Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתייעץ איתכם.

לקחתי מורה פרטי להנהלת חשבונות, רואה חשבון בהשכלתו ,שאלתי אותו לפני בטלפון, האם יש לו חשבונית, כי אני רוצה

להגיש לביטוח לאומי על מנת לקבל החזר. הוא חשב ואמר לי שיתן לי ולשם כך עליו להעלות לי את המחיר בגלל המע"מ. הוא

שלח לי תעודה שלו והצעת מחיר לב.לאומי והם הסכימו למחיר. לאחר השיעור הראשון המורה אמר לי שייתן לי חשבונית

בשיעור האחרון. קבענו 10 שיעורים סה"כ(עלות לשיעור 130 ש"ח כולל מע"מ ) ,2 שיעורים בכל שבוע. שילמתי לו בכל תום שיעור. לא קיבלתי קבלה. בשיעור

האחרון הוא פתאום אמר שאין לו חשבונית והוא מבקש מחבר וזה ייקח מספר ימים. אמרתי לו שהחשבונית אמורה להיות על

שמו כי המסמכים על שמו. לאחר שבועיים וחצי הוא הביא לי קבלה של חבר. מיותר לציין שביטוח לאומי לא קיבלו זאת.

כתבתי לו הודעת ווטסאפ כי הוא לא עונה לי, שעליו להשיג לי חשבונית על שמו או לשלם לי את כל הכסף. מה אתם

חושבים? תודה מראש, שבת שלום וחג שמח

Sound Stream -Trantula 800.2

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

איפה רו"ח הפורום?

האיש נשמע טיפש. שמועה שתתגלגל לרשויות תגרום לו לאי נעימות גדולה. על כל הצרות הוא שוכח שהצע המחיר הוצגה לבט"ל. איני יודע מה הם עושים עם ההצעה, אבל במקומו מנוחתי היתה מוטרדת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לקחתי אותו לאחר שביטוח לאומי אישר לי החזר מלא , לאחר שהוא הציג תעודה של רו"ח , התעודה שלו כרואה חשבון נמצאת אל ביטוח לאומי וגם צילום תעודת זהות שלו .

הוא חתם על כך בטופס רשמי של ביטוח לאומי שהוא קיבל 1,350 ש"ח ל- 10 שיעורים (תיקון טעות בהודעה הראשונה כתבתי 130 ש"ח .

לאחר התכתבויות איתו הוא אומר שכל מי שלמד איתו היה מרוצה , הוא לא מבין מה הבעיה .

בשורה תחתונה הוא מסרב לתת קבלה/חשבונית , לאחר שהוא נתן לי קבלה של חבר שלו שגם הוא רואה חשבון (אך הוא לא לימד אותי ) , ביטוח לאומי מסרב בתוקף לקבל קבלה זו ובצדק .

איך להמשיך להתנהל מולו ? .

הוא עושה רושם שהוא לא מפחד ממס הכנסה , מע"מ , ביטוח לאומי .

פורסם

תסביר לו בדרך ארץ, שאתה מכיר אותו אישית והדבר הכי לא נעים לך יהיה לגרום לו אי נעימות .

מספיק עדין בשביל לא לפגוע לו באגו .

פורסם

רואה חשבון שמלמד ראיית חשבון בשחור, אפילו קישון לא היה חושב על זה.

מצטרף להמלצות של קודמיי - בצע עוד ניסיון בעדינות ומשם הישר למלשינון.

על הדרך, תתכונן נפשית להיפרד מה-1300 ש״ח לצמיתות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ענק !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אעשה מה שאתם ממליצים , כואב לי להפרד מה- 1,300 ש"ח אני אתבע אותם דרך תביעת קטנות .

בלי שום קשר מה באמת יעשו לו מס הכנסה , מע"מ וכו' , הוא מלמד עוד תלמידות - שיעורים פרטים ולא נותן קבלות/חשבוניות ? .

פורסם

לו אני השופט לא מחזיר לך את הכסף כי הוא לימד אותך.

אולי את סכום ההחזר שהיית זכאי לו מביטוח לאומי

אבל מעביר את העתק פסק הדין לנציבות מס הכנסה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה על התשובות .

ישה : אני למדתי אצל אותו רואה חשבון לאחר שביטוח לאומי הסכים לממן לי החזר מלא של 100% מסכום השיעורים , ברגע שהוא לא נתן לי קבלה אני לא זכאית כלל להחזר , לכן עליו לפצות אותי בסכום המלא ששילמתי לו 1,350 ש"ח .

אומנם הוא לימד אותי אך מצד שני הוא לא נתן לי קבלה לכן אני לא זכאית להחזר .

פורסם

שאלה: הסברת לו מדוע את זקוקה לקבלה? (מעבר לזה שזה ממש לשון החוק, הסיפור עם הביטוח הלאומי וכו')

כי יש איזה פער בין מה שאת מספרת כאן, לבין התגובה שלו ("אני לא מבין מה הקטע, לקוחות עבר לא התלוננו"), אלא אם הוא ממש ממש דפ"ר - ואז עולה השאלה איך מלכתחילה למדת אצלו >.

תסבירי לו שזה נדרש לצרכי מס, שאת לא יכולה להשתמש בקבלה של חבר - קודם כל לנסות בגישה אסרטיבית אבל 'לא מאיימת'.

אם הוא ממשיך בשלו, הסבירי שהצעד המתבקש הבא הוא לפנות לבימ"ש עבור קבלת הכסף, ולמס הכנסה עבור עוגמת הנפש. הנזק שייגרם לו הרבה, הרבה יותר גדול.

הניחוש שלי אגב, ממה שתיארת: הוא לא עוסק, אין לו אפשרות להוציא קבלה, רגיל לעבוד בשחור. תתכונני לכך שתצטרכי 'לעבוד' בשביל הכסף הזה... :\

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

האיש הזה משחק באש בלי להתרגש. מספיק שתלמיד אחד ילשין עליו ואז מס הכנסה יכנסו לסיפור.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

oryo : ברור שהסברתי לו מדוע אני זקוקה לקבלה ולא רק פעם אחת אלא מלא פעמים .

הוא חתם על טופס של ביטוח לאומי שהוא קיבל את התקבול ע"ס 1,350 ש"ח עבור 10 שיעורים . הוא צילם עבורי את תעודת הזהות

שלו ואת התעודה שלו כרואה חשבון עבור ביטוח לאומי .

הוא שם פס על לתת קבלה .

אכן הוא רגיל לעבוד בשחור , הוא התחייב לפני השיעור הראשון שיש לו קבלות והוא יתן לי קבלה עבור כל הסכום בסיום השיעור האחרון .

פורסם

מלשינון. מס הכנסה ובמיוחד מעמ אוהב אנשים כמוהו. תראי שהם ישר יתקשרו אליו ויתחזו בתור תלמיד והוא יקבל שומה שהוא לא חלם עליה בחלומות הכי רטובים שלו. הלשינו על ידידה שרק פתחה עסק לציפורניים ולא רצתה במקביל בתור התחלה לפתוח עסק. ואחרי חודש הגיע בחורה שבסוף הטיפול ביקשה קבלה. היא לא סיפקה אותה כמובן ואז אחרי שבועיים הוזמנה למס הכנסה לשימוע. קנס של 14k ברגוע והתחשבות שהיא הורידה אצלם 2 דליים של דמעות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...