Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופס בדיקה ורסו 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר תקופה ארוכה של חיפושים, נפלה לידי טויוטה ורסו 2014 מליסינג עם 50K ק"מ.

האוטו נראה סבבה, והיום לקחתי אותו לבדיקה.

אשמח אם תוכלו לעזור לי לפענח את התוצאות.

חברת הליסינג מתחייבת להחליף צמיגים (מן הסתם למשהו סיני זול)

מעבר לזה יש עוד משהו שכדאי לשים לב?

ובכללי - האם הקניה מומלצת? המחיר במדובר בסביבות 92,000 ש"ח.

מנסיוני בחודשיים האחרונים, אין כמעט רכבים עם ק"מ כזה מליסינג, ופרטיים כמעט שלא מוכרים..

תודה מראש למגיבים

Untitled_20170514_193822.pdf

פורסם

הבדיקה נראית סבירה עם כסתחי"ם סטנדרטיים.

לגבי הצמיגים בקש שובר שמקנה לך 4 צמיגים סיניים, תזדכה עליו בפנצ'ריה, וקח צמיגים נורמליים.

לגבי המחיר אין לי מושג מה המחירון אז לא אוכל להתייחס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

המלצתי לקנות את הרכב. גם המחיר הוגן (יחסית למה שיש בשוק) - חברות ליסינג מבקשות גם 98 אלף שקלים על רכביםarrow-10x10.png עם קילומטראז' יותר גבוה. רכב ממוכר פרטי (אם תמצאו כזה) יהיה באיזור 100 אלף, מטויוטה סלקט יבקשו 105-107 אלף שקלים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המחירון לפי החודש הוא 94,400 לפני שקלול הליסינג. אחרי שקלול בסביבות 77.

מניסיוני, הורסו מליסינג נמכרות קרוב למחירון, אלא אם מדובר ברכב עם 100-120K ק"מ.

בהמשך כשיהיה לי כוח אספר על חוויה קשה בסלקט...

איזה צמיגים מומלצים? המידה היא 205/60R16 92V.

תודה

פורסם (נערך)

Dunlop bluresponce

Michelin primacy

Continental conti premium contact

Goodyear efficient grip perfomance (לא הדגם התורכי )

Pirelli p7 cinturato

Toyo cf2

גם המקוריים בסדר Bridgestone er300.

אני רוצה לראות מודעה בלוח יד 2 על ורסו 2014, עם 50 אלף קילומטרים, ב 77 אלף שקלים.

2012 אולי אפשרי.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

החברה עובדת עם פנצ'ריה שלא מחזיקה כלום ממה שציינת. רק מישלין.

הם רוצים לשים 4 של GOODRIDE. שדרוג למישלין יעלה 300 לצמיג..

כדאי?

פורסם

איזה דגם של מישלין?

אם זה פרימסי - שווה.

Goodride זה למעשה badride.

פורסם

:-( כמה גרוע הגודרייד?

ראיתי שאפשר לקנות את המישלין פרמסי ב450 ש"ח לצמיג. אז הזיכוי על גודרייד הוא בעצם רק 150 ש"ח.

חשבתי שאולי בזיכוי כזה עלוב כבר עדיף שכבר ישימו גודרייד, ואשדרג עצמאית לטויו/GOODYEAR. זה ייצא כמעט אותו מחיר עבורי, ואוכל להשתמש בצמיגים הנחותים במקרה הצורך..

פורסם (נערך)

ההבדל בין צמיגים מהשורה הראשונה לצמיגים סיניים כמו גודרייד זה לא רק נוחות הנסיעה אלא גם מרחק בלימה ואחיזה ( במיוחד בפניות בכביש רטוב ). כל אחד והשיקולים שלו. בנהיגה זהירה ורגועה אפשר להשתמש בצמיגים כאלה.

לא סתם רוב הצמיגיות דוחפות ללקוחות צמיגים סיניים - 150 שקלים זה מה שהם עולים לבית העסק, כנראה הרווח עליהם יותר גדול. אבל לא סתם הם שווים 150₪.

פורסם

ברור לי שאלו לא צמיגים להישאר איתם לאורך זמן.

בכל מקרה, אשדרג עצמאית בלי להיות כבול לפנצ'ריה ספציפית.

את הגודרייד אשמור למקרה הצורך או שאזרוק באיזו פירוקייה..

פורסם

לא הגיוני - או תסעו על גודרייד, תגמרו אותם ואז תקנו צמיגים ברמה יותר גבוהה או תקנו עכשיו מישלין ב 300 שקלים לצמיג (לאחר הזיכוי )

פורסם

האמת - צודק, זה נשמע יותר הגיוני.

בינתיים התברר לי שבשל אי הבנה כבר שמו את הגודרייד :-(.

אז עכשיו נשאר לגמור אותם ולהתקדם הלאה.

חוזר לבדיקה - אין שם עוד שום דבר חשוב? כל היתר כסת"חים?

פורסם

כל מה שקשור לתיקוני פחחות קיים בכל רכב ליסינג - אין מה לעשות, אלה לא רכבים פרטיים שבעלים שומרים עליהם במצב תצוגה, אבל אין שום דבר שמוריד ערך הרכב.,מגן תחתון - עלו על משהו, אבל זה פלסטיק. הרכב היה צריך לעבור 3 טיפולים ( כל 15 אלף קילומטרים), ולפחות החלפת רפידוד בלימה מקדימה ( כנראה גם מאחורה ). יש תיעוד הטיפולים מחברת ליסינג? איפה טיפלו ? לא כולם מטפלים במוסכי היבואן.

פורסם

יש לי תיעוד של 3 טיפולים, שלא בוצעו במוסכי היבואן, אלא במוסך של הרץ.

בטיפול 30 כתוב שהחליפו רפידות קדמיות, וביצעו חריטה לצלחות קדמיות. גם מופיע כוון בלם יד.

חוץ מזה יש בשלושת הטיפולים החלפת מסננים ושמנים, וב-45 גם מגבים ושוב כוון בלם יד.

פורסם

נשמע תקין לגמרי.

תתחדשו!

• תוכן חדש...