Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט טיפו מהעבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הציעו לי בעבודה פיאט טיפו. לאחר קריאה וצפייה של מבחני דרך ושביעות רצון אני מבין שהיא לא להיט. היתרון מבחינתי זה שהיא מרווחת מצד שני כן חשובה לי גם חוויית הנהיגה והנדסת האנוש. האם למישהו יש ניסיון עם הרכב הזה? האם יש רכב באותה קטגוריה (Aּ+) מוצלחות יותר?

תודה מראש ויום טוב!

פורסם

אם אתה מדבר על הקטגוריה של תת משפחתיות, המאזדה דמיו כנראה תהיה הטופ מבחינת נהיגה.

אתה יכול לשקול אופציות גם (אם קיימות כמובן) סקודה ראפיד או פאביה סטיישן או סיאט טולדו שיהיו זריזות תודות לשילוב של מנוע טורבו ותיבת הילוכים זריזה ותא מטען מאוד פרקטי.

פורסם

למרות אי ההתלהבות הלכאורית מהטיפו, אני חושש שהראפיד שהיא המתחרה האמיתית יקרה בהרבה ולא בטוח שמקום העבודה יאשר אותה, הפאביה וגם דגם הסטיישן (היקר יותר) איננה מרווחת יותר, הטיפו היא מכונית גדולה עם נוכחות. אני לגמרי מסכים שהיא לא בטופ של הקטיגוריה אך המחיר הוא ללא תחרות באותה קטיגוריה. סה"כ רכב שלא כל כך רע לחיות איתו, במיחוד שאת ירידת הערך סופג מישהו אחר

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה רבה. הבנתי שמבחינת הקטגוריה היא מהמרווחות. יש עדויות של מישהו פה מהפורום שיש לו את הרכב הזה?

פורסם

הטיפו מרווחת יותר מתת משפחתיות. יש לציין שבימים אלו מתחיל יבוא של דגם 5 דלתות עם תא מטען של 440 ליטר ומנוע טורבו t-jet עם 120 כ"ס וגיר ידני ב 110 א' ש"ח. הייתי בוחר בגרסה זו ללא ספק. תמורה מעולה למחיר

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

רק אני לא בטוח שיהיה אותה בליסינג.

הראפיד חזקה יותר (בייחוד בגרסת ה-1.4 השרירית), עם בגאז׳ גדול, אבל אני מניח שהיא תהייה יקרה מהפיאט.

יש לך את הפיג׳ו 301 שעברה ״רענון״ לגיר 6 הילוכים והיא דומה לפיאט, ובמחיר דומה.

• תוכן חדש...