Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי לאון 2016 בת 4 חודשים, והרכב מלא בסווירלים וזה מאוד מציק לי.

אני עושה דייטלינג לבד לאוטו ויש לי כמה חומרים בבית שאני רוצה להשתמש בהם, השאלה שלי מה ההבדל בין שניהם אני לא כל כך מבין ומה עדיף לי.

להורדת הסווירלים יש לי : Meguair's swirlX

ו Meguiar's Swirl remover

מה ההבדל בין שני המוצרים ? לא הצלחתי למצוא השוואה ברשת... מישהו מכיר ?

פורסם

תודה רבה אבל התכוונתי ל Swirl Remover vs SwirlX

בכל מקרה ביררתי בחו"ל וזה ממש אותו מוצר פשוט שינו לו תשם ל SwirlX

פורסם

במקרה של סווירלים הם לא ממש יעזרו כי הם עדינים מדי, יותר לפיניש או למשהו ממש ממש ממש עדין.

הפתרון היכ טוב זה או פוליש רגיל עם מכונה ייעודית או חומר "כיסוי" סווירלים שנקרא גם גלייז, כדוגמא SRP או ZAINO Z5

Opel Adam S 2017

פורסם
ממליץ על srp

ליטר אחד ב100 שקל, הגיע אליי תוך 4 ימים

http://m.ebay.com/itm/Autoglym-Super-Resin-Polish-1L-SRP1L-1-Litre-Bottle-/371379414297?txnId=919486384024

היי ,לא כל כך מכיר את החברה וא המוצר, הפוליש הנ"ל הוא הצעד השני לאחר הפלסטלינה ואחריו הווקס או שהוא פוליש ביינים ?

פורסם
היי ,לא כל כך מכיר את החברה וא המוצר, הפוליש הנ"ל הוא הצעד השני לאחר הפלסטלינה ואחריו הווקס או שהוא פוליש ביינים ?

SRP

הוא לא בדיוק פוליש, אלא פילר - ממלא סווירלים (רמת החיתוך עדינה ביותר עד לא משמעותית כלל), עמיד לתקופה של בין חודש ל 3 חודשים ואמור לתת מענה לסווירלים ללא פוליש והורדת שכבות מהלכה/צבע.

הוא גם נותן עומק לצבע, יישום לא הכי קל ועבודה ידנית דיי סיזיפית, אבל המוצר כשלעצמו מצויין ועושה את העבודה לאחר נסיון לא מועט איתו.

Opel Adam S 2017

פורסם
SRP

יישום לא הכי קל ועבודה ידנית דיי סיזיפית, אבל המוצר כשלעצמו מצויין ועושה את העבודה לאחר נסיון לא מועט איתו.

אכפת לך לפרט / סרטון?

פורסם
SRP

הוא לא בדיוק פוליש, אלא פילר - ממלא סווירלים (רמת החיתוך עדינה ביותר עד לא משמעותית כלל), עמיד לתקופה של בין חודש ל 3 חודשים ואמור לתת מענה לסווירלים ללא פוליש והורדת שכבות מהלכה/צבע.

הוא גם נותן עומק לצבע, יישום לא הכי קל ועבודה ידנית דיי סיזיפית, אבל המוצר כשלעצמו מצויין ועושה את העבודה לאחר נסיון לא מועט איתו.

אחרי ה SPR צריך/נהוג למרוח ווקס ? לפי מה שאני מבין זה פוליש לכל דבר אז כן צריך ווקס אני צודק ?

פורסם
אכפת לך לפרט / סרטון?

אין ממש מה לפרט או סרטון נחוץ,

כמו שמורחים ווקס רק ביותר זמן על כל פאנל (רצוי לעבוד על כל פאנל בנפרד).

מכסה מנוע לדוגמא, למרוח ולעסות את החומר עם לחץ בינוני מינוס בתנועות מעגליות וסיום בתנועות מאוזנות (ימין לשמאל או אנכיות).

לא בשמש ולא על פח חם.

לנגב לאחר מריחה (כדאי להשאיר לעוד 5-10 דק' ביום נעים ואז לעשות באפינג)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...