Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלוקר/מנשא מים לגב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשמח לקבל המלצות לאחד כזה.

אני עורך בכדי להסביר טוב יותר:

הכוונה לנאד המים שמאכסנים בתוך תיק הגב, לא למנשא מים עצמאי שמחזיקים על הגב.

לא גדול מדי, לא קטן מדי.

איכותי אבל לא זול מדי (למשל אני לא מעונין באיזה סיני שהמים ישכבו בתוך פלסטיק שמשחרר רעלים, כן?).

אמין בכדי שלא יקרע או ידלוף מים מהפקק וכו'.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
הסבר טוב יותר ופחות עילג...
פורסם

יש את השלוקרים של שורש-השתמשתי בהם בצבא טובים, אבל לחץ בינוני והם מתחילים לנזול

הכי טוב שהיה לי שלוקר של קאמל בק לא טיפטף מעולם ועשיתי איתו את שביל ישראל x2 (אני וחבר השתמשנו באותו הדגם)

אני חושב שהוא טיפה יותר יקר (קיבלנו אותו בתרומה מהצבא) אבל שווה ביותר.

מה השימושים?

Sent from my m2 using Tapatalk

אין כמו הבית (קארס פורום) :-)

פורסם (נערך)

כפי שאמרו, קאמלבק בלבד.

יקר מאוד לציוד האיכותי אבל מנסיון של 2 בבית ועוד אצל חבר, הם שורדים שבוע של גלישת סנובורד, טיולים, חרמון גלישה ועוד פעילויות שונות ולמעשה כבר שלוש שנים ומעלה ופשוט מעולים.

והנפילות, המשיכות וכל המכות שזה חטף, אין נזילות ואין בעיות.

http://international.camelbak.com

הציוד איכותי, התפירה, נגד מים והשימושיות, לא סתם הם גורפים ביקורות מעולות.

את הכמה יחידות שלי הזמנתי מאמזון וזה לא היה זול אבל על ציוד טוב, משלמים.

שלי עלה כ75$ אבל יש עוד סוגים, עם מגוון כיסים, תאי אחסון רבים יותר או פחות, יכולות שמירה על קור טובות יותר וכו'.

או לחלופין, יחידה קלילה וקטנה וקומפקטית או יחידה עם תאים רבים לטיולי שטח כאלו ואחרים.

https://www.amazon.com/gp/product/B00K3IWB92/ref=oh_aui_detailpage_o05_s00?ie=UTF8&psc=1

תבדוק באתר איזה סוג מתאים לך ובהתאם לכך, חפש את המוצר בארץ או באמאזון.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

אני ממליץ על Hydrapack, יש להם מיכלים גמישים אבל מאוד חזקים וגם שקל מאוד לנקות אותם כי ניתן בקלות להפוך אותם כך שהחלק הפנימי יהיה בחוץ. מוכרים אותם לדעתי גם בארץ בלמטייל או בריקושט.

פורסם

יש לי שלוקר של קאמלבק, גם כמה שנים.

שמתי לו פייה של שורש, יותר נוחה (אבל מה שיש עכשיו באתר נראה שונה ממה שהיה לי).

גם הפתיחה/סגירה של השורש יותר נוחה לתפעול.

לגבי הבדלי עמידות, לא יודע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

משתמש בשורש מאז ומתמיד, גם בצבא וגם באזרחות. שרד שבוע של לימוד סנובורד מ-0, המשמעות היא הרבה נפילות על הגב, שרד כמו גדול. שקית שתיה בלבד של שורש בחנות המפעל עלתה לי כ-30 שקלים.

כמו שנאמר מעליי, גם קאמבלבק עושים את העבודה מצוין, אבל עולים יותר.

פורסם

מה שיש באתר זה הדגם החדש שהושק לא מזמן, לא בדקתי את הביקורות והוא עדיין לא נפוץ,גם בחול.

בניגוד לשורש, הם מציעים אחריות די רחבה לכול החיים.

• תוכן חדש...