Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה רק מחזק את הטענה שלי, אין סיבה להחזיק רכב גדול לצרכים שהוא נתן בפתיחת השרשור. עלויות האחזקה של הרכב יעלו במאות שקלים כל חודש על משהו שהוא לא באמת צריך.

לגבי הנוחות- אפשר בתקציב שלו למצוא רכבי סופר מיני נוחות לא פחות ממשפחתית ממוצעת.

אני לא מכיר אותך ואין לי מושג איזה נסיון יש לך באחזקה של רכבים. ב20+ שנים שאני נוהג, יצא לי להחזיק שורה די מכובדת של רכבים בקטגוריות של סופר-מיני ומשפחתיות והטענה שעלויות האחזקה של רכב משפחתי גבוהות במאות שקלים כל חודש לא מבוססת על כלום. גם הטענה לגבי הנוחות של סופר מיני מול משפחתית ממוצעת היא דברים בעלמא.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוכל להיות רגוע, הניסיון שלך באחזקה של רכבים >= מהגיל שלי. ובכל זאת, במרחבי הפורום הזה מותר לכל אחד לומר את דעתו כל עוד היא עומדת בגבולות ההיגיון/הטמטום האנושי.

בכל אופן, יצא לי להספיק לנהוג על כל מיני רכבים ואני ממש לא חושב שרכב משפחתי גורר בהכרח רכב נוח. אבא שלי נוהג על אוקטביה שנת 2012 ואני מעיד באופן אישי שהפיאסטה שלי יותר נוחה מהרכב שלו. איזה רכב משפחתי נוח בצורה מיוחדת אפשר למצוא בטווח מחיר של 60K-80K? קוראנית בת שלוש? או שאולי עדיף להמליץ לו על C5 עם המתלים המשובחים שלה שתבטיח לו נוחות נסיעה משובחת.

לגבי עלויות האחזקה, יכול להיות שאתה צודק. ההיגיון הבריא שלי אומר לי שעלויות דלק קטנות ב20% לרוב+עלויות טיפולים שוטפים גבוהים יותר+ביטוח יקר יותר מסתכמים להפרש גדול בין שתי הקטגוריות. אבל כאמור לחלוטין יש אפשרות שאני טועה.

האומנם שבלתי אפשרי להעביר את טון הכתיבה דרך המחשב, אין בי טיפה של עצבנות או כעס בכתיבה, מצטער אם הובנתי לא נכון.

פורד פיאסטה ידנית 2013 1.25L 8)

פורסם

זה בסדר גמור, זה פורום, אנשים מחליפים דיעות וכמובן שאין צורך לצאת מהשלווה.

היתה לי דאצ'יה עם מנוע טורבו 900 סמ"ק, 90 כ"ס חסכוני למדי שהציגה צריכת דלק טובה ועדיין, צריכת הדלק של ה118i הותיקה שלי עם מנוע טורבו 1600 סמ"ק ו170 כ"ס היא זהה כמעט לחלוטין, אפילו שהבימרית כבדה משמעותית. זה כי באחרונה יש 8 הילוכים והיא משייטת בהילוך שמיני על סל"ד נמוך מאוד בעוד שהראשונה שייטה על הילוך חמישי בסל"ד גבוה. בעיר זה סיפור אחר אבל רוב הנסיעות שלי הן בינעירוניות.

היתה לי מאזדה 3 עם מנוע 2 ליטר והטיפולים שלה היו זולים משמעותית מאלו של הפולו שהחליפה אותה. זה כי צ'מפיון מוטורס...

הביטוחים תלויים בעיקר בערך של הרכב, בפרופיל של הנהג ובמידת הגניבות שלו.

בקיצור, זה מאוד תלוי ואישית אני חושב שמאזדה 3 או סובארו אימפרזה מתאימות יותר לנסיעות בינעירוניות ארוכות.

פורסם
זה לא בגלל מיכל קטן, זה בגלל שהיא לא חיסכונית לעומת רוב המתחרות.

יש מבחן בicar שמשוןה אותה לעומת רכב חיסכוני כמו הספייס סטאר ויש פער גדול. זה ידוע שהפיקנטו והיונדאי פחות טובות בתחום צריכת דלק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

לא יודע מה כתוב בicar, אני יודע מה קורה אצלי. לגבי הספייס סטאר - לי באופן אישי הוא מרגיש מאוד זול ביחס לשאר רכבי המיני שיש היום בשוק, אבל לא יודע. מותר לך לחלוק עליי.

פורסם

מה צריכת דלק שאתה מקבל ובאיזה תנאי דרך? בין עירוני,עירוני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה צריכת דלק שאתה מקבל ובאיזה תנאי דרך? בין עירוני,עירוני?

1 ל-15 בערך בשילוב של נסיעה בדרך עירונית ובין עירונית.

• תוכן חדש...