Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מחשב נייד של dell

ההארק דיסק שבק חיים ואני צריך להחליף הארד דיסק

כאשר קונים מחשב נייד מקבלים רישיון למערכת הפעלה

האם כרגע אני צריך לרכוש א המערכת הפעלה מחדש או שיש לי רישיון ?

תודה רבה

פורסם

אין צורך ברשיון חדש.

יש שני מצבים:

1. המערכת מזהה את המחשב (לפי זיהוי המעבד וכו', המתועדים בשרתי $M).

2. יש מפתח רשיון על מדבקה בתחתית המחשב.

אני מניח שתקנה את הדיסק בארץ, כך שהמוכר יוכל לתדרך אותך.

אם אתה מאזור חיפה הרשה לי להמליץ לך על חבר הפורום ארז TheWolf המנהל עסק למכירת ותחזוקת מחשבים, מניסיון אישי יתן לך שירות מעולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך מתקינים את המערכת הפעלה?

אם אני קונה את ההארד דיסק באופן עצמאי ואנן לי את הדיסק התקנה של מערכת ההפעלה?

פורסם

איזה מערכת הפעלה?

עקרונית אתה יכול להוריד את המערכת מאתר מיקרוסופט ולצרוב על דיסק או DOK, ולהתקין מהם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איזה מחשב ואיזה ווינדוס?

יש כונן דיסקים במחשב?

בעקרון, ווינדוס 7 הקוד יהיה במדבקה מתחת למחשב.

ווינדוס 8 ו 10, אמור לבצע אקטיבציה אוטומטית.

בכל מקרה תצתרך image של מערכת ההפעלה. אם זה התקנה דרך דיסק תשאל חבר אם יש.לו דיסק של מערכת תואמת ותתקין (אין יותר מדיי מה לטעות).

אם זה דרך usb יש לא מעט מדריכים ברשת איך להפוך dok ל bootable לצורך התקנה של המערכת.

פורסם

בן כמה המחשב?

תוכל לבדוק באתר של DELL תוכל לבדוק אם האחריות עדיין בתוקף.

בד"כ, הניידים של DELL מגיעים עם דיסק גיבוי.

פורסם

המחשב שלי (אינספירון 15 משנת 2013) הגיע עם חלונות 8 וללא דיסק גיבוי - אבל הציע לי לצרוב בעצמי דיסק כזה, שכמובן צרבתי.

בינתיים התעדכן לחלונות 10 (ביום הראשון בו המערכת יצאה לאויר העולם), ולא הציע לי שוב יצירת דיסק גיבוי.

פורסם

כל עוד היה לך WIN10 מאוקטב במחשב הזה, פשוט תוריד ממיקרוסופט שוב WIN10 בעזרת התוכנה שלהם ותתקין מחדש, בעת ההתקנה שישאל אותך מס' רישיון אתה בוחר שאין לך כרגע את מס' הרישיון, ימשיך כרגיל בהתקנה ושתסיים ותיתחבר לאינטרנט הוא אמור לזהות ולאקטב.

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10/

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אם אתה מאיזור הדרום אתה מוזמן לקפוץ לבאר שבע ואעזור לך.

אם זה ווינדוס 7, הסריאל מודבק בחלק האחורי של המחשב, לעיתים מתחת לסוללה ולפעמים בולט יותר. תלוי בדגם.

אם זה ווינדוס 8/10 אז פשוט תתקין וזה יזהה אוטומטית את הגרסה שהייתה מותקנת אצלך וגם את הסריאל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

באיזה דגם מדובר?

בשבת שעברה החלפתי דיסק ל Inspirion n5110. בניגוד לכל הלפטופים שאי פעם פירקתי, בהם הדיסק נמצא ב"מגירה" נשלפת בבורג אחד, או מקסימום מתחת למקלדת, פה היה מדובר בפירוק כללי של הלפטופ! אני ביצעתי את המשימה בהצלחה, אבל אם יש לך דגם דומה, ואין לך נסיון, שקול להעזר בבעל נסיון (או מעבדה).

:turn-l:
פורסם

דגם המחשב Dell IN7110

המחשב הגיע עם ווינדוס 7 והיה מבצע לשדרוג ווינדוס 8 (ביצעתי את השדרוג) וכמובן לאחר שיצא ווינדוס 10 שידרגתי

כדאי להחליף לבד?

פורסם

זה פירוק בינוני בלבד :-D

אני מאמין שאם תקנה באותה חנות את ה SSD יתקינו לך אותו בחינם או בתוספת סמלית. דבר עם חבר הפורום ארז וולף.

:turn-l:
  • תוכן חדש...