Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, 15:55yoav911gt2

בעניין: חדשות - סיאט לאון המחודשת בישראל. החל מ-106,000 שקל

לא רואה הרבה סיכוי ל1.5 , הוא משודך לתיבה ידנית בלבד.

אמנם הייתה גרסה כזו בעבר לאיביזה הנוכחית אבל היא נעלמה כלעומת שבאה ולא נמכרו הרבה כאלה.

לא ידעתי שהיא לא מגיעה בתצורה אוטומטית. אכן, נשמע פחות סביר שתגיע אם כך.

היום, 15:09yulianx

בעניין: חדשות - סיאט לאון המחודשת בישראל. החל מ-106,000 שקל

אני חושב שהיא תהיה פשוט זולה יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אם ככה, כנראה אכן נשמע סביר.

טוב, גם חדשות מעולות. סופרמיני שאמורה להיות שיפור משמעותי מהאיביזה הקודמת בגרסאתה המאובזרת במחיר אטרקטיבי.

טוב, אשחרר את הכדור בדולח לנוח לבינתיים ונגלה לכשתגיע.

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא רואה הרבה סיכוי ל1.5 , הוא משודך לתיבה ידנית בלבד.

אמנם הייתה גרסה כזו בעבר לאיביזה הנוכחית אבל היא נעלמה כלעומת שבאה ולא נמכרו הרבה כאלה.

גם אני קראתי לפני כמה זמן שה-1.5 יהיה רק עם תיבה ידנית, מה שהוריד לי לגמרי את העניין באיביזה החדשה (זה, וה-9 ס"מ ש-VAG הוסיפו לרוחב שלה).

עכשיו אני מחכה להשקה של הפולו החדשה. אצלה כבר נאמר שיהיה 1.5 דו-מצמדי.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

אני יודע שהיא התרחבה, השאלה היא עד כמה. אני יודע שעכשיו כל הסופר מיני של VAG הולכות לשבת על אותה פלטפורמה, אז הבדלים משמעותיים לא יהיו, אבל יכול להיות משחק של כמה ס"מ בודדים, לא?

פורסם

כבר קראתי את הכתבה הזאת. לא הוזכר שם מה יהיה הרוחב של של הפולו החדשה (אלא אם כן פספסתי משהו).

פורסם

התמחור של הלאון מעלה אצלי כמה סימני שאלה בנוגע לתמחור של כלי רכב אחרים אצל צ'מפיון.

אם נסתכל על מחירי סקודה ניתן לראות שמחירי הראפיד ספייסבק זהים למחירי הלאון, אבל אצל סיאט המנוע חזק יותר (1.2 עם 90 כ"ס בראפיד לעומת 1 ליטר עם 115 כ"ס בלאון, ובגרסת ה-1.4 יש 125 כ"ס לראפיד לעומת 150 ללאון), כמו כן הראפיד ממוצבת מתחת ללאון בגודל וגם הראפיד מיועדת בעיקר לשווקי מזרח אירופה לעומת הלאון שתוכננה בעיקר למערב אירופה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא הבנתי למה פסלת אותה בגלל שהיא התרחבה ב9 ס"מ.

כי הסיבה העיקרית שיש לי לקנות סופר מיני במקום האצ'בק משפחתי היא קומפקטיות. כשיוסיפו לאיביזה 9 ס"מ, היא תהיה ברוחב 178 ס"מ, מה שיהפוך אותה להיות צרה רק בס"מ אחד מהגולף, או 3.5 ס"מ מהלאון, ככה שאין לי סיבה להעדיף אותה על פניהם מהבחינה הזו. נכון שהיא קצרה יותר, אבל הבדלים באורך מתחת ל-430 ס"מ לא עקרוניים מבחינתי (מה גם שבגלל שרוב הנסיעות שלי הן מחוץ לעיר, יש לי העדפה לרכב עם בסיס גלגלים ארוך יותר).

עכשיו, אם האיביזה הייתה מגיעה עם מנוע 1.5 ליטר, תיבה דו-מצמדית, אבזור מקביל למשפחתיות של הקונצרן, ומחיר נמוך מהן משמעותית, אז כן הייתי שוקל אותה ברצינות מבחינת תמורה למחיר. זה מה שאני מקווה שיהיה עם הפולו, ואם הוא יהיה קצת צר יותר מהאיביזה, בכלל טוב.

פורסם

לא אמרתי שאני מצפה שהיא תתומחר מתחת למחיר של המתחרות שלה. אמרתי שאני מקווה שהיא תתומחר מתחת למחיר של המשפחתיות של הקונצרן.

פורסם
כבר קראתי את הכתבה הזאת. לא הוזכר שם מה יהיה הרוחב של של הפולו החדשה (אלא אם כן פספסתי משהו).

המידות של הפולו כבר נחשפו: אורך של 4,053 מ"מ, רוחב של 1,751 מ"מ, גובה של 1,446 מ"מ ובסיס גלגלים של 2,564 מ"מ.

פורסם

מרתיח כל העניין הזה על קיפוח הגיר הרגיל... 1.4 או 1.8 עם 6 הילוכים בתיבה רגילה היו מוכרים יפה לדעתי...

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

• תוכן חדש...