Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אתמול תמכתי בפרוייקט בקקסטארטר וכנראה שהם ישלחו אליי קורקינט חשמלי

זה העמוד

עכשיו המאפיינים שלו זה 16 קמש מנוע 120W משקל 5.8 קילו

האם יתנו לי להעביר אותו במכס ? אני הבנתי שלפני זמן מה החוקים היו 12 קמש ועוד וזה השתנה לקורקינט מורשה

אז האם יעבירו לי אותו?

פורסם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

מבחינת נתונים טכניים - אין בעיה. עומד בדרישות.

אני מנסה לאתר את המוצר בתעריף המכס, לבדוק האם יש פטור ביבוא אישי או שנדרש אישור מכון תקנים -> עד כמה שהבנתי, יש צורך בקבלת אישור של מעבדה לרכב כי הקורקינט עומד בתקן ישראלי 6230 (כלומר, הדרישה תקפה גם ביבוא אישי).

עריכה : קראתי גם את הקישור של ישה. בהתחלה חשבתי שזאת סתם טעות (ולא התייחסתי אליה), אך כנראה במכס עדיין משתמשים בתקן הישן (לפחות, אלו הדרישות המופיעות בתעריף מכס, עבור פריט 87.11.0000).

http://bit.ly/2k2Sq9K

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם
מבחינת נתונים טכניים - אין בעיה. עומד בדרישות.

אני מנסה לאתר את המוצר בתעריף המכס, לבדוק האם יש פטור ביבוא אישי או שנדרש אישור מכון תקנים -> עד כמה שהבנתי, יש צורך בקבלת אישור של מעבדה לרכב כי הקורקינט עומד בתקן ישראלי 6230 (כלומר, הדרישה תקפה גם ביבוא אישי).

עריכה : קראתי גם את הקישור של ישה. בהתחלה חשבתי שזאת סתם טעות (ולא התייחסתי אליה), אך כנראה במכס עדיין משתמשים בתקן הישן (לפחות, אלו הדרישות המופיעות בתעריף מכס, עבור פריט 87.11.0000).

http://bit.ly/2k2Sq9K

אז אני אוכל להעביר אותו במכס ? איך אני מוציא אישור וקראתי את הקישור בסוף הבחור הצליח להכניס את הקורקינט שלו

מה אומרים לי פה שזה פשוט יהיה קשה יותר

פורסם

בסופו של דבר, אינני מאמין שיש כאן עמילי מכס שיתנו סיווג של המוצר.

לכן, אתה יכול לפנות למחלקת יבוא אישי במכס, ולברר מולם.

טלפון : 03-9751223/0

פקס :

03-9721806

בין השעות 8:00-14:30

• תוכן חדש...