Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

אני מחפש לקנות רכב ספורטיבי, ידני בלבד, עד 50א ש"ח.

שימושיות (5 דל') - יתרון

אני נוסע המון (כ40א ק"מ בשנה) כך שחשוב שישמור על עלויות סבירות, ושיהיה כיפי ונח.

כיום אני בעליה של פיג'ו 307 XSI 2.0 ידנית.

חבר מציע לי את רכבו, פוקוס טיטניום טורבו ידנית 2013 (180 ב"ס), עם כ60א ק"מ ב60א ש"ח (חריגה מהתקציב).

העניין הוא ששמעתי שמועות על מנוע בעייתי ועלויות תיקון משמעותיות. מישהו מכיר?

אשמח לחו"ד על ההצעה לעיל וכן על חלופות אפשריות.

תודה.

פורסם (נערך)

דווקט נשמע טוב.לא ידוע על בעיות ב ecoboost 2.0. מה סיפרו לך בדיוק ?

זה אחד המקרים הבודדים שבו הדגם הידני יקר מהאוטומט

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מדובר ב1.6 אקובוסט.

ישנה גרסת 2.0 אטמוספרית (אך לא ידנית) אבל 2.0 טורבו? אולי רק בST.

שמעתי על בעיות מחשוב (החלפות חיישנים למיניהם) ובעיות בטורבו.

מישהו מכיר בעיות ממין אלו או אחרות, ייחודיות לדגם?

פורסם (נערך)

יש לי רכב כזה ומכיר עוד כמה (יש סה״כ 20 רכבים כאלה בארץ שנמכרו).

שני דברים שאני יודע עליהם זה תושבת מנוע שמאלית עליונה הידראולית שמתחילה לנזול ודורשת החלפה. לא זול ( בין 1500 ל2500, או חינם אם מתמזל מזלך לקבל החלפה באחריות רצון טוב).

עוד דבר זה צינור מים ממיכל עיבוי שיש בו כשל סדרתי במחבר פלסטי שמתפרק פתאום, יש צינור משופר, עולה 360 שח.

פרט לדברים האלה לא מכיר בעיות ידועות מיוחדות, רוב החלקים והטיפולים דומים לפוקוס רגילה. כמובן שהמנוע עצמו והטורבו שאין ברגילה וזה חלק יקר. לא מכיר בעיות חיישנים וטורבו בדגם הזה.

מה הצבע של הרכב המדובר? יד? פרטי? על פניו נשמע מאד אטרקטיבי, אני מאד אוהב את הרכב, בחתימה שלי תוכל למצוא סקירה ועדכונים שלי.

אה עוד משהו - צריך לעשות טיימינג כל 5 שנים אז זה ייפול עליך עוד שנה, עלות של כ2700 שח.

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לגבי טיימינג ברכב המדובר אז כאן ההפתעה , יש לי כזאת משנת 2012 . הלכתי למכונאי שלי הכניס מספר מנוע לתכנת אוטודאטה שזה התנ"ך שלהם ואמר בפליאה 120000 מיי שזה כ 200000 ק"מ או 10 שנים ....

שווה בדיקה . אולי מישהו מכיר מיששהו בפורד שיודע כי משיטוט באינטרנט עולה שאכן זה כך

• תוכן חדש...