Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט אטקה-רעשי רוח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל המבחנים שראיתי עד כה לא הייתה התייחסות לסעיף זה.

האם רעשי רוח בולטים באטקה או לא.

בהנחה שזו ליאון מוגבהת אז המצב לא טוב, מאידך אולי העניין שופר כעת....

אשמח לתשובה ממי שיודע...

פורסם

לא יצא לי לעבור את ה 110 עם הרכב עד כה, אבל הרכב ממש שקט.

מהירות שיוט עם הבקרת שיוט בקושי מרגישים שהרכב בתנועה (מנוע חזק, 8 רמקולים מצויינים ובידוד רעשים מעולה) כאמור כל הרשום לעיל רלוונטי עד מהירות של 110 קמ"ש

פורסם

קח אותה לנסיעת מבחן. רעשים זה משהו מאוד אינדיבידואלי, לחלקם מפסיקים להתייחס לאחר זמן מה עם הרכב, במיוחד עם "מיסוך" של מערכת שמע, חלקם פשוט עשויים לעצבן אותך בכל פעם שתיכנס לרכב.

פורסם
החוסר במיתלה אחורי רב חיבורי מורגש?

המיתלה האחוד פוגם בנוחות הנסיעה?

הבעיה היא לא רוח אלא איכות נסיעה לא קבילה מבחינתי. הרכב מעביר יותר מידי את שיבושי הכביש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הבעיה היא לא רוח אלא איכות נסיעה לא קבילה מבחינתי. הרכב מעביר יותר מידי את שיבושי הכביש.

לא מסכים

לאשתי יש איביזה ואין מה להשוות, אטקה הרבה יותר רכה (על אותו הכביש בכניסה לבניין עם מלא במפרים)

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

פורסם

כמו רעש כך נוחות. אין תחליף להתנסות.

אנשים שונים עם רגישויות שונות.

רכב לא קונים בהתכתבות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא מסכים

לאשתי יש איביזה ואין מה להשוות, אטקה הרבה יותר רכה (על אותו הכביש בכניסה לבניין עם מלא במפרים)

אתה לא יכול להשוות נוחות נסיעה של אטקה לזו של איביזה,תשווה לזאת של רכבים מקבילים כמו 3008,קאדגאר,RAV4,וכו.

פורסם
אתה לא יכול להשוות נוחות נסיעה של אטקה לזו של איביזה,תשווה לזאת של רכבים מקבילים כמו 3008,קאדגאר,RAV4,וכו.

טוסון נחשב?

אם כן, אז אטקה רכה יותר

פורסם
טוסון נחשב?

אם כן, אז אטקה רכה יותר

לגבי האטקה - שאינה רכה בפני עצמה כלל וכלל - לא התייחסתי בכלל לרכות אלא להעברת שיבושי כביש. סע לך להנאתך באיילון מת"א דרך חולון עד 443, ותגיד לי כמה פעמים בשניה רועדות לך הרגליים באזור ראשון ורועד כל הגוף, בשל "איכות" הכביש. אגב, אולי "ריפוד" שונה מעביר תחושות שונות :-) אני יחסית רזה.

ירדתי מהרכב עייך ועם כאב ראש. לא קרה לי ברכבים דומים אחרים, למעט STI שגם מעבירה כך שיבושי כביש (מינוי כאבי הראש). יחי ההבדל :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לדעתי קצת הגזמת, '' ירדת מהרכב עייף ועם כאב ראש '' מנסיעה של שעה וחצי?

אני לא אומר שאטקה היא הרכב הכי טוב שיצא עד עכשיו, ובחודש וחצי שאני איתה כבר מצאתי שלא הכל מושלם, אבל בואו, לא ראיתי עד עכשיו שום ביקורת בארץ וקראתי את כולם שמציגה אותה באור חיובי (הייתה אחת חצי חיובי)

איך יכול להיות שבאירופה מרבית הביקורות הן חיוביות ורק בארץ '' רכב לא מחדש כלום ומשעמם ''

פורסם

תוכל לפרט אילו חסרונות גילית במהלך החודש וחצי?

חייב לציין שאחרי נסיעת מבחן של שעה דווקא התרשמתי מהשיכוך. גם לאור הציפיות הנמוכות בגלל המתלה האחורי, אבל גם אובייקטיבית. אישית, אני מעדיף נוחות נסיעה קשה יחסית על רכה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
תוכל לפרט אילו חסרונות גילית במהלך החודש וחצי?

חייב לציין שאחרי נסיעת מבחן של שעה דווקא התרשמתי מהשיכוך. גם לאור הציפיות הנמוכות בגלל המתלה האחורי, אבל גם אובייקטיבית. אישית, אני מעדיף נוחות נסיעה קשה יחסית על רכה.

ה''אכזבה'' הכי גדולה שלי היא בגלל כל הקונסטרוקציה של גיר, מערכת start stop, בלם חשמלי.

לפני האטקה הייתה לי פאביה ידנית, אמנם לאשתי יש איביזה עם dsg, ונסעתי על רכבים של אבא שלי שכולם dsg, אבל זה תמיד לנסיעה פה נסיעה שם, לא באמת יצא לי לבלות '' פקקים של הכפר הירוק'' עם dsg וסטארט סטופ.

אולי זה המצב הרגיל והמקובל פשוט אני לא רגיל...

לא פעם אני מוצא את עצמי בפקקים מעביר ל''ידני'' ומנתק את כל האלקטרוניקה.

דיסקליימר - קניתי בסוף את הdsg כי לא משנה מה, בצ'מפיון לא הסכימו לייבא את הידנית. אחרת לא הייתי חושב אפילו לשנייה

פורסם
לא פעם אני מוצא את עצמי בפקקים מעביר ל''ידני'' ומנתק את כל האלקטרוניקה. Sent from my Pixel XL using Tapatalk

אז מה החיסרון בעצם, אם כל מה שמפריע לך ניתן לכיבוי/שינוי?

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם
אז מה החיסרון בעצם, אם כל מה שמפריע לך ניתן לכיבוי/שינוי?

לא חיסרון אלא יותר אי נוחות, או '' אכזבה '', חשבתי שהטכנולוגיה אמורה להיות חלקה כמו חמאה, אבל זה לא זה.

לא יודע כמה חלק זה ברכבים אחרים, אבל מהשכרות של רכבים בגרמניה (מרצדס c180, ואודי a3 - כולן ידניות) לא זכור לי כזאת חוסר '' חלקות''

• תוכן חדש...