Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי וחיפשתי...קניתי בסוף כוסית מדידה...היא לא משהו כי: 1. מודדת מיליליטרים. 2. אני חייב לעשות את ההמרה לבד, של אאונס = 30 מ"ל, אבל הקווים/פסים המצוירים על כוסית המדידה הם של 50, 100, וכו' (למעשה מתחיל מ100, את פס ה50 אצייר לבד). חיפשתי בכמה רשתות של כלים חד פעמיים ודברים כאלו, כולל מקססטוק, ולא מצאתי משהו שבאמת יעזור לי למדוד במדויק אאונסים. למשל, כשאני רוצה למהול את הכמות המדוייקת של ONR. מה אתם עושים בד"כ?

פורסם (נערך)

תודה ידידי, באתר קלין יור קאר כתוב דבר נוסף

Add 1 ounce to wash water made with your regular car wash. No Rinse Wash & Shine's advanced polymers and lubricants offer more surface protection and slickness than ordinary car soap alone. It acts as a water softener and conditioner to improve the quality of the water that touches your vehicle to provide the ultimate safe wash.

רק למי שמעוניין...צירפתי. להוסיף 1 אאונס מהחומר לדלי השטיפה הרגיל שלך, שיש בו שמפו אחר.

למה התכוונת בטרום שטיפה? המושג מוכר לי בד"כ בהקשר של אקדח קצף. אתה מדבר על התזה של ה ONR בדילול QD (עם מיכל ריסוס/שפריצר) לפני השטיפה בדליים עם ONR , לא?

ראיתי שהדילול הוא כמו של הקוויק דיטיילר. ד"א, לניקוי יבש עם ONR אנו מדברים בעצם על אותו מינון של QD, לא ככה? שישה אאונסים לגלון.

עריכה אחרונה על ידי ניסאן מיקרה
פורסם
[ATTACH=CONFIG]481737[/ATTACH]

תודה רבה על השיתוף חיפשתי הרבה זמן את הדילולים המתאימים

ציינת רק לQD וטרום שטיפה, האם ONR לא מתאים גם כשמפו לשטיפה בשיטת שני הדליים ?

(אני לא עושה טרום שטיפה כי אין לי אקדח קצף + הרכב לא כ"כ מלוכלך)

אם אפשר מה הדילול?

אגב מה המשמעות מים קשים :)

פורסם

ההמרה לא קשה לבצע(מתמטיקה דיי פשוטה), לגבי מדידי אני משתמש במזרק של 50מ"ל זה דיי ויותר ממה שצריך לכל המינונים(שמפו,ONR, וחומרי אחרים שניתנים לדילול)

פורסם

שנים עם ONR ורק איתו. אחרי כמה פעמים למדתי כמות ואני לא מודד אלא מעריך. אם יש סטיה מעלה/מטה זה ממש לא עושה נזק לדעתי. מקסימום נגמר החומר מהר יותר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...