Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכם,

לפני מעל ל- 10 שנים רכשתי מכונת גילוח של פיליפס עם שלושה ראשים עגולים, כרגע הסכינים גמורים וכמעט לא מגלחים כלום.

ניסיתי לצלצל לשירות הלקוחות לפי מה שכתוב באתר - כל הנקודות ביקנעם וטבעון ללא מענה כולל טלפונים מנותקים או אין מענה.

מהיכן אני משיג סכינים? אפילו בחיפה עצמה.

תודה,

גיא.

פורסם

הכנס את הדגם לחיפוש בגוגל, איביי, אמאזון וכו'. אישית הייתי קונה רק מקורי, לא מתעסק עם תחליפים סיניים שטיבם לא ברור.

כבר די הרב שנים אני קונה את הראשים למכונות שלי ושל הבנים במרשתת (עד כה רק בראון קניתי להם פיליפס רק לאחרונה לפי המלצת השרשור של אייל). נכון שלוקח לזה כמה שבועות להגיע אבל חוסך 50% מהעלות. דואג להזמין חודשיים-שלושה לפני שצפוי שהראש הנוכחי יסיים את חייו (כלל האצבע בבראון הוא שנה וחצי).

מבחינת חנויות בחיפה - חפש בשירות רם. הסניף החביב עלי הוא בנו"ש, 04-8227227, מנהלת אותו ברטה, אשה מבוגרת שמאוד משתדלת לעזור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קונים באינטרנט לפי מספר דגם אמאזון איביי ודומיהם

אם עברו 10 שנים יכול מאוד להיות שהגיע הזמן למכונה חדשה. לא יקר בהרבה מסט סכינים מקוריים, שלא בטוח שעדיין מיוצרים

פורסם (נערך)

ארמגדון - די מוזר, אבל בדיוק כמו מכשירים אחרים - יש מכונות גילוח שמחזיקות מעמד זמן קצר, יש כאלה ששנים רבות.

המכונה הנוכחית שלי (Braun 792cc) משרתת אותי כבר 6.5 שנים, ועדיין כוחה במתניה, כולל סוללה שמחזיקה שבועיים - שלושה מטעינה לטעינה. מכונות קודמות הוחלפו אחרי 4-5 שנים כאשר כבר נחלשו והסוללות הצריכו טעינה תכופה. אם המכונה של פות"ש עדיין תקינה אין סיבה להחליפה, אלא אם מחיר מכונה חדשה באיכות דומה קרוב למחיר הסכינים. ואני מסופק אם זה המצב. ראש חדש למכונה שלי עלה לי השבוע 150 ש"ח (עדיין ממתין למשלוח מגרמניה), מכונה חדשה עולה בסדר גודל של 200 דולר, לא כולל משלוח ומיסים, ובזאפ החל מכ-1200 ש"ח. אז הזמנתי ראש חדש, ובעוד שנה-שנה וחצי אבחן אותה שוב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מתגלח פעם ב 10 שנים?

ממליץ להחליף כי ההבדל באיכות הגילוח הוא שמים וארץ (לפני 13 שנים באשפוז השתמשתי בחשמלית של פיליפס שהיתה הדגם הכי מתקדם שלהם בזמנו ורק לפני שנתיים חזרתי לחשמלית. ההבדל תהומי). ממליץ על סדרה 7 או 9 של פיליפס. לא סדרה 5.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...