיעות בינעירוניות אז זה ממש לא כמו קילומטרז שנצבר בנסיעות עירוניות שבהן יש בלאי הרבה יותר גדול לכל המערכות. מסקנה - קילומטרז הוא משתנה אחד מתוך רבים שחשוב לבדוק ואם המצב של הרכב מצוין והוא מטופל בהרבה אהבה אז לעיתים עדיף רכב מושקע ומתוחזק עם יותר קילומטרים מרכב מוזנח עם פחות קילומטרים. זו דעתי האישית לפחות

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

האלפים שתשים בצד יהיו לתיקונים, לא לשיפורים...

מה יש לשפר במנוע vr6 ? אתה עלול רק להרוס אותו. זה אחד המנועים המוערכים שיש.

לדעתי זה רכב שגם אם הוא מטופל במצב טוב - עשוי לעלות אלפים רבים של אחזקה בשנה. מספיק חיישן אחד שהפסיק לתפקד ( הגיוני ברכב בן 12 ) - וצפה לקנס רציני. הדיפונים הפנימיים באאודי משנים אלו אינם מזדקנים יפה והחלפתם אינה זולה. מעבר לכך - ישנם הרבה רכיבים שמחליפים באזור ה 200 אלף. בקיצור - לדעתי חפש משהו קצת יותר עממי, אלא אם אתה מוכן לקבל את זה שיכול להיות שתשתעבד לרכב.

• תוכן חדש...