Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכמה שבועות האחרונים, במעט זמן פנוי שיש לי (אני לא Freelancer :wink:), כתבתי אפליקציה (או תוכנה קטנה - whatever you name it) שפותרת משהו שעצבן אותי הרבה זמן, במיוחד לאחר ששיניתי את הסטטוס לאבא :-D.

נמאס לי מה default names של קבצי תמונות. למשל DSC_0215.JPG או כל מישמש אחר כגון

A20160709_195508.jpg(כן, אני יודע שזה ה Timestamp, יופי).

ניצלתי את הרצון לפתור את ה"בעיה" ביחד עם רצון להכיר את Electron טוב יותר (מומלץ מאוד לכל מי שיש ידע ב Web Technologies ורוצה אפשרות לשלב אותן ב Desktop Application. מדובר ב Framework מודרני ומדליק שעושה בדיוק את זה, תופס המון תאוצה לאחרונה עם אפליקציות פופולריות כגון Visual Studio Code שכתובות בו) וכתבתי את RenaME.

כשמה כן היא - תוכנה קטנה ופשוטה שבזריזות יכולה לתת לקבצי התמונות שלכם שמות בעלי משמעות. למשל - לתמונות המשפחתיות, שמות עם הגילאים של כולם:

Alon [33 years and 6 days], Inbal [30 years and 6 days], Michal [2 years, 11 months, and 25 days].jpg A

(סתם דוגמה כן, הגיל האמיתי של אשתי hardcoded במערכת ואני בכלל בן 23 :lol:)

בקיצור, התוכנה חינמית לחלוטין, מוזמנים להוריד ולנסות בכיף (כרגע רק לחלונות - אני לא אוהב כל כך תפוחים ולכן לא ניסיתי אותה עדיין שם, למרות ש BUILD אני כבר יכול לעשות ל MAC).

אשמח מאוד ל like ו share בפייסבוק, ואם בא לכם לעשות Donation, וואללה בכיף, הכל אפשרי מהאתר:

http://www.renameapp.com/

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

עדכון: הקטנתי את קובץ ההתקנה בחצי (היתה לי איזה טעות בסקריפט שמכין אותו) - 36 במקום 70 ומשהו MB.

בנוסף הוספתי בדיקה לאורך ה Path + Filename שלא יעברו ביחד את ה 255 תווים :)

פורסם (נערך)

גם 36 מגה זה המון (!!) לתוכנה שרק משנה שמות קבצים.. מדוע זה כלכך מנופח? האם הוא אורז את כל הframework לתוך ההתקנה?

לגבי שינוי שמות של קבצים,

אני משתמש כבר שנים רבות בtotal commander, גם בבית וגם בעבודה.

בתוך הטוטאל קומנדר ישנו multi-rename tool מעולה שמאפשר שינוי שמות מסיבי עם מגוון מסכות. ממליץ בחום.

total rename.JPG

אה, וכל ההתקנה, כולל כל הכלים המובנים, כולל דוחסים ופורסים שמגיעים בפנים, 4 מגה :wink:

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

למק ד״א הדרך המומלצת היא לעשות Script בAutomator.

זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע:

New document

Application

גוררים Rename finder items

ואז מוסיפים את התנאים שרוצים - להוסיף תאריך , לשנות טקסט מא. לב. , לוהיסף טקסט בהתחלה / בסוף וכו.

שומרים ומקבלים את התוכנה :)

אח״כ פשוט גוררים עליה קבצים - וכל הפעולות שבחרתם קורות אוטומטית.

אפשר לעשות עם זה עוד המון דברים , להמיר תמונות , להעלות אותם , לערוך טקסטים , לייצר PDFים וכו.

זה ממש חזק.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

יגאל, כן - Electron אורז chromium וגם את NodeJS בתוכו, בגלל זה גודל ההתקנה הגדול. זה חיסרון של הפלטפורמה, אבל דוגרי - 3 מגה או 30 מגה, מה זה משנה היום.

Liviur

אני לא מכיר בכלל MAC אבל בכל התוכנות שאני בדקתי - גם כאלו שניגשות ל Exif data אי אפשר לעשות פעולות חישוב על תאריכים, מקסימום להוסיף את התאריך\זמן לשם. מניח שככה זה גם ב Rename finder items שאתה מדבר עליו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

פורסם
מעולה. יש לה רוגלות, פרסומות, איסוף מידע, שימוש באינטרנט וכו..?

I did not have sex with that woman.

זו התקשורת אשמה.

לפוליטיקאים אל תאמין.

לי אתה יכול להאמין - לא, אין שם כלום חוץ מתוכנה שמשנה שמות :)

פורסם

לגבי שינוי שמות של קבצים,

אני משתמש כבר שנים רבות בtotal commander, גם בבית וגם בעבודה.

בתוך הטוטאל קומנדר ישנו multi-rename tool מעולה שמאפשר שינוי שמות מסיבי עם מגוון מסכות. ממליץ בחום.

[ATTACH=CONFIG]490944[/ATTACH]

אה, וכל ההתקנה, כולל כל הכלים המובנים, כולל דוחסים ופורסים שמגיעים בפנים, 4 מגה :wink:

+1 על התוכנה הקטנה והממזרית הזאת. עובד איתה גם בעבודה וגם בבית

פורסם
זה חיסרון של הפלטפורמה, אבל דוגרי - 3 מגה או 30 מגה, מה זה משנה היום.

אכן, לא מעניין אף אחד היום עם רוחב הפס המצוי.

רעיון נחמד, כל הכבוד על ההשקעה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
יגאל, כן - Electron אורז chromium וגם את NodeJS בתוכו, בגלל זה גודל ההתקנה הגדול. זה חיסרון של הפלטפורמה, אבל דוגרי - 3 מגה או 30 מגה, מה זה משנה היום.

אני חושב שזה משנה תמיד. בחרת פלטפורמה לא אופטימלית למשימה. עם פלטפורמה אופטימלית זהו הייתה תוכנה ש100k

תתפלא, אבל משקעים המון בפרופיילינג ויעילות בהמון מוצרים. עם פלטפורמה נכונה זמן ריצה היה מתקצר בכמה מונים.

בכל אופן, כל הכבוד על ההשקעה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

בחרתי בפלטפורמה הזו בראש ובראשונה כדי להתנסות בה.

למעשה, התחלתי לכתוב את זה ב #C במקור, אבל באמצע נדפק לי המחשב ולא היה לי כוח להתקין מחדש Visual Studio.

אז התחלתי לכתוב מחדש ב Java, אבל לא היה לי זמן להמשיך והפסקתי באמצע.

מעבר לזאת אלו שתי שפות שאני מכיר טוב אז היה לי פחות מעניין להתעסק איתן מהצד (לא בעבודה הרגילה)

לאחרונה מצאתי קצת זמן כי גם ככה לקחתי קורס העשרה ב Front End Development, שם נחשפתי לראשונה ובקטנה ל Electron וקיבלתי דרייב ללמוד אותו יותר.

אז כבר כתבתי את זה במסגרת Electron.

זהו סיפור התגלגלות בחירת הפלטפורמה :)

לגבי הגודל, באמת חושב שהבדלים של 3 או 30 מגה (שזה עוד כמה שניות הורדה) הם זניחים בסדרי הגודל של המחשוב היום.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

• תוכן חדש...