Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה מסוחר רכב חולון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

במהלך חיפושיי אחר רכב בזמן האחרון נתקלתי בהמון שקרנים מכל מיני סוגים- פרטיים,סוחרים, וגם חברות גדולות.

אנשים פשוט משקרים בפנים בלי למצמץ, גם כשמוכיחים אותם.

אבל היום זה היה שיא חדש.

ביד 2 מפורסמת רנו גרנד סניק 2011 עם 102,000 ק"מ יד שניה עם ליסינג בעבר.

התקשרתי לבחור, שואל אותו פרטים-

אתה סוחר? "ברור שלא, רכב של אשתי"

הרכב עבר תאונות? "מה פתאום, נקי מתחייב לך אפילו לא תיקוני צבע"

מטופל לפי הספר? "יש הכול מתועד במורשה, תבוא נילך ביחד ידפיסו לנו"

אמרתי לו שאגיע היום, במיוחד מאזור טבריה.

מגיע אליו- מסתכל סביב- רואה כמה שינויי גוון. מציץ דרך הגריל הקדמי- רואה סימני פירוק על הברגים של קורת הרוחב הקדמית.

קצת מתעצבן אבל ממשיך לבדוק.

נכנס לרכב,מסתכל על הצג- כמעט 140,000 ק"מ. כמובן שהכול מלווה במיטב התירוצים, אפילו מקוריים.

מבקש להסתכל ברישיון הרכב- חשכו עיניי. ברישיון מוטבע הפקדת רישיון- תו סוחר.

המשך תירוצים וסיפורים.

לרישיון משודך טופס גילוי נאות- הבחור מראה לי ממש בחטף- "רואה, אני לא סתם סוחר. דף גילוי נאות, לא מסתיר כלום".

בתחתית הטופס רשום- "עבר ביטוחי- אובדן להלכה".

ממשיכים הסיפורים- "אתה לא מבין, זה בגלל שגנבו אותו. החליפו מפתחות וזה הכול"

בסוף מסתבר שהרכב עבר תאונת חזית קשה, ממש עד המנוע. כל הפרונט הוחלף.

בנוסף הצמיגים היו כולם עם דרגת עומס 92 כשדרוש 96 לפי הרישיון.

בקיצור- ממליץ לכולם להיזהר ולהתרחק.

מספר רישוי 71-611-75

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל מאוד, הבעיה היא שאוזל לי הזמן, בקרוב מאוד תגדל המשפחה בעוד ילד ולא יהיה מקום.

יש מעט אקזמפלרים דומים והמחירים שרובם רוצים גבוהים בשבילי.

פורסם

יד 2. לצערנו 90 אחוז סוחרים מאכרים/עבריינים למינהם.

מדינת ישראל

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

מעצבן מאוד, וטוב שהתרחקת..

אגב, שאלה סתמית לגבי סימני פירוק (הזכרת לי כשציינת את הקורה), וסליחה על שינוי הנושא הרגעי.

לא מזמן חיזקתי ברגים בדלת האחורית עקב חריקות קלות. זה עבד :) אבל שפשפתי את הברגים קצת. בחלק מהם כלל לא נגעתי, כלומר חצי עדיין צבועים וחדשים ואיזה 2-3 איבדו קצת צבע.

איך מכון בדיקה יתייחס לזה בעתיד? כדלת מפורקת/מוחלפת? לך תספר סיפורים על חיזוק הדלת במעמד קניה..

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
יש לי הצעה. . כתושב פריפריה. אני מגיע לבדוק רכב אחרי שקיבלתי בווטסאפ רשיון רכב, תז והסטוריית טיפולים.

ניסיתי את השיטה שלך מספר פעמים.

רוב האנשים היו חשדניים ולא הסכימו לשלוח ולחשוף את פרטיהם האישיים.

אחד הסכים רק בשיחת וידאו ולא בתמונות ש״יישארו אצלי״

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
מעצבן מאוד, וטוב שהתרחקת..

אגב, שאלה סתמית לגבי סימני פירוק (הזכרת לי כשציינת את הקורה), וסליחה על שינוי הנושא הרגעי.

לא מזמן חיזקתי ברגים בדלת האחורית עקב חריקות קלות. זה עבד :) אבל שפשפתי את הברגים קצת. בחלק מהם כלל לא נגעתי, כלומר חצי עדיין צבועים וחדשים ואיזה 2-3 איבדו קצת צבע.

איך מכון בדיקה יתייחס לזה בעתיד? כדלת מפורקת/מוחלפת? לך תספר סיפורים על חיזוק הדלת במעמד קניה..

תזמין ברגים חדשים מקוריים ותסגור אותם כמו שצריך בלי שיפשופים.

פורסם
ערב טוב,

במהלך חיפושיי אחר רכב בזמן האחרון נתקלתי בהמון שקרנים מכל מיני סוגים- פרטיים,סוחרים, וגם חברות גדולות.

אנשים פשוט משקרים בפנים בלי למצמץ, גם כשמוכיחים אותם.

אבל היום זה היה שיא חדש.

ביד 2 מפורסמת רנו גרנד סניק 2011 עם 102,000 ק"מ יד שניה עם ליסינג בעבר.

התקשרתי לבחור, שואל אותו פרטים-

אתה סוחר? "ברור שלא, רכב של אשתי"

הרכב עבר תאונות? "מה פתאום, נקי מתחייב לך אפילו לא תיקוני צבע"

מטופל לפי הספר? "יש הכול מתועד במורשה, תבוא נילך ביחד ידפיסו לנו"

אמרתי לו שאגיע היום, במיוחד מאזור טבריה.

מגיע אליו- מסתכל סביב- רואה כמה שינויי גוון. מציץ דרך הגריל הקדמי- רואה סימני פירוק על הברגים של קורת הרוחב הקדמית.

קצת מתעצבן אבל ממשיך לבדוק.

נכנס לרכב,מסתכל על הצג- כמעט 140,000 ק"מ. כמובן שהכול מלווה במיטב התירוצים, אפילו מקוריים.

מבקש להסתכל ברישיון הרכב- חשכו עיניי. ברישיון מוטבע הפקדת רישיון- תו סוחר.

המשך תירוצים וסיפורים.

לרישיון משודך טופס גילוי נאות- הבחור מראה לי ממש בחטף- "רואה, אני לא סתם סוחר. דף גילוי נאות, לא מסתיר כלום".

בתחתית הטופס רשום- "עבר ביטוחי- אובדן להלכה".

ממשיכים הסיפורים- "אתה לא מבין, זה בגלל שגנבו אותו. החליפו מפתחות וזה הכול"

בסוף מסתבר שהרכב עבר תאונת חזית קשה, ממש עד המנוע. כל הפרונט הוחלף.

בנוסף הצמיגים היו כולם עם דרגת עומס 92 כשדרוש 96 לפי הרישיון.

בקיצור- ממליץ לכולם להיזהר ולהתרחק.

מספר רישוי 71-611-75

חבר יקר זה מעולה שאתה משתף אותנו ,אבל אתה חייב לדווח על זה למשטרה על רכב כזה הסוחר הזה הולך למכור את הרכב למישהו שלא יודע לבדוק תעשה את זה בבקשה גש אתה בעצמך לדווח על זה ואל תיתן לדבר הזה להימשך ,זה המלחמה שלנו על החיים של כולנו !.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
תזמין ברגים חדשים מקוריים ותסגור אותם כמו שצריך בלי שיפשופים.

צריך לצבוע אותם, לא?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

בדיוק. מה יעזור לי להזמין ברגים :) הם צבועים בצבע הרכב.

אגב, עשיתי תיקון צבע קל לברגים עם בקבוקון צבע שיש לי לתיקונים קטנים. יצא סביר. מבט יותר מעמיק כן יגלה את השפשוף.

קיצר שיהיה.. אם הקונה יאמין יאמין, לא יאמין שילך קיבינימט, יחד עם מכון שיקבע לא נכון, שהדלת מוחלפת.

דלת לא יכולה להיות מוחלפת ע"י פירוק של שניים או שלושה ברגים, קצת common sense והיה בסדר :)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אגב מאחר ואזהרת המסע לנתניה מפורסמת וידועה, הסוחרים המקומיים השתכללו ובתקופה האחרונה עברו ל"צפון השרון", כך שבישובים קטנים כמו בת חפר ואודים יש היצע רכבים שלא יבייש עיר ואם בישראל.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

בחודשים האחרונים חיפשתי רכב,יכול לאשש את הטענות שנכתבו מעלי,ואת אזהרת מסע לנתניה.

כולם שם סוחרים זה פשוט לא יאמן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...