Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מובילאיי 630, לפני מספר שבועות הופיעה הסימן הבא:

אני מנחש שזה קליברצייה (המערכת המשיכה לעבוד בזמן שהאייקון דלק)

mobil1.jpg

והיום הופיעה הסימן הבא שאני לא יודע מה פירושו (המערכת לא עבדה באותו זמן) :

mobil2.jpg

המערכת פתאום הפסיקה לעבוד, וכל מספר שניות היה צפצוף חזק, האחוזים רצו. לקח לו מספר דקות.

אחרי שזה הסתיים המערכת איתחלה את עצמה מחדש והתחילה לעבוד רגיל.

לא מצאתי הסבר לסימונים האלו במדריך משתמש.

מישהו יודע מה פירושם?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

כיול אוטומטי של המערכת.

http://mobileye.com/he-il/שאלות-ותשובות/

הראשונה.

סימן זה מעיד על כך שהמערכת מבצעת כיול אוטומטי.על מנת לשפר את ביצועי המערכת ולהתאים אותה לרכב שלכם, מערכת מובילאיי® תיכנס באופן אוטומטי למצב של כיול לאחר מספר התנעות. במצב זה, על צג המערכת תופענה האותיות CLL ,או סימן של מטרה ירוקה (תלוי בדגם שברשותכם) שלאחריהן יחלו לרוץ מספרים על הצג. הספירה תעצר במספר 99 כאשר במקביל, תשמיע המערכת ציפצוף כל 10 שניות.הכיול האוטומטי יחל כאשר מהירות הרכב מעל 80 קמ"ש וכל עוד מהירות הרכב אינה יורדת מ 35 קמ"ש. לסיום מהיר של הכיול מומלץ לנסוע באור יום, על כביש בו סימני נתיב ברורים ובמהירות שעולה על 35 קמ"ש עד שתהליך הכיול יסתיים. בסיום תהליך הכיול על הצג יופיע המספר 99 והמערכת תחזור לתפקוד רגיל. תהליך זה הוא חד פעמי.במידה והכיול הופסק באמצע, המערכת תנסה לבצע את הכיול בשנית, בנסיעה הבאה של הרכב.במידה ותהליך הכיול החל (ולאחר 20 דקות של נסיעה מעל 35 קמ"ש), המערכת לא התכיילה, יש לפנות למוקד שירות הלקוחות.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

גם לי היה כיול אוטומטי פעם אחת ב 5 חודשים. מיד הבנתי מה זה, וכל העסק לקח כ 20 דקות עד 100%.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תעשה סיבוב של 10 דקות ברכב, עניין של כיול המערכת כמו שהזכירו פה למעלה :)

קורה מידי פעם, זה מעדכן את הרגלי הנהיגה שלך

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה חברים.

אצלי הכיול לקח כ2 דקות והמערכת חזרה לעבוד. מענין אילו הרגלי נהיגה המערכת הצליחה לקלוט ב2 דקות של נסיעה על כביש ישר וריק. מקווה שמעכשיו זה יפסיק להתריע על התנגשות עם רכבים שנוסעים בנתיב אחר או תמרורים (בתנאי תאורה מסויימים בכביש ריק לחלוטין באותו מקום זה התריע לי מספר פעמים). יש לי חשד שהמערכת מזהה רכבים לפי פנסים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זה אומר שבאם מתאפשר כדאי ורצוי מאוד לרכוש רכב

שבו מותקנים אמצעי בטיחות מקוריים ולא מובילאיי בהתקנה מקומית.

גאוני. איך לא חשבתי על זה קודם.

אני רק שאלה,

אם יש רכב שאתה ממש ממש רוצה, אבל היבואן מתעקש שבלי מובילאיי לא תוכל לקנות אותו, וגם העולם אכזר - אין לו מערכות מטיחות כגון מובילאיי כסטנדרט, מה תעשה?

פורסם

את הקטע של הכיול כבר ידעתי, רק לא הבנתי מה הקטע של התמונה הראשונה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
גאוני. איך לא חשבתי על זה קודם.

אני רק שאלה,

אם יש רכב שאתה ממש ממש רוצה, אבל היבואן מתעקש שבלי מובילאיי לא תוכל לקנות אותו, וגם העולם אכזר - אין לו מערכות מטיחות כגון מובילאיי כסטנדרט, מה תעשה?

לא קונים את הרכב.

פורסם

רק ככה היבואנים יבינו שזה לא פתרון,

אי אפשר לעקור את המערכות בטיחות המקוריות במפעל ולהתקין את הזוועה הזאת בארץ כדי לחסוך לעצמך קצת כסף על גב הלקוחות.

למה שיפרקו וישברו רכב מקורי מהמפעל כדי להתקין את הנקודות זכות לציון בטיחות הזה ברכב?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ואיתוראן/קודנית/עלוקה לא מפרקים חצי רכב?

ומולטימדיה לא מפרקים?

מה לעשות? רק להתפלל שמי שפרק יודע לעשות את זה בזהירות ולא "לא נורא נפלו כמה קליפסים"

• תוכן חדש...