Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פי מה שהבנתי יש לה בולמי זעזועים הידראולים ובולמי גז..

האם לחיצה על לחצן ה "S" על ידית ההילוכים (אוטו') גורמת להקשחת המתלים חוץ ממשיכת הילוכים?

והאם זה גורם גם לשינוי תזמון ? (המנוע מגיב הרבה יותר מהר כשהלחצן לחוץ)

תודה.

נ.ב

אשמח לקבל הסבר על תזמון שסתומים משתנה ...(איך זה עובד וכו')

album_pic.php?pic_id=971
פורסם

לגבי הרכב שלך אין לי מושג .

תזמון שסתומים משתנה קיים במגוון רחב של טכנולוגיות ,

יש את VTEC של הונדה שזה לא ממש תזמון משתנה אלא תזמון רב שלבי ישנו דו שלבי ותלת שלבי בתצורת וי טק . התלת שלבי קיים ברכבי הספורט המוקצנים שלהם.

יש את VVT-I של טויוטה שזה מערכת תזמון שסתומים משתנה (גם מנגנוני הרמה LIFT)בצורה רציפה כלומר לא שלבים אלא מנגון קידום גל זיזים שגורם למנוע להפיק מומנט טוב יותר גם בסל"ד נמוך יותר , אחת מהמערכות המתקדמות והיעילות כיום , קיימת גם מערכת VVTL-I כנ"ל ברכבי הספורט היותר קיצוניים של טויוטה דוגמת סליקה ואמ אר 2 VVTL-I לא קיימת ברכבים בארץ , אופן הפעולה של הוי וי טי אל משלבת פעילות תזמון משתנה רציף וגם דו שלבית בדומה לוי טק אך בצורה שונה אם אני לא טועה .

יש גם את וולווטרוניק של B.M.W מערכת שמשנה את תזמון והרמת השסתומים בעזרת מנועי צעדים קטנים שמרימים ומורידים את השסתומים בהתאם לאופי פעולת המנוע , הפקת מומנט גם בסל"ד נמוך וגם בגבוהה . בדומה לוי וי טי . אין לי הרבה מידע על המערכת הזאת האמת היא .

זה ככה על קצה המזלג ויש עוד המון מערכות תזמון שסתומים משתנה של עוד הרבה חברות פשוט אני לא יכול לפרט לך עליהן כי לא התאמקתי בהן כל כך .

מקווה שעזרת .

נ.ב , אני חושב שאמרתי כמה דברים לא נכונים אז אנא ממכם תקנו אותי אם טעיתי איפשהו וסדרו לי את הבחור .

ים long time no

פורסם

זה שהוא מושך הילוכים זה ידוע... זה שהוא מגיב הרבה יותר מהר זה ברור....

אבל שמעתי שמועה שזה גם מקשיח את בולמי הזעזועים...

album_pic.php?pic_id=971
פורסם

ישנם רכבים שזה מקשיח את בולמי הזעזועים נכון , למה שלא תבדוק באינטרנט במקומות יעודיים לרכבך אם זה מה שהכפתור עושה , אני אנסה לעזור כמה שאני יכול ולהגיד לך , או למה לא פשוט תפתח את ספר הרכב למשתמש ותבדוק מה עושה אותו כפתור.

ים long time no

פורסם

לא אתה טועה הבולמים לא מתקשים ולא שום דבר - ולפי דעתי אתה גםלא צריך לשאול את הדברים האלה הנסיעה ברכז שכזה היא מהנה גם כך - למי שתוהה...לרכב הזה יש אחיזת כביש מצויינת - אם אתה עד כדי כך רוצה אחיזה אני ממליץ לך להחליף בולמים לספורטיביים ובנוסף לכך להחליף קפיצים - זה מה שאני עשיתי על הווקטרה שלי - בלומים של בילשטיין וקפיצים של אייבך - ממש קארטינג גרמני יצא לי!!

פורסם

אני יודע... זה סיקרן אותי כי אני יודע שיש רכבים שכן מתקשחים אצלם בולמי הזעזועים , ולכן רציתי לדעת אם גם ברכב הזה זה קורה.

ואגב, יש לו אחיזה מעולה גם עם מתלים מקוריים. זה אוטו חמוד ביותר רק חבל שהוא אוטומטי

album_pic.php?pic_id=971
  • תוכן חדש...