Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבתא שלי שתיהיה בריאה ובן זוגה (ידועים בציבור) מעוניינים לחתום על מסמך שאומר ששניהם מוותרים על כל רכוש שקיים אצלהם במקרה ויגיע היום המיוחל, איך לבצע את זה נכון ונקי? תודה :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיף להיוועץ עם עורך דין שעוסק בתחום מאחר שיש כל כך הרבה משתנים ומשוואות בתחום הזה,

אני יזמתי את זה עם בת זוגי, ומסתבר שיש כל כך הרבה דברים מעבר , והרבה התנהלות לגבי שלל מצבים , זה לא פשוט באים חותמים , יש עניין של בין אם בחיים ובין אם במוות , וצווי ירושה, ואם יש נהנים נוספים (ילדים נכדים נינים) , מי מקבל מה , מה לא משותף, האם זכויות על נכסים הקשורים להורים שלך יהיו חלק מהחוזה או לא יהיו, צריך לציין כל פרט ופרט אחרת כל החוזה יכול לאבד אפקטיביות.

לא להקל ראש בפעולה כזאת.

רק עורך דין.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

פתחתי שרשור ייעוץ פה, כי סבתא שלי הלכה ביחד איתו לעורך דין, העורך דין אמר שיש צורך בבית משפט, לכן הגעתי לכאן. לעבור כאב ראש עם בתי משפט וכו נשמע לי לא הגיוני, אבל אבל אני לא מבין בזה.

פורסם

האמת

לא ברור על מה הסבתא ובן זוגה רוצים לוותר

הסכם ממון חייב באישור בית משפט לעינייני משפחה כדי שישתכנע שהצדדים מבינים את המשמעות של ההסכם שעליו הם חותמים והם חותמים ללא השפעה ולחץ של הצד השני

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חובה בית משפט.

זוג נשוי שמעוניין לאשר את הסכם הממון חייב בדיון בבית משפט לענייני משפחה. זה לא כזה נורא ואני ואשתי בקרוב הולכים לדיון בעקבות הסכם ממון שביצענו כמה ימים לאחר החתונה. אם היינו עושים את זה לפני החתונה נוטריון היה מספיק.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
במקרה ויגיע היום המיוחל, איך לבצע את זה נכון ונקי? תודה :)

אלוהים ישמור... היום הנורא הזה שיגיע (והוא יגיע לכל אדם) איננו "מיוחל" אלא אם כן הם ממש מצפים ומייחלים חלילה למותם...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ניתן לאשר הסכם בין בני זוג טרם נישואים גם בפני נוטריון ואין חובה באישור בית משפט.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

רגע רגע רגע

הם לא נשואים אז חוק יחסי ממון לא חל באותה מידה כפי שהוא חל על בני זוג נשואים.

מותר להם לעשות הסכם והוא יאושר על ידי בית הדין לעינייני משפחה אבל הוא לא יוגדר כהסכם ממון כהגדרתו בחוק יחסי ממון.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

spiderman - אתה צודק, לא הייתה כוונה חס וחלילה! כתבתי את זה מיהירות ועייפות ולא חשבתי.

תודה לכל העונים,

ישה אני אסביר - בעקבות המקרה של סבא שלא, שאני מאמין שאתה זוכר, סבתא שלי החליטה שהיא לא רוצה שנעבור את אותו הסיפור עם בן זוגה (לא נשואים) כשיגיע היום הלא לא מיוחל. היא רוצה להחתים את בן זוכה על מסמך שבו הוא מסכים שלא לדרוש שום דבר מרכושה (דירה שלה והוא גר אצלה) וגם לא יהיה מעוניין להגיש התנגדות על הצוואה שתעשה, כל דבר שימנע ממנו או ילדיו.

טוב לה בזוגויות איתו והוא אדם ישר, אבל אחרי שראה מה עברנו ועדיין עוברים במקרה מות סבא שלי ז"ל עם זוגתו היא החליטה לעשות את זה, העורך דין שהלכו אליו טען שחייב בית משפט, אז מגיע לכאן לשאול האם הדבר מחייב ואם לא מה הפרוצדורה הפשוטה יותר.

תודה רבה!

פורסם

מציע העו"ד בית משפט לכו לבית משפט.

זה דיון קצר אחד.

כך יהיה קל יותר להדוף טענות של בן הזוג של הסבתא אם יהיו כאלה כאשר סבתא תגיע ל 120

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לפני כמה שנים התעסקתי בעניין עבור סבתא וסבא ז"ל.

ניגשנו לעורך דין שלי, שניהם טענו שרוצים שכל רכושם (נכסים וכספים) יעברו ל-X כאשר שניהם בלבד יילכו לעולמם,בדגש על כך ששניהם ולא רק אחד מהם,

חתמו מול העורך דין ומול עורך דין נוסף ובזה נגמר הסיפור, שום בית משפט.

במקרה שלך, בו לכל אחד יש רכוש בנפרד ייתכן והפרוצדורה שונה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דני המצב שאתה מתאר שונה.

ידידינו פותח השרשור, אין מה לפחד מ'ללכת לבית משפט'. כל הפרוצדורה מסתכמת בהכנת הסכם חיים משותפים בין בני הזוג, כמובן שמומלץ אצל עורך דין שיידע להתייחס לכל העניינים הרלוונטיים ולא להשאיר נושאים פתוחים, והגשתו לאישור בפני בית משפט.

ההגעה לבית משפט בסך הכל לדיון אחד בו השופט מוודא עם הצדדים שהם מבינים את משמעות ההסכם עליו חתמו ואותו מבקשים לאשר, ותוך 15 דקות מקסימום בני הזוג יוצאים מאושרים והולכים לשתות קפה ומאפה בבית הקפה הקרוב.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

תודה לכולם על התשובות, לאחר דין ודברים הסבתא החליטה לרשום צוואה ולסיים עם זה.

השאלה איך לעשות את זה נכון? היא גרה בבית שלה ביחד עם בן זוגה כבר כעשור, הם לא גרים ביחד באופן רשמי אלה כזוג בלבד.

הסבתא לא מעוניינת שבן זוגה ידע שקיימה צוואה, איך לעשות את זה נכון?

הסבתא דוברת רוסית ללא עברית כלל, האם אני כנכד יכול להיות כעד בעת החתימה על הצוואה? האם אני יכול להיות המתרגם?

אשמח לכל ייעוץ נכון ולחלופין אם ישנה המלצה על עו"ד נטוריון מומלץ באיזור הדרום אשר דובר רוסית - אשמח לדעת :)

פורסם

אתה לא יכול להיות עד/שותף/מתרגם או אפילו זה שמסיע את הסבתא לעורך הדין או נוטוריון. כול חריגה ממה שרשמתי עלולה לגרום לתסבוכת במידה ומישהו בעתיד יגיש ערעור על הירושה.

הבן זוג או השותף לחיים לא יכול לדעת מכיוון שאת הצוואה מפקידים אצל רשם הצוואות/ירושות בבית המשפט.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...