Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב אני אומר, בנסיעה ממוצעת אין להם בעיה של אחיזת כביש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מרגיש תמורה מספיקה ממאזדה 3, רוב המכוניות שבמחיר סביר הן 150 אלף + קילומטר ושנתון 2010...

האם i20 יעשה את העבודה יותר טוב ממיני חדשה?

אני מניח שמה שאני צריך לעשות זאת נסיעת מבחן במיני חדשה ולנסוע בi20 משומשת, כרגע הן נראות האופציות הכי טובות.

פורסם

אכן, אתה חייב לראות את הרכבים, לבדוק אם הם נוחים לך, לבחון איך הם מתנהגים בתנאים ובסטנדרטים שלך ולהחליט.

פורסם

מה ההיגיון בלהמליץ למישהו שמתכנן לנסוע מרבית הזמן לבד על הרכב לקנות רכב משפחתי?

גם אני סטודנט והמרחק שלי מהאוני' לבית הוא יותר מ100 ק"מ, אני נוהג על פיאסטה ידנית שנת 2013 כשמרבית הנסיעות הן עם רכב עמוס בעוד טרמפיסטים ומטען, האומנם שהאוטו הלא כ"כ חזק מתאמץ יותר בנסיעה אני מאמין שכנוסע יחיד המנוע (והרכב) יתאים מאוד לצרכים שלך, וכנ"ל בפן הבטיחותי.

ממליץ לך לבדוק עליו באתרי היד שניה.

פורד פיאסטה ידנית 2013 1.25L 8)

פורסם (נערך)

לא ראיתי יותר מדי המלצות לרכב משפחתי (חוץ מאחת על מזדה 3\קורולה\אימפרזה\סיד, שזה באמת לא הגיוני). גם פיאסטה שלך זה לא רכב מיני אלא סופר מיני כמו I20\ג'אז\יאריס.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה ההיגיון בלהמליץ למישהו שמתכנן לנסוע מרבית הזמן לבד על הרכב לקנות רכב משפחתי?

אני לא יודע אם יצא לך להסתכל מסביב בזמן העמידה בפקקים אבל ב90% מהרכבים המשפחתיים נוסע נהג לבד...

הפותח ביקש נסיעה נוחה ללא רעש והסיכוי למצוא את זה ברכבים משפחתיים גדול בהרבה מהסיכוי למצוא את זה בסופר-מיני (שלא לדבר על מיני אבל על זה דיברנו די).

פורסם

לא כל מי שנוסע לבד ברכב לעבודה גם חי לבד, אולי יש לו אשה +2-3 ילדים. אני עולה לירושלים כל יום, ובכניסה לעיר מסביבי המון רכבי מיני - עולים ללא בעיה.

רכב משפחתי כמו מזדה 3 בכמות הנסיעות של הבחור, זה תוספת של 500 שקלים כל חודש להוצאות דלק בהשוואה להונדה ג'אז.

18 אלף שקלים ב 3 שנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שמתי לב שאף אחד לא מציע מאזדה 2 משומשת. יש סיבה לכך? מצאתי למשל 41 קילומטר, יד ראשונה ב-55 אלף מ2014

איך המאזדה 2 משתווה לi20 מבחינת נוחות על הכביש, רעש, אמינות...?

פורסם

ולאד, גם לא כל מי שנוסע ברכב משפחתי הוא בעל משפחה ולא כל רכב משפחתי צורך דלק כמו מאזדה 3.

מפאנטר, בגדול מאזדה 2 נחשב רכב יותר טוב מהi20. הוא צריך להיות אמין למדי ומהנה לנהיגה (בניגוד לi20) אבל אני לא יודע להשוות ביניהם במה שקשור לרעש ונוחות.

פורסם

לנסיעה כמו שלך הייתי ממליץ על מיני-סופר מיני חדשה בטווח מחירים של 60k+-.

או שנה שנתיים אחורה גג.

ייתן לך שקט לשנות התואר מטיפולים מיוחדיים, נוחות וחיסכון בדלק.

לכמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב?

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם (נערך)

אם מתאימה לך מאזדה 2 אין סיבה לא לקנות .

היא די דומה ליונדאי I20 ויש יתרונות וחסרונות לכל אחת מהן

שתיהן לא מצטיינות בצריכת הדלק.

מביניהן - אני אישית מעדיף מאזדה 2. לי I20 רועשת והכסא נהג לא נוח

לגבי מיני / סופר מיני : נסעתי לאחרונה חודשיים עם ספארק ידנית שכורה .

האוטו לא רע בסה"כ אבל אחיזת הכביש באמת פחות טובה ממאזדה 2 . ברוחות החורף האוטו לפעמים התנדנד

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

איך ה-i10 והפיקנטו בנסיעה בכביש מהיר? רועשות? נוחות? אני רוצה נסיעה שלווה ככל האפשר בתקציב.

עריכה: אני מתכוון לנסוע בקירוב 90 ק"מ ביום, 5 פעמים בשבוע.

אני נוסע מעט פחות מזה, אבל מאוד נהנה מהשקט ומאיכות הנסיעה. לגבי צריכת הדלק - בגלל שמיכל הדלק שלה קטן נוטים לקשר לה צריכת דלק גבוהה - זה לא בהכרח נכון, מניסיון. אם תקפיד על נהיגה נכונה ולא תשתולל עם האצות מוגזמות, תוכל גם ליהנות מצריכת דלק סבירה מאוד.

פורסם (נערך)

זה לא בגלל מיכל קטן, זה בגלל שהיא לא חיסכונית לעומת רוב המתחרות.

יש מבחן בicar שמשוןה אותה לעומת רכב חיסכוני כמו הספייס סטאר ויש פער גדול. זה ידוע שהפיקנטו והיונדאי פחות טובות בתחום צריכת דלק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני לא יודע אם יצא לך להסתכל מסביב בזמן העמידה בפקקים אבל ב90% מהרכבים המשפחתיים נוסע נהג לבד...

אתה רק מחזק את הטענה שלי, אין סיבה להחזיק רכב גדול לצרכים שהוא נתן בפתיחת השרשור. עלויות האחזקה של הרכב יעלו במאות שקלים כל חודש על משהו שהוא לא באמת צריך.

לגבי הנוחות- אפשר בתקציב שלו למצוא רכבי סופר מיני נוחות לא פחות ממשפחתית ממוצעת.

פורד פיאסטה ידנית 2013 1.25L 8)

• תוכן חדש...