Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פות"ש נשמע שהוא דיי רוצה את הC3 אפילו עם הבעסה של היבואן,

תחכה לתשובה מלובינסקי ביינתים תנסה לעשות סקר שוק בין הסוכניות - תאמת את כולן אחת עם השניה ותראה ממי אתה מוציא הנחה גדולה יותר, תתפלא לגלות שבסוכניות שבהן מתנגחים איתך על 1,000 שקל לפה או לשם או משחקים איתך באחרות ייתנו לך הנחות גדולות יותר(ע"ע מה שSTIO עשה).

עשיתי את זה תמיד שקניתי רכב ובעיקר בלובינסקי זה הוכיח את עצמו בזמנו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אין קשר בין הדברים, אחריות זה אחריות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ומודעת פרסום עם מחירים לא מחייבת?

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם

לכל מי שחושב שהשירות של לובינסקי משתפר אחרי המכירה - הוא לא.

יש המון כוונות טובות אולי, אבל הן לא מגיעות לשטח.

לא למכירות ולא לשירות וזה חבל.

לא הייתי מתרגש מזה שה-2 הוצגה לפני שנה או שנתיים. עדיין רכב מאובזר ואיכותי יחסית לקטגוריה.

ואני לא נביא. אבל אם הייתי צריך להמר אז הייתי מהמר שירידת הערך תהיה נמוכה מזאת שלה סיטרואן, האמינות עדיפה והסחירות גם כן.

פורסם

אני לגמרי מזדהה עם פותש. היתה לי תחושה מאוד דומה כשיצאתי מהסוכנות המרכזית שלהם. מרגיש כאילו עושים לך טובה. ביונדאי לא קיבלתי את ההרגשה הזאת. והתכוונתי לקנות ביונדאי את האיוניק. ובמקום שיניתי את ההזמנה לסונטה לימיטד שהיתה הרבה יותר יקרה​ מהאיוניק ומה3008 שחשבתי לקנות. וזה כי תחושת הבטחון שקיבלתי בסוכנות חילחלה לי לארנק דרך התת מודע. כנראה שבלובינסקי בגלל גודל המקום. הסוכנים שם מרגישים עם גב גדול שבסופו של דבר מתורגם לתחושת זלזול כלפי הלקוח.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

בפייסבוק מלא ץגובות לפרסומות שלהן, באותה הרוח...

הנה תגובה על המודעה שלהם על ה 2008

"הגענו אליכם קבענו פגישה רצינו טרייד אין כפי שאתם מבטיחים והתאכזבנו מאוד ! חבל שהפרטים שלכם לא ממש מדויקים ..."

כנראה שזאת השיטה ובגלל שאנחנו ממשיכים לשתוק, זה נמשך...

מפתים לקוחות להגיע, בתקווה שיצליחו לשכנע אותם כשהם כבר בסוכנות...

פורסם

לא ממש. הליסינג קונה הנחות.

בגלל זה שאתה רואה רכב ערום במחיר X ורכב מאובזר בכל טוב במחיר של X ועוד ממש טיפה - אתה חושב לעצמך מי הפראייר שייקנה את הדגם הערום - אז זהו.

היבואנים מתמחרים דגמים מסויימים באופן גבוה ונותנים הנחות מפליגות לליסינג.

הליסינג קונה את הרכב, נותן לך להשתמש בו ואז מוכר אותו במחירון פחות משהו.

המחירון שמנופח באופן וירטואלי עוזר לליסינג למכור רכב שהוא קנה בזול ביוקר.

המנכל החדש החליט כנראה שלקוח פרטי זה יותר כאב ראש מליסינג. בליסינג אפשר למכור הרבה ומהר.

אז ניפח את המחיר של ה-208 - את המחיר האטקרטיבי ישמור לליסינגים. ואתה כלקוח פרטי תשלם מחיר גבוה יותר.

פורסם
פות"ש וסטיו, על אילו סוכנויות אתם מדברים(לפחות במקרה של סטיו יש לי הרגשה שמדובר על חיפה)?

אני עברתי חוויה דומה לפני שנה בסוכנות מקומית ואחרי שהניק פה ביקש פרטים ליצירת קשר נתן הצעה עוד יותר מעליבה.

הורדת מחיר של 30% בטרייד יכולה עוד להתקבל אבל לא עם הקפצה של מחיר המכירה בעוד 7K. הרבה יבואנים נותנים מחירון על רכבים שלהם (אני קיבלתי מחירון פחות ירידת ערך שנקבעה ע"י שמאי על אפיקה בלי שהקפיצו לי מחיר על החדש, מחירון משוקלל על מגאן II שמורהועוד הנחה של כ 10% על הפלואנס לפני 5 שנים, טרייד במחיר מחירון על מאליבו ועוד). זכותו של היבואן להתנהל איך שהוא רוצה ומה שקובע זה ההפרש שצריך להוסיף מול המתחרות אבל כשאני הולך לחתום עסקה עם ספק שאני כבול אליו לפחות עד גמר האחריות אני בורח ממקומות שמפגינים חוסר תום לב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני עם סוזוקי, מחירון של 32k הציעו לי 22, בלי יכולת את הרכב. יד ראשונה בלי תאונות.

ועוד הקפיצו את המחירון של. החדש בחמשת אלפים... זה בעצם כאילו הורידו לי יחד 15k.

כלומר כמעט חצי מחיר מהרכב שלי.

והכל עם משחקי מילים וקשקושים של "תסתכל על ההפרש", זה מה שחשוב.... " ועוד משפטים כמו" כדאי תך לסגור עכשיו כי ערך הרכב שלך יורד עוד... "

כאילו ירידת ערך אין לרכב חדש...

ושוב הכי מרגיז שזה פשוט הכי מנוגד לפרסום שהם מפרסמים

פורסם

קודם כל בדכ בפרסום כתוב שהמחירי מבצע הם לעסקאת מזומן.

גם לי פעם בסקודה רצו לתת מתחת למחירון כי הרכב שלי ידני וקשה למכור שבאתי לקנות... סקודה ידנית אחרת.

אבל מכל הפעמים שאני ניסיתי - הבנתי כבר שבדכ חברות הטרייד אוהבות לתת לך מחיר שנמוך ב10 אלף לפחות לרכבים שאינם רכבי יוקרה מהמחיר שהם יימכרו אותם.

כלומר אם הרכב שלך שווה 33, הטרייד מעריך שימכור אותו ב28.

לכן מציע לך בפועל 18.

תמכור ביותר - הרווחתב

פורסם

אני רק אתרום את השני גרוש שלי, אם בחנת את שוק הרכב הרלוונטי לתקציב שלך והחלטת שמי שעונה על הדרישות בצורה המלאה ביותר היא ה C3, אל תוותר על הרכב בגלל התנהלות סוכני מכירות באולם.

מכור את הרכב עצמאית ורכוש C3 או בצע את עיסקת הליסינג כפי שהוצעה לך.

אני אכין אותך מראש, בכל סוכנות רכב של כל יבואן תתקל בהתנהלות זהה!

אין כזו חיה גם לקבל מחירון על הרכב שלך וגם לקבל מחיר הנחה מקסימלי על הרכב שאתה רוכש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...