Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מקבל די הרבה שיחות ספאם ,הדרך שלי להתמודד עם זה -אפליקציה בשם truecaller

לפעמים השיחה מושתקת ולפעמים מופיעה באדום עם הכיתוב ספאם.

העניין הוא שעל מנת להיות בטוח ,צריך להסתכל על המסך.

מסיבה זו אני רוצה שהסמארטפון יהיה מול העיניים גם בזמן הנהיגה.

בנוסף אני שוקל רכישת טאבלט עם 3G שיהווה תחליף לטלפון בזמן השהות ברכב ובנוסף יהיו בו אפליקציות נוספות והטאבלט יהיה מכשיר מולטימדיה לכל דבר (יהיו בו רדיו אינטרנטי,ניווט ,ניתור תקלות בזמן אמת)

אני מתקשה למצוא מיקום למעמד ,הדש בורד ברכב די רחוק ואני לא מצליח למצוא משטח מישורי בהישג יד.

כך נראה הדשבורד ברכב -

New-Corolla-36.jpg

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם

אשמח גם לדעת.

נראה כאילו היצרן המרושע בכוונה תכנן את הדשבורד ככה שלא יהיה מקום למעמד לטלפון (מציעים לתקוע את הטלפון בכיס מתחת לשקע מצית), כדי שתשלם אקסטרה על מערכת עם ניווט.

כרגע יש לי מעמד שמודבק לדשבורד מעל הפתחים של המזגן, אבל הטלפון מסתיר את הכביש איתו, לכן זה לא טוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רעיון נחמד , לא חשבתי למקם במקום לוח השעונים.

היצרן תכנן את הרכב בכדי להדגיש את הטאבלט שהם שמו, היבואן מצידו עושה מאמצים להרוויח על גב הלקוח כשהוא מציע טאבלט עם ניווט ואינטרנט בתוספת תשלום.

פורסם
6e35b61d9217d903ffa33903026b6e68.jpg

משהו כזה

אצלי זה צמוד ללוח שעונים עם זה:

e49539b9843d4c61ec8ee59d0d5214bd.jpg

בקשר לתמונה עם הפלאפון בלוח שעונים אתה טועה...

ראיתי כבר בכמה רכבים שזה מקום שמור לתמונות של כל בני המשפחה, מהגדול לקטן, כולל הכלב...:lol:

פורסם

אחרי שאתמול ראיתי כלב יושב במושב הנהג כשראשו מציץ מבעד לחלון פתוח , חשבתי שראיתי הכל, מסתבר שלא .

מסך הטאבלט המקורי לא כ"כ יעיל ושמיש בזמן נהיגה -שיחה נכנסת אפשר לראות בטלפון ,תחנת רדיו נבחרת אפשר לראות דרך מסך מחשב הדרך הנמצא במרכז לוח המחוונים.

התרגלתי כבר להשתמש בכפתורים על ההגה, התפעול טבעי ונוח.

האם ישנו מעמד שאפשר להתקין במקום בו נמצא המסך המקורי ?

כאמור אני מעוניין במעמד בו אולי אתקין פאבלט (בגודל הטאבלט המקורי ברכב)

פורסם
פורסם

אם אני לא טועה זה המעמד שסוכן המכירות הציע לי (בתשלום כמובן).

סרבתי בנימוס .

מצאתי טאבלט מעניין שיוכל להחליף את הטלפון ברכב.

להלן הסקירה (כל הזכויות לאתר my mini pc )

יתרון -הטאבלט כולל מודם סלולרי כך שלא אצתרך להשתמש בסמארטפון כנקודה חמה.

חסרון- גודלו מהווה בעיה כי אני לא יודע היכן ניתן להתקין את "המפלצת" בגודל 10.1 אינץ'

פורסם

וכמובן שתזקק למנוי סלולרי נוסף.

מה צריכת הדאטא של הרדיו האינטרנטי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן זה מובן.

להוט יש חבילה עם גלישה ללא הגבלה

בעלות 50 שח לחודש.

אין לי כוונה להפעיל את הרדיו האינטרנטי כל הזמן כי אני אוהב לשמוע אקטואליה .

הרדיו האינטרנטי יכל להיות תוספת נחמדה וגיוון המוסיקה המקומית.

פורסם

מעניין אם ישנה דרך "לגייס" את סוכך השמש לשם ההתקנה

פורסם

למה לא על השמשה, כרגיל, עם מעמד איכותי ? אין כל כך ברירות...הרוב זה על השמשה.

ולמה יצרן מרושע? יצרן הכי טוב בעולם.

לגבי הבחור שטען שראה כלב עם חלון פתוח וראשו בחוץ, אני רואה את זה על בסיס יום יומי והאמת שזה אחד הדברים הכי חמודים שיש, הכלב אשכרה נהנה.

פורסם

ראיתי כבר בכמה רכבים שזה מקום שמור לתמונות של כל בני המשפחה, מהגדול לקטן, כולל הכלב...[emoji38]

ברוסיה שמים שם תמונות של קדושים נוצריים ופוטין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...