Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש בשעה האחרונה זה קרה.

סיימתי נסיעה של חצי שעה, דוממתי ניגשתי לרכב לאחר 3 דקות להניע וכאשר ניסיתי להניע כל האורות ברכב כבו.

זה קורה גם כאשר אני ניסיתי להניע ללא מפתח באמצעות כפתור שמפעיל את המתנע ועוקף את הסוויץ'.

הרכב הניע בדרדור ועל ידי כבלים ללא בעיה.

מה עוד אני יכול לבדוק ברמתי לפני שאני ניגש לרכוש מצבר?

המצבר הנוכחי פורק מהרכב בשישי האחרון והוחזר במסגרת טיפול.

אגב יש מקום וסוג מומלץ למצברים?

תודה.

פורסם

בדקת שהקטבים מהודקים היטב? ושאין קורוזיה? בן כמה המצבר אגב?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

ניסיתי ניקוי כתבים והידוק מחדש, מצבר נרכש בספטמבר 13.

הרכב עדיין לא מניע ללא כבלים.

אני אסע לאוטו ציון שמה יקבעו את מותו, יש המצלה לסוג מצבר?

פורסם

אני הייתי קונה רק שנפ- גם איכות מצויינת וגם שירות ואחריות בכל הארץ ככה שבכל בעיה לא משנה איפה תתקע יהיה לך מענה.

אני מצאתי שהמחיר הכי טוב למצברי שנפ הוא בהום סנטר (במחלקת רכב) . קניתי לפני איזה חודשיים שם ועכשיו הם הם בודקים לך שם לפני את המצבר עם מכשיר מתח מיוחד לפני שמחליפים ככה שאם המצבר באמת תקין והבעיה היא באלטרנטור או משהו אחר הם לא סתם יחליפו.

• תוכן חדש...