Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים מדפיים עד 2500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

20180722_081307.jpg

יוגב אני מסכים איתך.

לא יכול לחשוב על רמקולים טובים יותר ב 900 שח ששילמתי עליהם.

המשרד שלי כולו קירות גבס עם ספוג אקוסטי וצמר סלעים בין לוחות הגבס, והתקרה היא תקרה צפה (אקוסטית?)

אז הסאונד פשוט מעולה.

אצלי הם מחוברים בעזרת מיקסר עם כרטיס קול של NUMARK[

כיף לבוא למשרד.

קניתי בד לרמקולים והלכתי לתופרת השכונתית כדי שתכין לי כיסויים.

[ATTACH=CONFIG]507262[/ATTACH]

נראה יפה ואסתטי. אנחנו אגב שילמנו מעט יותר - אבל מה זה חשוב

מילא מדובר על מחיר נמוך עם תמורה מעולה.

אקוסטיקה זו תורה בפני עצמה שקובעת הרבה מה תשמע מהמערכת/רמקולים.

אתה יכול להחזיק S7 Magico בחדר לא מטופל סיכוי גבוה שרמקולים זולים משמעותית

נניח Living voice ישמעו הרבה יותר טובים בחדר מטופל למשעי. (ושמעתי כאלו בחדר מטופל זו הייתה אחת המערכות הטובות ששמעתי בחיי, למרות שלא הייתה מהיקרות ביותר ששמעתי)

אבל טיפול אקוסטי הוא בעייתי מטבעו. למה? כי רוב רובם של אנשים/אודיופילים/סתם חובבי מוזיקה

מחזיקים מערכות בסלונים. וכאן נכנס עניין האסתטי וגורמים נוספים כמו שותפה לחיים שלא כל כך אוהבת

את התמונות/שטיחים/חומרי בידוד/ספוגים למיניהם שזרוקים בפינות הסלון שברוב המקרים אינם מוסיפים נוי/אסתטיקה לסלון.

שיש חדר ייעודי ותקציב מתאים? החיים קלים יותר. (אבל גם לו יש מחיר> חיים בבידוד)

בקיצור צריך למצוא תמיד את נקודת האמצע. (זה תופס בכל דבר בחיים)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • תגובות 358
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לרמקול בודד.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם (נערך)

בוודאי לרמקול בודד. אנחנו שילמנו על 308 2300 לזוג.

עריכה, מסתבר שקנינו את 308 ולא את 305.

וופר של 8 אינץ' לעומת 5 אינץ' ב 305. יחי ההבדל הקטן...

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

גם לי יש את ה-308. יש להם את הבעיות של רמקול עם וופר/נפח גדול יותר, ללא ספק (הבאס יכול להמרח וכו'), וצריך להקפיד יותר עם המיקום. ראיתי שמהסדרה החדשה יש גם רמקול עם וופר 6", שנראה כמו פשרה טובה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מעניין מה שנאמר ע"י הבחור -

הבחור שמדבר כאן הוא מנהל עסקי של חברות אודיו זעירות (PS Audio זו חברה של 30 עובדים), ואין לו שום דבר לבסס את מה שהוא אומר. זה הכל דיבורים באוויר של תיאורים ספרותיים. אין שם עובדה בדוקה אחת בדברים.

הדבר היחיד שהוא אומר שיש לו משמעות, זה שאין גישור על הפער בין מה שהטכנאי שומע למה שאתה שומע בבית, שזו אחת הבעיות שד"ר פלויד טול התייחס אליהן, העדר סטנדרט.

פורסם
יוגב אני מסכים איתך.

לא יכול לחשוב על רמקולים טובים יותר ב 900 שח ששילמתי עליהם.

המשרד שלי כולו קירות גבס עם ספוג אקוסטי וצמר סלעים בין לוחות הגבס, והתקרה היא תקרה צפה (אקוסטית?)

אז הסאונד פשוט מעולה.

אצלי הם מחוברים בעזרת מיקסר עם כרטיס קול של NUMARK[

כיף לבוא למשרד.

קניתי בד לרמקולים והלכתי לתופרת השכונתית כדי שתכין לי כיסויים.

[ATTACH=CONFIG]507262[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]507263[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]507264[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]507265[/ATTACH]

נראה מצויין

מאיפה השגת את הספוג האקוסטי? אני מחפש כאלו

Opel Adam S 2017

פורסם

וופר של 8 אינצ' זה לא רע בכלל.

לצרכים שלי, על שולחן עבודה בחדר קטן, ה-305 ודומיו יספיקו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

וופר של 8 אינצ' מקשה יותר על תכנון הרמקול. מעבר לקושי האקוסטי של מיקום רמקול שיורד יותר נמוך, יש לוופר יותר גדול בעיה של עיוותים, יש ויברציות של התיבה (אנחנו עוסקים ברמקול זול, התיבה שלו זה לא פאר היצירה, בלשון המעטה)... כל מיני דברים שבד"כ מביאים למסקנה שאם זול, אז רק קטן.

אבל ה-305 לא מספיקים לחדר שלי, ואני חי עם המגבלות של ה-308 היטב. לרב הן לא מפריעות.

אם היה לי יותר חשק להתעסק הייתי קונה 305 + סאב וופר + miniDsp ומתעסק בכיוונונים, אבל אני לא רוצה להעיר את ה-OCD...

https://www.hometheater.co.il/article06009.html

http://noaudiophile.com/JBL_LSR308/

פורסם

אני בינתיים נשאר עם מערכת של 25 שנה, כולל סאב פסיבי עם שני וופרים של 8" כ"א.

מגיע מאד נמוך ועדיין שומר על באס פריך ונקי, שחשוב לי יותר מאשר עוצמת מקסימום מטורפת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
במבי

למה הMINI לטובת room correction עם מוניטור שולחני?

האר את עיני .

מוניטור + סאב.

בגלל היכולת לשחק עם הסאונד בהתאם לחדר/הקלטה/חשק. למשל, לחסל איזה גל עומד. למנוע ירידה נמוך מדי (מווברץ אצלי את החלונות). לתקן הקלטה בהירה מדי... כאלו דברים.

• תוכן חדש...