Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת טלפון מחול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בתור עצמאי מעוניין לרכוש טלפון. להבנתי אני זכאי להחזר פחת של 33.33% למשך 3 שנים (אני לא משלם מעמ ולכן גם לא מקבל החזר מעמ)

העניין הוא שאת הטלפון אני מעוניין לרכוש מחו"ל דרך הפייפאל שלי מאתר GEARBEST

האם ניתן להגיש למס הכנסה את הקבלה מהפייפאל כקבלת רכישה של הטלפון?

האם יבקשו ממני בנוסף הוכחה שעל הטלפון שולם 17% מעמ כשנכנס לארץ? אין לי בעיה לשלם את המעמ, אך מה קורה במידה והטלפון לא נתפס ולכן לא שילמתי מעמ? הם יכולים לדעת את זה?

עריכה אחרונה על ידי mazinya
פורסם

אין לי תשובה ישירה, אבל לפני כ-5 שנים רכשתי כלי עבודה מקצועי באמאזון, עד כמה שאני זוכר בלי תשלום מיסים, ולא היתה שום בעיה מבחינת רשויות המס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אין לי תשובה ישירה, אבל לפני כ-5 שנים רכשתי כלי עבודה מקצועי באמאזון, עד כמה שאני זוכר בלי תשלום מיסים, ולא היתה שום בעיה מבחינת רשויות המס.

כלומר הגשת למס הכנסה את הקבלה על רכישה של מוצר מחול ולא ביקשו שום הוכחה או שאלו לגבי תשלום המעמ?

פורסם

במקרה שלי לא נשאלו שאלות, או, לפחות, לא שאלו אותי. עם זאת, מי שטיפל בעניין הוא יועץ מס, שבקי בניואנסים. אני שולח לא את החומר כל חודשיים, פעם בשנה דו"ח שנתי וזהו.

חוץ מזה בינתיים חלפו 5 שנים, יתכן שהשתנה משהו בתקנות או במדיניות. ומדובר בכלי מקצועי שאין לו שימוש אחר, לא טלפון שתמיד חשוד כאיזה ניצול של אפשרות לניכוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלה אחרת אם מישהו יודע..

הזמנתי את הטלפון והזנתי קופון הנחה. בפירוט הזמנה כתוב את המחיר של ה SUBTOTAL שזה כביכול המחיר המקורי, ומתחת כתוב המחיר של ה GRAND TOTAL שזה המחיר הסופי כולל משלוח וביטוח.

אני לא יודע מה יהיה רשום בהזמנה שנשלחה ביחד עם חברת השילוח, אבל במידה וזה אותו הפירוט, האם המכס יחייב אותי לפי המחיר המקורי או לפי המחיר הסופי ששילמתי?

• תוכן חדש...