Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צורת חניה

Fazer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לשתף אתכם בהתלבטות מוסרית:

בבעלותכם רכב חדש, יקר (עבורכם לפחות), ומטופח, כזה שהוצאתם לפני מספר חודשים מהיבואן, והגעתם לחניה מקבילה למדרכה אשר מתאימה ל X מכוניות, ויש לכם רכב ארוך יחסית. אלו שכבר חונים במפרץ החניה חונים בצורה כזו שאם תחנו צמוד לרכב שמאחוריכם, ישאר בצפיפות רבה לפני הרכב שלכם מקום לרכב נוסף (מקטגוריית המיני, אבל בכל זאת) - ואנחנו יודעים שהיכן שנכנס רכב מיני, גם מישהו עם סופר מיני יכנס בשיטת ה"בום".

עכשיו עומדות בפניכם שתי אופציות:

אופציה א': לחנות כמו זין (סליחה מבנות הפורום), לתפוס מרחק נאה מהרכב שמאחוריכם, באופן שלפניכם ישאר הרבה מקום, אבל לא מקום שמספיק לרכב. יתרונות: סיכוי נמוך יותר שזה שחונה מאחוריכם ישפשף לכם את הפגוש כשיצא מהחניה, ואף אחד לא ינסה להידחף בכוח למקום שנותר לפניכם. חסרון: אתם חונים כמו זין, ותופסים למעשה שני מקומות חניה.

אופציה ב': לחנות צמוד לרכב שמאחוריכם, לקוות שהוא יהיה זהיר כשיצא מהחניה, ולקוות שאף מאזדה 3 לא תנסה להידחק בכוח למקום שלפניכם (שמתאים, כאמור, למיני בקושי). יתרון: יצאת צדיק. חסרון: האוטו יצא משופשף.

אז, מה א-ת-ם היתם עושים?

פורסם

חניה בצורה שמתוארת באופציה א' תגרום בדרך כלל לאחת מהתוצאות הבאות:

1. מישהו ינסה בכל זאת להדחק ברווח שנשאר תוך כדי הגדלת הסיכון לשריטות.

2. מישהו יתרגז ויפגע ברכב.

לכן, לדעתי, תמיד עדיף לחנות בהתאם לאופציה ב' או פשוט להמשיך לחניון בתשלום ולחנות שם. מניסיוני זה יוצא יותר זול מתיקוני פחחות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לפי מה שאתה מתאר מדובר בחניה וחצי ולא בשתי חניות, זו דילמה קשה מאד עבורי.

כשאני חונה תמיד חושב איך הרכבים בשני הצדדים יצאו ומי ינסה להכנס במקומם, אם אני ממהר הייתי חונה באמצע, אבל בדרך כלל מחפש חניה אחרת, הרבה יותר בטוח.

פורסם

אני עם זה שמעלי, אם אני ברירה חונה באמצע, אם יש ברירה מחפש מקום אחר.

אין מה לעשות קשה לנסות להתחשב באחרים כשאתה יודע שלאחרים לא אכפת.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

ברשותך פייזר, אוסיף לגבי מקרה יותר קיצון, ברחוב שבו אני גר יש חניה פה ושם - לא חסר, אני חונה בצד במרחק של כמה חניות מרכבים חונים, על מנת שלא יצמדו אליי ומשום מה תמיד נצמדים אליי - הדבר הזה לא מובן לי בכלל, יש חניות - לא חסר ותמיד חייבים להצמד, פעם אחת נצמדו אליי מאחור ומקדימה ובקושי יכולתי לצאת, זה מטריף אותי כל פעם מחדש.

תרבות הנהיגה בארץ היא נוראית, זורקים את הרכב ולא מעניין אותם, לא חושבים שאם הרכבים האחרים יכולים לצאת/להכנס - פשוט לא מעניין.

סליחה שקצת חופר..

אבל יצא לי לראות מישהי חונה עם רכב גרוטאה - דפוק כולו, במקום כפי שתיארת של חניה וחצי, היא נכנסת ברוורס - למרות שיכלה להכנס עם החזית, ונוסעת רוורס אחורה עד שדופקת את הטומבון של הרכב האחרון, והרכב האחרון היה סמארט חדשה עדיין עם הניילונים.. הדבר הזה הרתיח אותי.. שאלתי אותה למה? יש לך מלא מקום.. היא אומרת בהינף יד זה שום דבר זה רק טומבון..

זה מטריף אותי.. תיקון טומבון עולה 1000 שח - לא מעניין אף אחד.. אז מה אם זה רכב חדש..

זאת תרבות הנהיגה פה בארץ - זוועה.

פורסם

לעניות דעתי, לעשות סוויץ' בראש. הרי במוקדם או במאוחר לרכב יהיו שריטות ודאגה מתמדת לא מוסיפה בריאות.

נכון, זה לא כיף גדול לראות שריטות ברכב (חדש יותר או פחות), אבל בהחלט יש צרות גדולות יותר בחיים מכמה שריטות בטמבון.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אשאיר מקום לרכב קטן.

עם נגיעות בפגוש אוכל לחיות, עם הידיעה שאני חרא של בן אדם - לא.

(כן, כן, שמענו, כולם חארות, אחלה תירוץ)

פורסם

מוזר אבל הייתי בדילמה הזאת לפני 3 שבועות בערך ברעננה (עיר של מתורבתים).

בחרתי בסוף להחנות בחניה סמוכה כדי לא לגרום נזק בפוטנציה לרכב שלי או לגנוב 2 חניות.

אמממה.. 2 דקות אחרי, בדיוק כשאני עובר את הרחוב בסמוך לחניה שנשטשתי, חתיכת ח%א צעיר אחד

חונה באותו מקום בדיוק כמו שאני כל התלבטתי. הסתכלתי, הפנמתי והמשכתי (ואמרתי לעצמי

שאם הייתי באותו יום עם הלאנטיס היה לי הרבה יותר קל).

[CENTER] [/CENTER]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני תמיד מחפש את המקום הטוב ביותר מבחינתי, גם אם הוא ברחוב אחר. תמיד תופס רק חניה אחת ואם אני לא בטוח שאני אכנס אני פשוט לא נכנס. במרכזי קניות חונה הכי רחוק שאפשר, מנסה להתרחק מעגלות. כשיש חניה בתשלום מעדיף לחנות בה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני ברוב המקרים משתדל למצוא חניה שמתאימה לי וללכת עוד שתי דקות ברגל מאשר לחנות בחניה שתאלץ מישהו אחר לדפוק לי את הפגושים כדי להיכנס למקום שנשאר - אבל מודה בהכנעה שבנסיבות מסוימות אני לא אהיה יותר צדיק מהאפיפיור, וכן אתפוס "חניה וחצי" כדי שלא ידפקו לי את האוטו. פשרה שכזו.

פורסם

אני לפני כמה שנים קניתי רכב חדש וכמעט חודש אחרי מישהו עבר עליו עם מפתח במכסה מנוע\דלת

אין מנוס מאנשים כאלו. רק לקוות לתפוס אותם במעשה.

• תוכן חדש...