Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C3 ממגרש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז בדקתי אקזמפלר לרכב האמור.

2011, עם 100 אלף קילומטרג׳. שנת 2011.

בדיקת המכון הראתה בעיקר בעיה ברדיאטור ולהחליף שתי צמיגים קדמיים.

מוכר מתחייב לטפל במידה ואני סוגר.

מחיר מבוקש - 25 אלף.

מחיר מחירון - 36 אלף.

מה אומרים?

בנסיעה - סביר. אין תלונות.

נ.ב. בדיקה בקמפיוטסט ראשון. בדיקה יסודית אש, הרבה יותר ממכון שבדקתי פעם בחולון.

אפילו הבודק העיר על המזגן, שלאחר מכן הראנו לו שבסדר.

עריכה אחרונה על ידי Blakey85
פורסם

הסוחר ממש בר מזל שיש קונה שכ״כ נלחם על האינטרסים שלו.

ועכשיו ברצינות,

חבר, הc3 הישנה הוא רכב עם שוק על הפנים ביד 2 תנסה לחפש אולי אחת פרטית שמורה, אני לא אוהב סוחרים - תמיד מלאים בשטיקים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם הבדיקה בסדר, אז לא הייתי שולל סוחר על הסף.

ייתכן ומדובר במישהו שניסה למכור את הרכב, אבל בסוף מכר לסוחר במחיר רצפה כי השוק חלש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בדקתה אם יש תאונות במשמעות גבוהה בינונית וכו..?

פעם עשיתי בדיקה לרכב מסוחר שבבדיקה אמרו לי רכב בריא ושמור וכו.., אך כאשר התבוננתי במה שכתוב בטופס הבדיקה עצמו ראיתי שיש מכות מרכב במשמעות גבוהה, וכאשר התעמקתי כדי להבין במה מדובר, הופתעתי לגלות שבאותו רכב הבגאז נחתך והורכב מרכב אחר כמובן כולל ריתוך בשלדה, כנראה עבר תאונה רצינית.

אז תבדוק טוב טוב.

פורסם

אם הבדיקה שביצעת בעצמך תקינה וטובה, אין שום מניעה מלרכוש את המכונית.

אחרי הכל, אתה קונה מכונית, לא את זה שמכר לך אותה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הטופס מכיל בעיות של רדיאטור, 2 גלגלים ומצבר ללא תאריך.

בפועל נוסע בסדר, וסגרנו על טיפול של הבעיות על חשבון הסוחר. אני ינסה שיוריד מהעלות ואני יטפל בעצמי אולי.

פגיעות מרחב אין, רק מכות ושריטות במשמעות נמוכה. בפועל רק ויזואלית בכמה מקומות, ממש לא מפריע.

מה שכן בגלל שגיר אוטומט אין אחריות על הבדיקה..

פורסם

באופן כללי זה רכב עם שוק חלש מאוד, כאשר אפשר להשיג רכבים שמורים במחיר דומה למה שאתה קונה מהסוחר.

הקילומטראז' סביר לשנתון, אין יותר מדי צרות - אני לא הייתי פוסל את הרכישה אבל לא הייתי נותן לסוחר לתקן את הליקוי ברדיאטור.

עם מערכת הקירור לא מתעסקים, תתקין רק רכיבים איכותיים שאתה יודע מה הם - תוריד עוד אלפייה או שתיים מהמחיר ותתקן לבד.

גלגלים תחליף סט שלם לקראת החורף.

פורסם

גלגלים תחליף סט שלם לקראת החורף.

הייתי מסתפק בהחלפת צמיגים.:wink:

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

תכניס את הרכב לבדיקה במוסך שמתמחה בפי'גו וסיטרואן על מנת לקבל עלות משוערת של התיקון ותתקז עם הסוחר.

אין טעם במוסך מורשה יבואן(על מנת לא לצאת חזיר) מוסכים כגון :מוסך גבע ,שאפט,אורן שירותי רכב או מוסך של צרפתיות שאתה זוכר לטובה.

פורסם

אני יאמר את זה

הייתי לחוץ לאוטו זמן רב, ולאחר בדיקה על אוטו אחר שהניבה תוצאות על הפנים, בנוסף למחיר נמוך יותר ממה שציפיתי, כבר הייתי די סגור.

לבסוף, הגענו להסכמה להוריד אלף מהעלות ואני יתקן לבד.

כנראה יעלה מעט יותר, אבל יהיה לי שקט שאני עשיתי על הצד הטוב ביותר.

תודה לפורום.

• תוכן חדש...