Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה רכשתי 4 צמיגי דלינט ( סיניים ) במבצע של אוטו דיפו

מאז הרכישה כבר היו לי 4 פנצ'רים בכל הצמיגים, ואני נהג זהיר , לא עולה על מדכרות או שבילי עפר

הצמיגים כנראה מאוד רגישים ובנוסף מתייבשים מהר , אמנם זולים אבל לא שווים את המחיר .

לנסר 2007

פורסם

אני האחרון שימליץ על צמיגים סיניים, אבל אני לא בטוח שמספר הפנצ׳רים זה המדד.

למשל - בצמיגי ContiSportContact 5 חדשים שהיו מותקנים על רכבי היו לי שלושה פנצ׳רים בתקופה של כשנתיים, האחרון אילץ אותי להחליף את כל הסט כי היה ממוקם באזור שאסור בתיקון. עדיין מדובר בצמיגים מעולים ויקרים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מאז הרכישה כבר היו לי 4 פנצ'רים בכל הצמיגים, ואני נהג זהיר , לא עולה על מדכרות או שבילי עפר

הצמיגים כנראה מאוד רגישים ובנוסף מתייבשים מהר , אמנם זולים אבל לא שווים את המחיר .

מי שמחפש לחסוך וקונה בזול, בסוף משלם על זה ביוקר.

אם הם כבר מתחילים להתייבש בקרוב כנראה תצטרך להחליף את כל הסט, ואני מקווה שהפעם תלמד לקנות צמיגים איכותיים גם אם במעמד הקנייה הם עולים יותר, לטווח הארוך אתה חוסך.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

אם אתה עולה על מסמר זה לא משנה אם יש לך צמיג סיני נחות או צמיג פרימיום, הוא חודר גם את זה וגם את זה.

מס' הפנצ'רים שיש לך לא קשור למותג הצמיג שהתקנת.

בלי שום קשר - למה לקנות צמיגים דרגה ג' מאוטודיפו?

פורסם
אם אתה עולה על מסמר זה לא משנה אם יש לך צמיג סיני נחות או צמיג פרימיום, הוא חודר גם את זה וגם את זה.

מס' הפנצ'רים שיש לך לא קשור למותג הצמיג שהתקנת.

בלי שום קשר - למה לקנות צמיגים דרגה ג' מאוטודיפו?

מבצע של 4 ב 600

לנסר 2007

פורסם
מבצע של 4 ב 600

פה חשדתי!

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

כשקניתי ניסאן נוט מקרסו טרייד-אין הם נתנו לי זיכוי לפנצ'רייה מסויימת לפי 150 שקל לצמיג .

לא הבנתי איזה צמיג קונים במחיר זה .

עכשו הבנתי . זה נראה לי זבל שאפילו בסין לא קונים אותו

• תוכן חדש...