Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב מעל מחירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הגטס ב9000 שח לפני שנתיים וחצי ו50 אלף קילומטר

עם מערכת גז, מערכת סאונד וצביעה כללית (עלות כוללת של 10 אלף שקל על הכל) , מציעים לי היום 15 אלף שקל על הרכב, כשבשוק דגם דומה בלי תוספות יעלה 5500-6000 שקל.

זהו.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לנטיס לא תימכר היום במחירים כאלה, זה כבר לא הביקוש של לפני 3 שנים. היום עם 15 אלף שקל אפשר לקנות רכב חדש עם אפשרויות מימון מכאן ועוד הירח. אלה כבר לא הימים של "לנטיס, קורולה או אלמרה?".

ואני אומרת את זה בתור אחת שמכרה לנטיס עם נתונים פנטסטיים לפני חצי שנה. הציפו אותי בטלפונים, זה היה מטורף, אבל אף אחד לא הציע מעל מחירון, לכל היותר מחירון. גם העקשניים שהתקשרו כמה פעמים לא העלו את המחיר, רק ניסו לשכנע ב"יש לי מזומן", "עכשיו אני בא", "אפילו לא לוקח לבדיקה". בסוף מכרתי לראשון שהתקשר. הוא היה היחיד שלא הרגיש לי שישים לדים כחולים וניקלים ויעטוף איזה עמוד עם האוטו בהזדמנות הראשונה. בסוף הסתבר שהוא באמת קונה את האוטו לאבא שלו, איזה מושבניק עם נוסטלגיה ללנטיס.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

הכל בסופו של דבר זה עניין של ביקוש והיצע. בעל הרכב יכול לבקש כמה שהוא רוצה אבל בסופו של דבר המחיר יקבע על ידי הקונה שיחליט כמה הוא מוכן לשלם בעבור המוצר. אם הרכב הנמכר הוא יוצא דופן במצב שלו ויש עליו קופצים, מן הסתם גם אפשר לקבל עליו יותר מאשר רכב מקביל רגיל. ישנם מספר מותגים ודגמים אשר שומרים על הערך שלהן (מפסידות הכי פחות אחוזים מהמחירון) ולא מזמן התפרסמה כתבה על כך ביונט.

פורסם

לפי דעתי: מצטער מראש אם אני מנפצ לך חלומות או משהו בסגנון: לרכב שלך אין ביקוש בכלל. אבל בכלל שוק מת.

שמור ככל שיהיה תאמר תודה אם בכלל תצליח למכור במחירון.

פשוט לא תקבל טלפונים.תפרסם בשביל הספורט ותראה מה יקרה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תבקש מעל.

אני שיפצתי איביזה 2003.

היא נקנתה מתחת למחירון

עשיתי לה יישור קו

צבע כללי

קלאץ חדש קומפלט

גאנטים ומערכת ברמה מאוד גבוהה( היה לה מהבחור שקניתי ממנו)

עשיתי עם הרכב עוד 40 k ומכרתי אותה 4000 שח מעל המחירון( זה 40 אחוז יותר במחירים האלה). היו טלפונים בלי סוף, אנשים שמעו את במחיר וברחו, אבל 1 שראה אותה עם השלט שאל אם אני מוכר והבין שעדיף לשלם קצת יותר ולחיות בראש שקט. לצורך העניין היום היא מהאזור שלי, אני רואה אותה כל שבוע, ומאוד שמח שגם היום היא שמורה ומטופלת ברמה גבובה

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

• תוכן חדש...